""
""

NAJAVA DANA (petak, 29. jul): Zvezda juri prvu prvenstvenu pobedu, Atletiko vreba Totenhem

Vreme čitanja: 4min | pet. 29.07.16. | 10:24

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Posle evropske sedmice čeka nas izuzetno zanimljiv petak. Najviše pažnje, bar u srpskoj javnosti, privući će meč drugog kola Superlige između Crvene zvezde i Metalca. Čekaju nas zanimljivi mečevi u Poljskoj i Danskoj, Irskoj, kao i prijateljski dueli. Većinub tih događaja moći ćete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru ponude Trostruki superpar.

Izabrane vesti

GRUPA SUPER 4
(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

8564: TOTENHEM -ATLETIKO MADRID, 12.00
(Fudbal, Internacionalni kup šampiona)

Totenhem je pre nekoliko dana na ovom turniru poražen od Juventusa i trenutno je u seriji od pet mečeva bez pobede. U pomenutom meču viđena su dva nova igrača Viktor Vanjama i Vinsent Jansen. Atletiko je na ovaj turnir došao u skoro najjačem sastavu. Zbog odmora posle EP nedostaju Koke, Grizman, Huanfran i Karasko. Ali tu su Godin, Tores, Saul, Tijago i Jan Oblak. Dijego Simeone voli da pobeđuje na svakom takmičenju.

1801: MEHELEN - KLUB BRIŽ, 20.30
(Fudbal, Belgija 1)

Nakon osvajanja Superkupa Belgije posle preokreta protiv Standarda (2:1), Klub Briž kreće i u lov na titulu. Prvi stepenik na dugom usponu je Mehelen koji će, verujemo platiti ultimativnu kaznu.

3442: LEH POZNANJ – JAGJELONIJA, 20.30
(Fudbal, Poljska 1)

Domaćin je sezonu u Ekstraklasi započeo sa remijem sa Šljonskom i porazom od Zaglebja u prošlom kolu na svom terenu. Jagjelonija je takođe remizirala na otvaranju prvenstva sa Legijom, ali je u prošlom kolu bila ubedljiva protiv ekipe Ruh Hožov (4:1). Favorit je i na ovom gostovanju.

5501: VIBORG – ESBJERG, 18.00
(Fudbal, Danska 1)

Duel timova sa začelja tabele u Danskoj Superligi. Viborg je sezonu započeo porazima u prva dva kola. Najpre od Nordsjilanda, a zatim i od Orhusa. Esbjerg je prošao identično. Poraz od Brondbija, a zatim i od Kopenhagena. Oba njihova duela u prošloj sezoni završena su minimalnom pobedom Esbjerga.

Kompletnu ponudu za grupu 4  pogledajte nas sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 6
(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe 6)

5601: SARPSBORG 08 - START, 19.00
(Fudbal, Norveška 1)

Sarpsborg je u odličnoj formi. Dobio je sedam od poslednjih osam mečeva. Jedini poraz doživeli su od Rozenborga u gostima. Start je jedva izbegao ispadanje prošle sezone, a i ove su nastavili po starom. Nijedna pobeda na 17 odigranih mečeva. Dakle, ovde je sve više nego jasno.

Kompletnu ponudu za grupu 6 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

GRUPA SUPER 8
(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

4601: DINAMO ZAGREB – SLAVEN, 20.00
(Fudbal, Hrvatska 1)

Dinamo je sezonu započeo ubedljivom pobedom protiv Lokomotive u gradskom derbiju (3:1). Slaven je takođe bio uspešan u dva odigrana kola. Slavio je protiv Inter Zaprešića 

2701: CRVENA ZVEZDA – METALAC, 20.00
(Fudbal, Srbija 1)

Posle remija sa Napredkom u prvom kolu Superlige Zvezdi će ovo biti šansa za popravni i odlična provera pred revanš meč sa Ludogorecom. Ujedno, biće to i prilika da se poradi na rupama u odbrani. Metalac je sezonu otvorio minimalcem protiv čačanskog Borca, ali tek sada će Milanovčani biti pred pravim ispitom. Međutim, teško da mogu očekivati pozitivan rezultat.

Kompletnu ponudu za grupu 8 pogledajte na sajtu mozzartbet.com

3521: DUKLA – TEPLICA, 18.00
(Fudbal, Češka 1)

Dukla se pokazala kao odlična u pripremnom periodu. Šest pobeda i jedan remi na sedam prijateljskih mečeva. Teplica je imala nešto lošiji učinak sa tri pobede i dva remija na pet kontrolnih mečeva. Domaćin je u ovom slučaju favorit.

2573: SLIGO - DERI, 21.00
(Fudbal, Irska 1)

Sligo je na šestom mestu Premijer lige sa jednim porazom i četiri pobede na poslednjih pet utakmica. Trećeplasirani Deri Siti je ove sezone izgubio samo četiri utakmice. Od Dundalka, Kork Sitija, Fin Harpsa i upravo od ekipe Sligo u aprilu. Sligo je u seriji od osam mečeva bez poraza na domaćem terenu, a Deri je izgubio na samo jednom od 11 prethodnih gostovanja.

7064: VAVRINKA - ANDERSON
(Tenis, ATP Toronto)

Jeste Sten Vavrinka veliki favorit, ali imajte na umu da je Kevin Anderson pre prošlogodišnjeg poraza na Ju-Es Openu vezao čak četiri pobede nad švajcarskim teniserom. Očigledno da Južnoafrikanac zna kako da naudi Vavrinki.


tagovi

sportsko klađenjenajava danakladjenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara