"Može li Njukasl da pobedi?"
"Može li Njukasl da pobedi?"

NAJAVA DANA (petak, 30. decembar): Njukasl da izvladi fleke, Everton i Verona od fudbala, a šta mogu crno-beli košarkaši u Zagrebu?

Vreme čitanja: 5min | pet. 30.12.16. | 08:31

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas, većinu tih mečeva možete da odigrate po znatno većim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar...

Može li Njukasl da pobedi?Pretposlednji je dan 2016,a u njemu sporta koliko voliš. Što se fudbala tiče, na program je uvodni meč 19. kola Premijer lige, igraju se i četiri susreta u okviru Čempionšipa, dok će se poklonici košarke zanimati dueleima iz Evrolige, kao i regionalonim klasikom između Cibone i Partizana u Jadranskoj ligi.

Većina ovih susreta nalazi se u okviru Trostrukog superpara, što znači da se na njih možete kladiti po većimm kvotama u odnosu na one iz redovne ponude Kladionice MOZZART.

Izabrane vesti

2001: HAL – EVERTON, 21.00
(Fudbal, Engleska 1)

Halove muke se nastavljaju. Na Boksing dej poraženi su kod kuće od Mančester Sitija sa ubedljivih 3:0. Ovo im je treći uzastopni poraz, a bez pobede su na sedam mečeva. Everton je savladao Lester na gostovanju i tako upisao još jednu pobedu nakon one nad Arsenalom. Pre trijumfa nad Lesterom izgubili su pet od poslednjih šest utakmica na gostovanju. Ovo im je idealna prilika da upišu još jednu, s obzirom na katastrofalnu odbranu domaćina i loš učinak kod kuće.

2107: NJUKASL – NOTINGEM FOREST, 20.45
(Fudbal, Engleska 2)

Njukasl je pretrpeo i četvrti poraz kod kuće od Šefilda, i imajući u vidu koliko su mečeva izgubili na Sejnt Džejms Parku visoko drugo mesto u Čempionšipu je priličan uspeh. S druge strane Notingem je naređao četiri meča bez pobede i pitanje je kako će se odbrana Šumara nositi sa izrazito ofanzivnim Svrakama. Notingem Forest na gostovanjima prima u proseku 1,92 gola, a Njukasl je najefikasniji tim lige sa 1,92 gola koje prosečno postiže. Forest je u februaru na svom terenu savladao Njukasl sa 2:0 ali to nije bio isti tim.

2105: BRAJTON – KARDIF, 20.45
(Fudbal, Engleska 2)

Brajton u ovaj meč ulazi neporažen posle 15 mečeva i sada juri petu uzastopnu pobedu. Na svom terenu dobili su 75% mečeva ove sezone uz prosečno 2,08 postignutih golova, a od osam prethodnih na šest utakmica postizali su najmanje dva gola. Kardif je od poslednjih 12 samo na jednoj utakmici uspeo da sačuva mrežu. U proseku primaju 1,65 golova po meču, a na gostovanjima 1,82. Na sedam od deset prethodnih gostovanja primili su najmanje dva gola. Ipak, treba napomenuti da je četiri od pet njihovih prethodnih duela završeno nerešenim rezultatom.

2108: REDING – FULAM, 21.00
(Fudbal, Engleska 2)

Oba tima igraju napadački i postižu puno golova. Njihov prethodni duel pre četiri nedelje završen je ubedljivom pobedom Fulama (5:0). Od tada Reding je dobio tri od četiri utakmice i sada je na trećem mestu tabele. Kod kuće su ove sezone dobili 67% mečeva, a prosečno su tada postizali 1,67 gol. Fulam je neporažen na prethodnih pet mečeva na kojima su ukupno postigli 15 golova uključujući pomenutih pet protiv Redinga. Na poslednjih devet postizali su najmanje dva gola, a na pet od poslednjih šest najmanje tri. Ipak, Fulam je poslednji put slavio na Madejski stadionu aprila 2013.

1046: VERONA – ČEZENA, 20.30
(Fudbal, Italija 2)

Verona je od polovine novembra dobio samo dve utakmice uz dva poraza i tri remija. To je iskoristio Frozinone koji sada deli isti broj bodova sa liderom italijanske Serije B. Čezena takođe od polovine novembra naizmenično pobeđuje i gubi, i sada je na 15. mestu. Ipak, na gostovanjima su ove sezone samo dva puta pobeđivali, dok je Verona na svom terenu izgubila samo tri meča. Interesantan je i podatak da je njihovih pet prethodnih duela završeno nerešenim rezultatom.

CIBONA – PARTIZAN, 19.00
(Košarka, Jadranska liga)

Cibona je bila u seriji od četiri uzastopne pobede kada je usledila ponuda koja se ne odbija. Stigla je od turske Darušafake u koju je iz zagrebačkog tima otišao centar Anter Žižić. Odmah nakon njegovog odlaska Cibona je doživela težak poraz na gostovanju od ekipe Mornara (92:57). Crno-beli su u seriji od šest uzastopnih pobeda i sada ih tri boda deli od vodeće Crvene Zvezde. Pored toga, imaju dve pobede više od Cibone, Cedevite i Budućnosti, a održavanje te prednosti doneće im i prednost domaćeg terena u polufinalu. Prethodna dva duela pripala su Partizanu, a trenutni rezultat kada su dueli u Zagrebu u pitanju glasi 9:7 u korist domaćina.

BUDUĆNOST - MEGA LEKS, 17.00
(Košarka, Jadranska liga)

Pre samo nekoliko nedelja ekipa iz Podgorice bila je usamljena na drugom mestu tabele da bi onda usledila četiri uzastopna poraza. Sada moraju da pobeđuju kako bi se dokopali plej-ofa. S druge strane Mega Leks je pobedom nad FMP-om upravo prekinuo niz od četiri uzastopna poraza i sada je deseti. U polufinalu ovog takmičenja prethodne sezone Mega je pobedila Budućnost u Podgorici i izbacila je iz trke za titulom. Dosadašnji međusobni skor glasi 5:4 za ekipu Budućnosti.

7015: UNIKS – PANATINAIKOS, 17.00
(Košarka, Evroliga)

Uniks u ovaj duel ulazi posle dve uzastopne pobede nad Galatasarajem i Žalgirisom i njegov trenutni skor je 5-9. Panatinaikos je pobedom od pola koša nad Baskonijom upisao i četvrti uzastopni trijumf i sada ima devet pobeda i pet izgubljenih utakmica. Grci su ipak dobili dve partije na strani uz četiri izgubljene. Njihova najveća prednost je jaka odbrana. Protivniku dozvoljavaju 75,1 koš po meču što je za više od sedam poena bolji učinak od Uniksa. S druge strane Rusi su četvrti u ligi kada je realizacija slobodnih bacanja u pitanju (79,1%), dok je Panatinaikos drugi najgori tim sa linije penala (71,1%).

7016: GALATASARAJ – BAMBERG, 18.00
(Košarka, Evroliga)

Turci su izgubili dve prethodne utakmice, od Uniksa u gostima i Efesa kod kuće. Sa učinkom 4-10 nalaze se na pretposlednjem mestu tabele. Poraz od Efesa na domaćem terenu prvi je posle četiri vezana trijumfa pred svojom publikom. Njihov problem su gostovanja na kojima su dobili jednu, a izgubili šest utakmica. Statistički ova dva tima su vrlo slična, stavka koja ih bitno razdvaja su slobodna bacanja. Galata je u ovoj kategoriji poslednja u ligi (70,9%) dok je Bamberg na drugom mestu (81,9%).

7017: BARSELONA – DARUŠAFAKA, 21.00
(Košarka, Evroliga)

Pobedom nad Armanijem Barselona je prekinula niz od tri uzastopna poraza i sada ima učinak 6-8. Darušafaka je s druge strane vezala tri pobede i poboljšala ukupan skor na 8-6, dok na gostovanjima on glasi 4-3. Barsina snaga leži u jakoj odbrani (74,4) dok je u napadu među najslabijima (71,5). Darušafaka u svojim redovima ima četiri igrača koji imaju dvocifren učinak na mečevima, tako da će prvi zvanični duel ova dva tima biti interesantan.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara