(©Reuters)
(©Reuters)

NAJAVA DANA (petak, 23. avgust): Udarno na Borusija parku, a tu je i priča sa Parka prinčeva

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.08.24. | 08:00

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

PSŽ – MONPELJE, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Parižani su se poprilično pomučili sa Avrom u prvom kolu, ali su u poslednjih pet minuta napunili mrežu rivala i upisali pobedu sa 4:1. Monpelje je odigrao samo 1:1 kod kuće sa Strazburom, tako da se pitanje pobednika u ovom duelu ne postavlja. Veća je neizvesnost oko toga koliko će golova dati domaćini.

M’GLADBAH – LEVERKUZEN, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajer je nastavio sezonu u ritmu iz prošle – pobedničkom, mada u Superkupu Nemačke nije bio ubedljiv protiv Štutgarta. Do trofeja je došao na penale posle 2:2. Borusija je startovala u Kupu Nemačke pobedom nad niželigašem Arzgebirge Auveom sa 3:1, ali tek nakon što je primila gol.

SELTA – VALENSIJA, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Selta je vojevanje u Primeri otvorila pobedom nad Alavesom (2:1), dok su Slepi miševi poraženi od Barselone (1:2). S obzirom da nismo videli britku Valensiju na pripremama, Selta na svom terenu može da se nada nekoj vajdi. Ustalom, vudeli smo da na pripremama može da muči i Vest Hem, pa zašto to da ne bude i na ovom meču.

SEVILJA – VILJAREAL, 21.30

(Fudbal, Španija 1)

Obe ekipe su osvojile po bod na otvaranju sezone, ali deluje da Viljareal ima razloga da bude zadovoljniji, jer je držao Atletiko Madrid na žaru. Ipak, radi se o ekipama približnog kvaliteta, pa bi moglo da bude žestoko, pošto i jedni i drugi mogu da ustrele mrežu rivala.

EUPEN – VASLAND BEVEREN, 20.00

(Fudbal, Belgija 2)

Oba tima su u prvom kolu došla do pobede. Međutim, slobodni smo da primetimo dosta nesolidnih partija Eupena na pripremama. To su znaci da Eupenove mane nisu nestale preko leta. Očekije se da Beveren zaigra na svoju kartu, te da pokuša da izvuče neku korist. Ne verujemo da će ova utakmica biti lagana za domaćina.

ŠEFILD VENZDEJ – LIDS, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Sanderlend je pokazao sve mane Šefild Venzdeja koji je pred njima kapitulirao sa 4:0. Lids je iz prva dva kola pokupio svega dva boda, a golovi su sevali samo protiv Portsmuta. Na otvarajućem meču bilo je 3:3. Lids je dobio poslednji meč para u martu, a pokušaće i sada da izvuče sva tri boda na strani.

HANOVER – HAMBURGER, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Očekujte egal utakmicu ekipa koje su iz prva dva kola izvukle po četiri boda. Hanover je dobio Jenu, a remizirao sa Minsterom. Tip X došao je je na utakmici HSV-a i Herte, dok smo pobedu ovog kluba videli protiv Kelna. Na poslednjem meču para u februaru ove godine bilo je 3:4 za Hanover.

FARENSE – SPORTING, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Sporting je postigao devet golova u prva dva kola i vrlo jasno iskazao šampionske ambicije u ovoj sezoni, dok je Farense pretrpeo dva poraza i teško da može da se nada pozitivnom ishodu. Poslednjih godina pada dosta golova na njihovim mečevima, uz tradicionalno slavlje giganta iz Lisabona.

MLADOST – ČUKARIČKI, 21.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Lučanci su na Lalatovićevoj premijeri upisali pobedu i osokoljeni čekaju naredni izazov. Na megdan će im izaći dobro poznati rival i ekipa koju je sadašnji strateg imao prilike da vodi u prošlosti. Čukarički je posle sjajnog početka i deset osvojenih bodova u četiri kola prošlke nedelje poražen od Crvene zvezde, te utakmica protiv Mladosti predstavlja priliku da se vrati na željeni kolosek.

ANTALIJA – GECTEPE, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

Gectepe ima dva remija, a Antalija X i poraz od Bašakšehira. Interesantno je da je domaćin od maja vezao pet remija i pomenuti poraz. Videćemo šta može protiv Gectepa, tima koji ima približno isti kvalitet, te je egal utakmica sasvim moguća.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara