Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

NAJAVA DANA (ponedeljak, 14. decembar): Od Turske do Španije, razgledamo fudbalske izazove

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.20. | 08:02

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

SELTA – KADIZ, 21.00

/Fudbal, Španija 1/

Izabrane vesti

Kadiz stiže u Vigo posle pobede nad Barselonom (2:1) koju je čekao skoro tri decenije, odnosno još od maja 1991. Domaćin je pak osokoljen trijumfima nad Granadom (3:1), ali i u Bilbau nad Atletikom (2:0), koji ne želi da se ponovi 2005. kada ga je Kadiz kao gost iznenadio (2:0).

SIVAS – ANTALIJA, 17.00

/Fudbal, Turska 1/

Sivas će bez povređenog Đerleka na Antaliju s kojom već nekoliko utakmica igra na "tesan" rezultat. Zapravo od 2002. godine dva tima nisu uspela da postignu više od tri gola na meču čiji je domaćin Sivas.

ĐIRONA – RAJO VALJEKANO,19.00

/Fudbal, Španija 2/

Đirona je u seriji od tri pobede. Pobedila je Mirandes (1:0) i Logronjes (2:0) kod kuće, te Albasete (2:0) u gostima, bez primljenog gola. Rajo dolazi u goste posle trijumfa nad Logronjesom (2:1)

REĐINA – VENECIJA, 21.00

/Fudbal, Italija 2/

Prošlo kolo nijedan tim nije uspeo da postigne gol. Tek što je protiv Breše (2:1) prekinula post od osam utakmica bez pobede (na tri nerešena meča, nadovezalo se pet poraza), Ređina je lako izgubila u Veroni od Kjeva (0:3), dok je Venecija proklizala kod kuće od Monce (0:2).

MAKABI HAIFA – HAPOEL TEL AVIV, 19.45

/Fudbal, Izrael 1/

Lider šampionata dočekuje "fenjeraša". Makabi se posle dva poraza, od Hapoela Haife (1:2) i Hapoel Kfar Sabe (3:2) donekle oporavio u "trojkama" sa Kirjat Šmonom (3:0) i Sahinom (3:0), dok je Hapoel jedinu pobedu zabeležio još 9. novembra protiv imenjaka iz Hadere (1:0), a u poslednjem kolu je izgubio od imenjaka iz Haife.

UTA ARAD – UNIVERZITATEA, 18.00

/Fudbal, Rumunija 1/

UTA Arad, povratnik u rumunsku elitu koji je izgubio oba međusobna meča odigrana još pre devet godina, daleko je produktivniji kao gost, dok Univerzitatea ove sezone na gostujućim terenima još nije izgubila meč, kada je u pitanju nacionalni šampionat.

OB – MIDTIJLAND, 19.00

/Fudbal, Danska 1/

Mitdjland je završio učešće u Ligi šampiona pa sada može da se okrene domaćem šampionatu, gde ide na noge tamošnjem velikanu Odenseu. Ali prošla su vremena kada je domaćin žario i palio u danskom dvorištu. Doduše domaćeg šampiona dočekuje posle dve pobede, dok gosti posle 1:1 sa Liverpulom u Evropi, preko Odensea žele da naprave novi beg u odnosu na prvog pratioca na tabeli - Arhus.

AVR – KLERMON, 20.45

/Fudbal, Francuska 2/

Avr na pobedu čeka još od kraja oktobra i duela sa Poom (1:0), posle čega je nanizao tri pobede, pa dva nerešena meča. I Klermon je bio bolji od Poa, ali u prošlom kolu (3:0)


tagovi

bet analizasportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara