""
""

NAJAVA DANA (ponedeljak, 20. mart): Proveravamo znanje iz Serije B i Cvajte uz Berlin i Nirnberg! Uz Trostruki superpar idu i zakucavanja Bešiktaša i Galate

Vreme čitanja: 4min | pon. 20.03.17. | 08:10

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Gruba kladilačka procena kaže da ćemo danas morati da se manemo čisto navijačkih tipova. Ne igramo na sitno, ali se zato moramo usredsrediti na sve aspekte koje nose parovi Cvajte, ali i Serije B. Da ne zaboravimo danas smo u prilici da se pozabavimo i Grčkom, Švajcarskom, ali ni Francuze nećemo zaobići.

Izabrane vesti

Dakle, ima šta da se igra, ali pre nego što se zaokruže svi parovi, dobro je da odigramo i nešto iz MOZZARTOVOG Trostrukog superpara. Uz mečeve ovog specijala svaki dan je nova šansa za ostvarenje najveće moguće kvote na našim tiketima. Idemo, pravac u uzbudljiv kladilački dan…

3050: UNION BERLIN – NIRNBERG, 20.15
(Fudbal, Nemačka 2)

Union Berlin bi mogao da se domogne liderske pozicije u slučaju trijumfa na današnjem meču. Na prethodna četiri susreta tima iz glavnog grada Nemačke došlo je 2-3 gola. Domaćin je favorit, ali Nirnberg je dobio dva prethodna međusobna okršaja. Gosti imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet susreta.

1031: VIRTUS ENTELA – SALERNITANA, 20.30
(Fudbal, Italija 2)

Mečevi Entele su po pravilu vrlo neefikasni. Na četiri od prethodnih pet susreta tog tima došlo je 0–2 gola. Domaćin od 17. januara ima samo dve pobede. I Salernitana igra slabo u poslednje vreme. Samo jedan trijumf u prethodnih pet mečeva. Ova dva tima su igrala samo dva puta u istoriji. Na oba meča bilo je nerešeno.

5101: OSER – STRAZBUR, 20.45
(Fudbal, Francuska 2)

Oser se grčevito bori za opstanak u drugoj ligi Francuske, dok Strazbur i dalje ima šanse da se domogne elite. Na četiri od pet poslednjih duela ova dva tima došlo 2-3 gola. Oser je bez pobede od 17. februara. Od tada ima skor od tri poraza i jednog remija. Strazbur ima polovičan učinak u poslednja četiri prvenstvena meča: dve pobede i dva poraza.

5207: PLATANJAS – IRAKLIS, 18.30
(Fudbal, Grčka 1)

Iraklis igra slabo, može da se kaže očajno. Poslednji put tim iz Soluna je slavio 25. januara. Otad imaju pet poraza i tri remija. Platanjas je solidan. Trijumfovao je u prethodna dva meča kod kuće. Ako gledamo tradiciju na ovom meču neće biti mnogo golova. Poslednja četiri međusobna susreta Platanjasa i Iraklisa završena su remijem. Tri puta su susreti završeni bez golova, dok je u novembru bilo 1:1.

7155: BEŠIKTAŠ – GALATASARAJ, 18.00
(Košarka, Turska)

Galatasaraj je u poslednje vreme fatalan za velikog gradaskog rivala. Tim Ergina Atamana dobio je sedam prethodnih duela protiv ekipe za koju ove sezone igra Vladimir Štimac. Galata u sjajnom trenutku ide na noge crno-belima, pošto je trijmfovala na gostovanju Olimpijakosu. Bešiktaš ima četiri pobede više od Galatasaraja.

3395: LE MONT - KSAMAKS, 19.45
(Fudbal, Švajcarska 2)

Ksamaks zaostaje čak deset bodova za liderom Zirihom i teško je očekivati da može u viši rang, ali u poslednej vreme igra dobro, jer je slavio na tri od četiri utakmice. Od toga je samo jedna ušla u 3+. Na svom stadionu Le Mont igra mahom neefikasne mečeve, od poslednjih 11 susreta samo jednom je probio granicu 0-2 gola.

4526: ACS TEMIŠVAR - VOLUNTARI, 17.00
(Fudbal, Rumunija 1)

Uprkos dobrim rezultatima u poslednje vreme (tri pobede na pet utakmica), Temišvar i dalje strahuje za opstanak. Voluntari je bezbedan, ali igra neefikasne mečeve. Na prethodna četiri prošla je igra 0-2 gola. Čak tri puta i 0-1 gola. Temišvar je kod kuće bez poraza pet rundi. Voluntari na dva od minula tri gostovanja nije dao gol.

4527: PANDURI - KSMS JAŠI, 19.30
(Fudbal, Rumunija 1)

Panduri su u užasnoj seriji. Nikog nisu dobili u 2017. godini. Imaju dva remija i čak četiri poraza. U goste im stiže Jaši osokoljen dvema pobedama. Jaši igra efikasne mečeve, jer je četiri puta na njegovih poslednjih pet utakmica prošla igra 3+. Panduri je kod kuće vezao tri duela na kojima nije viđeno više od dva pogotka.

1433: ARSENAL S. - ATL. RAFAELA, 23.00
(Fudbal, Argentina 1)

Sudar poslednjeplasiranog Arsenala i Atletiko Rafaele koji je na 21. mestu na tabeli. Zanimljivo, Arsenal je ubedljiviji. U poslednja tri međusobna meča dobio je dva, a jedan rezultatom 6:1. Poslednji međusobni okršaj završen je rezultatom 1:1. Arsenal ima tri pobede u poslednjih pet mečeva tako da razmislite o kecu koji donosi dobru kvotu.

7016: LE PORTEL - LIMOŽ, 20.30
(Košarka, Francuska 1)

Limož je na deobi osmog mesta koje vodi u plej-of tako da mu je veoma važno da dođe do pobede nad Le Portelom, koji je odmah iza ekipe Duška Vujoševića, sa samo jednom pobedom manje. Limož je u boljoj formi, dobio je četiri od poslednjih pet utakmica u ligi. Ipak, Le Portel je dobio dva poslednja međusobna susreta i na tome može da gradi optimizam.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara