©Reuters
©Reuters

Najava dana (ponedeljak, 14. oktobar): Klasici, Panceri na Lele, i Crveni đavoli sa Trikolorima u Ligi nacija

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.10.24. | 08:23

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BELGIJA – FRANCUSKA, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga nacija)

Francuska će na crtu Belgiji morati bez kapitena Kilijana Embapea. Pritom, pravi francuski vitez, kako je Ekip nazvao Antoana Grizmana. Još malo pa će decenija kako Crveni Đavoli nisu savladali Francuze u međusobnim okršajima. Galski petlovi su u seriji od četiri pobede.

BiH – MAĐARSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Bosanci su jedini bod uzeli upravo Mađarima. Utakmica drugog kola koja je protekla bez golova, oborila je mnoge tikete. Ni da ne napominjemo da su kečevi bili masovna pojava. Sada je pred Mađarima imperativ pobede u Zenici, gde su Nemci pre neki dan slavili sa 1:2.

ITALIJA – IZRAEL, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Na septembarskom meču para Davide Fratezi prikazao se kao lider nove Italije! Javnost na Apeninima je bila uporna u nameri da nakon Evropskog prvenstva smeni Lučana Spaletija, ali je predsednik tamošnjeg Saveza Gabrijele Gravina stao u odbranu selektora, koji je trebalo da bude predvodnik nove generacije tamošnjih fudbalera. Izgleda da je to bio dobar potez, pošto Azuri igraju kao preporođeni, tako da Izrael može da bude u problemu.

NEMAČKA – HOLANDIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Nemačka pred svojim navijačima ne zna za poraz još od marta 2021. godine kada ju je u poslednjem kolu mundijalskih kvalifikacija tukla Severna Makedonija. Međutim, Julijanu Nagelsmanu biće veoma teško da nastavi pozitivan niz rezultata na domaćem terenu s obzirom na kadrovsku situaciju u timu. Što se tiče Holandije, Ten Kopmejners se povredio pred samo okupljanje te ga Ronald Kuman neće imati na raspolaganju, kao ni Džoija Vermana, Jerdija Shoutena i Natana Akea koji se još oporavlja…

ISLAND – TURSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Lider Grupe B posle septembarskog ciklusa je Turska, koja je kod kuće pobedila Island sa 3:1. Briljirao je na terenu novi fudbaler Benfike Kerem Akturkoglu. Nekadašnji as Galate, a sada lisabonskih Orlova bio je strelac sva tri gola za Tursku. Neće Islandu ni sada biti lako.

UKRAJINA – ČEŠKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Definicija favorita u ovom slučaju nije moguća. Istina, Ukrajina je poslednja na tabeli sa tri boda izvučena iz pobede nad Gruzijom. Česi su bolji, zato što su na septembarskom meču para slavili sa 3:2. Sve u svemu, 5+ sa tog meča navodi nas na razmišljanje da li će se sada igrati čvršće.

VELS – CRNA GORA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Dugo je Nikšić čekao da ugosti A tim reprezentacije Crne Gore, a na kraju se na stadionu kraj Bistrice gledao – potop. Kako onaj s neba, jer je tokom cele utakmice padala kiša biblijskih razmera, tako i onaj na terenu, pošto je Crna Gora izgubila utakmicu od Velsa maltene pre nego što je i počela. Na semaforu je stajao drugi i po minut utakmice i rezultat 2:0 za goste! Očajna je selekcija koju vodi Robert Prosinečki.

ESTONIJA – ŠVEDSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Eekipa Jona Dala Tomasona rutinski je savladala Estoniju 3:0 i u jednom momentu došla do učinka od maksimalnih šest bodova u septembarskom reprezentativnom terminu. Na stadionu u Solni, Đekereš se u strelce upisao dva puta, a Isak jednom. Estonija će i sada igrati inferiornu utakmicu.

BOHEMIANS – ST. PATRIKS, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Bohemians je u blagoj krizi, igra šareno i na preskok. St. Patriks sa druge strane ima niz od pet pobeda i zaista je u formi kakvu može da poželi, mada je na petom mestu. Kako bilo, kladilačka opomena stiže iz činjenice da je na mečevima para dva puta uzastopno dolazio X.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara