NAJAVA DANA (ponedeljak, 16. septembar): Od Aston Vile i Vest Hema, preko Serije A, Cvajte, pa sve do PLS-a… Odbojka s Plavima i Špancima

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.09.19. | 08:20

Pogledajte šta nam najinteresantnije na igrački meni servira sportski ponedeljak

ASTON VILA - VEST HEM, 21.00
(Fudbal, Engleska 1)

Slične su im klupske boje, ali su im forma i pozicija na tabeli potpuno različiti. Vest Hem je u dobrom ritmu igrao do prvenstvene pauze, imao je dve pobede i remi pre predaha, dok je Aston Vila izgubila tri od četiri utakmice u ligi. Zanimljivo je da je šest poslednjih takmičarskih mečeva ova dva tima završeno u okviru 0-2 gola, pa lako može da se desi da se taj trend nastavi.

Izabrane vesti

TORINO - LEČE, 20.45
(Fudbal, Italija 1)

Miriše na keca. Torino je dobio obe utakmice u prva dva kola, dok je povratnik u elitno društvo Leče izgubio obe. Štaviše, gosti još nisu ni gol postigli u novoj sezoni. Veliku dozu samopouzdanja za Bikove dala je pobeda nad Atalantom u Bergamu u prošlom kolu (3:2), te imaju veliki motiv da u istom ritmu nastave.

SANKT PAULI - HAMBURGER, 20.30
(Fudbal, Nemačka 2)

Veliki derbi! Ceo grad će biti na nogama, jer oba kluba imaju ozbiljne armije vernih navijača. Gosti su u sjajnoj formi, imaju četiri uzastopne pobede i ako im se ne desi neobjašnjivi slom, kao u prolećnom delu prošlog prvenstva, favoriti su pred ovaj duel. Prošle sezone bilo je čak 4:0 za Hamburg na istom stadionu.

VITORUL KONSTANTA - GAZ METAN, 20.00
(Fudbal, Rumunija 1)

Posle odličnog početka, Vitorul je zapao u krizu. A, ona je verovatno povezana sa činjenicom da je klub u kojem je Georgi Hadži sve i svja, prodao nekoliko standardnih prvotimaca. Zbog toga samo jedna pobeda u pet kola za tim iz Konstance. Gaz Metan je spojio četiri trijumfa i ukoliko slavi i u ovom derbiju kola, vratiće se na prvo mesto tabele.

ŽARKOVO – RADNIČKI KRAGUJEVAC, 16.30
(Fudbal, Srbija 2)

Duel dva tima koji će se boriti za mesto u plej-ofu. Žarkovo ima blagu prednost jer će igrati pred svojim navijačima, ali i što je iza sebe tri utakmice bez poraza. Kragujevčani nisu još ove sezone upisali pobedu na strani.

DINAMO MOSKVA - UFA, 19.00
(Fudbal, Rusija 1)

Dinamo iz Moskve se i ove sezone strašno muči i deluje da ga i danas čeka težak duel. Dinamo je u poslednje četiri utakmice dobio samo jednu, dve je izgubio, a jednom je odigrao nerešeno. Sa druge strane Ufa je dobila dve od poslednje tri utakmice uz jedan poraz. Dinamo je dobio tri od poslednjih pet utakmica protiv Ufe.

ALANJA - FENERBAHČE, 19.00
(Fudbal, Turska 1)

Sudar dve ekipe koje posle tri odigrana kola dele prva dva mesta na tabeli. Fenerbahče posle košmarne prošle sezone sada ima tri pobede, a Fenerbahče sa druge strane ima dve pobede i jedan nerešen rezultat. Imajte na umu da u utakmicama ovih ekipa bolje prolaze domaćini, a tako je bilo na tri poslednja okršaja. Uz mali broj golova.

KRAJINOVIĆ - GOJOVČIK, 19.30
(Tenis, Mec)

Gojovčik zaista nije u dobroj formi jer je poražen na poslednja četiri meča koja je igrao. Krajinović takođe ne blista, ali zaista deluje da bi ovaj meč trebalo da iskoristi da krene dobro i odigra solidan turnir. Problem za Krajinovića je što u direktnim duelima sa Gojovčikom ima dva poraza u dva meča, ali evo mu odlične šanse da preokrene stvari u svoju korist.

ŠPANIJA - SRBIJA, 20.30
(Odbojka, Evropsko prvenstvo)

Naši odbojkaši su posle dobrog starta šampionata favoriti protiv Španije. Prilično je važno za ekipu Bobe Kovača da dobije ovaj susret i dodatno sebi poboljša situaciju u grupi B. Poslednji put smo igrali protiv Španije 2012. godine na Olimpijskim igrama i tada su Orlovi bili bolji sa 3:1. Neka ishod i ovoga puta bude isti!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara