Najava dana (petak, 21. jun): Udarno uz Holanđane i Trikolore, enigma su Slovaci i Ukrajinci, plus odbojka uz Tursku sa Srbijom

Vreme čitanja: 3min | pet. 21.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SLOVAČKA – UKRAJINA, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Čekali ste masovno dvojku Ukrajine, a došao je kec na Rumune, (3:0). Slovaci su dobili Belgiju s minimalcem, što je opet bilo negativno iznenađenje, pošto se masovno tipovalo u suprotnom smeru. Jasno je, Slovaci mogu mnogo, a umeju li Ukrajinci da se vrate u igru, to je zagonetka. Neće ovo biti laka utakmica ni za jednu od selekcija.

POLJSKA – AUSTRIJA, 18.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Prvo kolo kontinentalne smotre potvrdilo je očekivanja, iako su Poljska i Austrija pružile dostojan otpor favorizovanim rivalima. Poljaci su poraženi od Holandije na premijeri 1:2, dok je Austrija ostala praznih šaka protiv Francuske, ali uz samo jedan primljen gol (0:1). Eventualni poraz u međusobnom duelu praktično bi značio kraj za jednu od dve reprezentacije, dok bi pobeda rasplamsala snove o osmini finala.

HOLANDIJA – FRANCUSKA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Biće ovo treći međusobni susret za nešto više od godinu dana, pošto su se prethodno dva puta sastajale u kvalifikacijama za Euro. Tada je u oba navrata slavila selekcija Didijea Dešana (4:0, 2:1) i mada će i ovog puta biti favorit, meč drugog kola dočekuje oslabljenja neigranjem Kilijana Embapea. Inače, ni jedni, ni drugi nisu oduševili u prvom kolu, u kom su zabeležili pobede. Holandija je dobila Poljsku (1:2), a Francuska je savladala Austriju (0:1).

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

TURSKA – SRBIJA, 20.30

(Odbojka, Liga nacija)

Srbija je dobila Kubu - 3:2 na otvaranju trećeg turnira Lige nacija, pa je sada znatno bliža Parizu. Ipak, u naredna tri meča će morati nekako i da sačuva trenutnu poziciju na FIVB rang listi. Svestan je Kolaković da pakleno težak zadatak čeka Orlove i u nastavku i da još nije rešeno pitanje poslednjeg putnika. Turci su poslednji na tabeli, što znači da Srbija ne sme da pogreši.

SMORGON – SLUCK, 17.00

(Fudbal Belorusija 1)

Razlika od samo dva boda ne govori mnogo, ali samo jedan poraz Smorgona na prethotnih pet mečeva dosta. Sluck ima četiri kiksa u istom periodu i gori mu pod nogama. Na poslednjem meču para bilo je 3:3, a GG tip prolazio je na poslednjih pet mečeva ovih timova u nizu.

GOMELJ – SOLIGORSK, 19.00

(Fudbal Belorusija 1)

Soligorsk je poslednji na tabeli, a Gomelj je sedmi sa samo jednim porazom na prethodnih pet utakmica. Prirodno je da će domaćin pucati na pobedu, kao i u avgustu prošle godine kada je meč para dobio sa 3:2. Soligorsk će se sada braniti na sve načine.

AL AHLI KAIRO – AL DAKHLIJA, 19.00

(Fudbal, Egipat 1)

Nema preračunavanja, ovo je sigurica za Al Ahli. Protiv najgoreg tima, trećeplasirana ekipa sa pet ligaških pobeda u nizu mora da bude favorit. Ovde će se po svoj prilici čekati golovi. Poslednji put, prošle godine u Kupu Egipta, bilo je 2:0 na Al Ahli.

ZAMALEK – FARKO, 19.00

(Fudbal, Egipat 1)

Gosti se brane od upadanja u crvenu zonu. Na poslednjih pet mečeva samo jednom su poraženi, a tri puta su remizirali. Zamalek je nešto kvalitetniji, a na prošlogodišnjem susretu para bilo je 2:2. Tip 3+ je došao na tri uzastopna meča ovih timova.

ITALIJA Ž. – SAD Ž., 12.00

(Odbojka, Liga nacija, žene)

Italijanke su moćne, uživaju poziciju favorita, mada i Amerikanke iz senke umeju da zaprete. Ipak je reč o četvrtfinalu u koje SAD ulazi sa neprijatnim sećanjem na rivalke, koje su ih pre samo nekoliko dana dobile sa 3:1. Videćemo da li su sada u mogućnosti da im pariraju.

POLJSKA Ž. – TURSKA Ž., 15.30

(Odbojka, Liga nacija, žene)

Kina i Brazil na poslednja dva meča na kolena su bacale Tursku. Poljakinje po zlu sa poslednih pet susreta pamte Kineskinje i Brazilke. Mogao bi ovo da bude napet susret. Ne bi se usudili da u ovoj fazi takmičenja, uz ovakve selekcije govorimo o bilo kakvoj vrsti favorita.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara