Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

NAJAVA DANA (petak, 30. avgust): Lige petice i Nole u prvom planu

Vreme čitanja: 3min | pet. 30.08.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LION – STRAZBUR, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Naišao je Lion na mine u prva dva kola, pa posle Rena i Monaka nema osvojenih bodova. Nadaju se domaći popravnom na meču sa Strazburom koji je već osvojio četiri boda. Inače, Lion je poslednji meč para u maju dobio sa 2:1, a nada se da je ponavljanje istog ishoda moguće i sada.

VENECIJA – TORINO, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Venecija ima samo bod otkinut od Kaljarija, a ono što zapada za oko, odnosi se na četiri gola koliko ih je ovaj klub primio u prva dva kola. Torino je startovao remijem sa Milanom, a zatim je savladao Atalantu. Stiče se utisak da je reč o jako kompaktnom timu. Videćemo kako će zaigrati sada kao gost.

INTER – ATALANTA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Inzagijevom timu na San Siru malo ko sme da prkosi. Atalanta koja je koliko nam se čini još uvek u nekom smislu pod šokom od poraza u finalu Superkupa od Real Madrida mogla bi da bude na konopcima. U obzir uzmimo i loš meč koji je ovaj tim odigrao protiv Torina. Sve su to zelena svetla za napad Intera.

UNION BERLIN – ST. PAULI, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Sankt Pauli je u prvom kolu poražen od Hajdenhajma, dok je Union remizirao sa Majncom. Imajući u vidu mečeve sa priprema, kao i iz Kupa Nemačke, gosti nisu loš tim. Žilavu utakmicu mogu da odigraju u Berlinu, tako da konačan rezultat može da prevagne u korist ma koje strane. Nema favorita.

LUTON – KPR, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Luton ima samo bod iz prva tri kola, kao i negativnu gol razliku od 1:5. Dakle, već mu gori pod nogama, tako da mora da napadne KPR. Gosti imaju samo dva boda, tako da ih očekuje teška utakmica. Na utakmici para u okviru Liga kupa Engleske od pre par dana, slavio je KPR, na penale, tako da treba očekivati žilav meč.

FORTUNA D. – HANOVER, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Fortuna i Hanover iz prva tri kola imaju po sedam bodova. Gosti do sada nisu primali golove, a Fortuna ima samo jednu kapitulaciju golmana. Dakle, reč je o sposobnim ekipama, koje će svaka sa svoje strane priželjkivati pobedu. Sećanje kaže da je na poslednja tri viđanja para dolazio X, te GG tip.

MOREIRENSE – BENFIKA, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Posle razočaravajućeg poraza od Famalikaa, Benfika je vezala pobede u drugom i trećem kolu. Moreirense je kiksnuo jedino protiv Brage, a Benfika je za njega još jedan krupan zalogaj. Na poslednjih pet mečeva para dva puta je slavila Braga, a tri puta beleženi su remi ishodi.

IMT – RADNIČKI NIŠ, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Traktoristi su u prošlom kolu upisali prvu pobedu na raspucanom meču protiv Jedinstva sa Uba, dok je Radnički Nikole vezao dve, ali je sve tri ostvario na svom terenu na Čairu. Na strani dva poraza bez datog gola, istina protiv kvalitetnih rivala kakvi su Čukarički i imenjak iz Kragujevca. Čeka nas tvrda, verovatno egal utakmica.

ČUKARIČKI – TEKSTILAC, 20.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Čukarički zbog očaja protiv Zvezde i još bolnijeg poraza od Mladosti mora po tri boda. Tekstilas se razigrao, ispustio samo dva boda u poslednja tri kola, ali ovde bi morao da poklekne. Čukarički će ovog rivala napasti iz sve snage.

N. ĐOKOVIĆ – A. POPIRIN, 01.05

(Tenis, US Open)

Đoković igra protiv Alekseja Popirina, 28. tenisera sveta. Novak je dobio sva tri dosadašnja međusobna meča protiv Australijanca, uključujući i mečeve na Australijan Openu i Vimbldonu ove godine. Nije najveći teniser sveta svih vremena imao problema, a nažalost, Đere nije mogao da izdrži do kraja meč, pa ga je predao drugom reketu sbeta. Imaće dovoljno snage Đoković za Popirina.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara