Violeta Slović, reprezentativka Srbije(©MN Press)
Violeta Slović, reprezentativka Srbije(©MN Press)

Najava dana (petak, 25. oktobar): Fudbalska razglednica uz Srpkinje protiv BiH i Mozzart Bet Superliga

Vreme čitanja: 3min | pet. 25.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

UDINEZE – KALJARI, 18.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

Meč do koga domaći traže samo pobedu očekuje u Udinama. Tri poraza tima na poslednjih pet utakmica teraju Udineze da napadne Kaljari koji je na 15. poziciji i ima negativnu gol razliku. Dakle, slaba tačka ove ekipe je odbrana, a interesantno je da je na poslednja tri meča para dolazio X.

TORINO – KOMO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Posle tri uzastopna kiksa, Torino je u škripcu. Tukli su ga Lacio, Inter i Kaljari, a ono što je zajedničko za sve ove mečeve je vrlo raspucan GG ritam. Dakle, ume Torino da daje golove, ali mu s odbranom škripi. Komo je 15. na tabeli, a na poslednjih pet mečeva samo jednom je poražen.

MAJNC – M’GLADBAH, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Razlika je samo bod u korist Menhengladbaha, a forma varljiva i na jednoj i na drugoj strani. Borusija je s tim u vezi pokazala da je ove sezone i više nego prosečna ekipa. Da će biti potencijalno egal, vidimo i po poslednja dva meča para. U oba navrata dolazio je X, ali i GG tip, pa vi vidite.

ESPANJOL – SEVILJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Četiri poraza sa poslednjih pet mečeva ozbiljno alarmiraju uzbunu u redovima Espanjola. Sevilja je imala svega dva poraza i može se reći da je psihološki u boljoj poziciji, mada ima samo dva boda više od rivala. Poslednji meč para dobila je sa 3:2, a što je interesantno poslednji meč je odigrala sa Barsom koja je ovaj klub tukla sa 5:1

BIH Ž. – SRBIJA Ž., 14.00

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, žene)

Ženska reprezentacija Srbije želi da ostvari ono što nijedna generacija do sada nije uspela, plasman na Prvenstvo Evrope, a do Švajcarske 2025. ostale su dve prepreke i četiri meča. Najpre polufinale baraža sa Bosnom i Hercegovinom. Jedan od aduta selektora Dragiše Zečevića svakako je zlatna devojka – Violeta Slović. Ona veruje da Srbija iz dvomeča sa BiH, a zatim i Švedskom može do ultimativnog cilja.

IMT – TEKSTILAC ODŽACI, 16.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Prošle nedelje u Lučanima Traktoristi su upisali šesti uzastopni poraz (1:0), iako su po igri zaslužili daleko više. Ali, možda ta solidna partija bude svetlo na kraju tunela. Ne blista ni Tekstilac, u poslednje četiri utakmice osvojio je jedan bod. U prošlom kolu je kao domaćin izgubio od Železničara (2:0).

RADNIČKI 1923 – JEDINSTVO UB, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

U ovom i sledećem kolu Radnički će igrati kao domaćin i to mu je šansa da uhvati priključak sa vrhom tabele. Jedinstvo je uspelo da osvoji bod protiv Vojvodine (1:1), pokazuje neke znake napretka u igri, ali tim iz Kragujevca je veliki favorit.

ADANA – SIVAS, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Adana je najgora u takmičenju, a s obzirom da ima svega jedan bod veće je kvalifikovana za ispadanje. Sivas je na desetom mestu i nada se lakim bodovima. Kako i ne bi, kada ih svi uzimaju Adani koja je meč para u martu mesecu dobila sa 4:1.

BAJERN – OLIMPIJAKOS, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Dve pobede i dva poraza ima Bajern koji je pred ovaj meč očekivano, ali ne i komotno dobio Pariz (109:107). Olimpijakos je izgubio od Efesa u gostima, ali ni to nije moralo da se desi (91:89). Grke smatrajte za favorite.


tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara