(©Reuters)
(©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 19. avgust): Još mečeva Liga petice, plus duel u Gornjem Milanovcu

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.08.24. | 08:00

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

LESTER – TOTENHEM, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Lester se vratio u Premijer ligu, Totenhem se značajno pojačao i spreman je da se umeša u borbu za Ligu šampiona. Oba tima su pripreme završili porazima, a zanimljivo je da je Lester dobio poslednjih okršaj ovih timova na King Pauer stadionu sa 4:1. Istorijski gledano, mečevi ovih rivala kada su Lisice domaćini su vrlo efikasni.

LEĆE – ATALANTA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Vest da je Ademola Lukman zatražio da ne igra protiv Lećea govori o velikoj promeni koja se sprema u Atalanti. Takođe, očekivano je da ne bude ni Tena Kopmejnersa koji ide u Juventus, dok Lazar Samardžić dolazi. Atalata je loše odigrala pripreme, bez pobede, a poražena je i od Reala u meču Superkupa Evrope. Prethodna dva okršaja ovih timova na jugu Italije završila su sa maksimalno dva gola.

JUVENTUS – KOMO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Juventus dočekuje novajliju u Seriji A sa visokim ambicijama. Više od dve decenije prošle su od njihovih poslednjih mečeva u Seriji A, a Juve je apsolutni favorit. Gledajući samo takmičarske mečeve Stara dama je na svom stadionu primila samo jedan gol u šest minulih utakmica.

VILJAREAL – ATLETIKO MADRID, 21.30

(Fudbal, Španija 1)

Velike promene napravio je Čolo Simeone ovog leta, dok je Viljareal takođe ostao bez prvog golmana i još nekih važnih karika. Jorgandžije su dobile poslednja dva susreta sa Viljarealom, a u oba slučaj prolazio je tip GG&3+.

VALJADOLID – ESPANJOL, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Susret povratnika u najviši rang i timova koji su zajedno prošle sezone igrali u Segundi. Valjadolid je imao dosta uspešne pripreme za novu sezonu, Espanjol je igrao promenjivo. Istorijski je domaćin, ma ko to bio u ovom slučaju, imao daleko više uspeha, jer je poslednji poraz viđen pre pre više od pet godina.

AJNTRAHT BRAUNŠVAJG – AJNTRAHT FRANKFURT, 20.45

(Fudbal, Nemačka kup)

Frankfurt nema lak posao na startu kupa, mada tradicija kaže drugačije. Iako se dva tima nisu srela već deset godina, knjige kažu da je Frankfurt redovno pobeđivao Braunšvajg, pošto je poslednji put izdržao i uzeo bar bod pre 21 godine.

RADNIČKI 1923 – VOJVODINA, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Današnji rivali počeli su prvenstvo na identičan način, sa po dva poraza i pobedom. Istina, Kragujevčani imaju čvršću odbranu, dok je Voša dva vezana meča izgubila na isti način, rezultatom 1:3. U dva meča Radničkog i Voše na Čika Dači prošle sezone pao je samo jedan gol, a ovaj put će se sastati u Gornjem Milanovcu zbog renoviranja kragujevačkog stadiona.

HATAJ – KASIMPAŠA, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

Oba tima doživela su poraze na otvaranju sezone, s tim da je Kasimpaša dozvolila tri gola Konji na svom terenu. Hataj je imao mnogo teži posao, jer je izgubio na gostovanju Galatasaraju (1:2). Kada se ova dva tima nađu na terenu, obično jedan ne postigne gol, odnosno na jednoj strani semafora bude 'nula'.

UNIVERZITATEA KLUŽ – SEPSI, 18.00

(Fudbal, Rumunija 1)

Derbi gornjeg dela tabele. Univerzitatea igra promenjivo, ali ređa solidne rezultate, dok je Sepsi posle dve vezane pobede nanizao isto toliko remija, pa poraz. U poslednje vreme su dueli ovih takmaca neefikasni, uz najviše jedan gol.

AKRON – RUBIN KAZANJ, 16.30

(Fudbal, Rusija 1)

Loš početak na obe strane, posebno iznenađuje to što je Rubin na samo jednoj pobedi posle četiri kola i čak deset primljenih golova. Ipak, pre nepune tri sedmice Rubin je na svom terenu razbio Akron sa 4:0, u kupu.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara