©MN PRESS
©MN PRESS

NAJAVA DANA (petak, 11. septembar): Zvezda igra sa Čukom, kreću Čempionšip, Turci, Austrijanci, Danci, a bitan je i US open

Vreme čitanja: 4min | pet. 11.09.20. | 08:16

Pogledajte koji nas najzanimljiviji događaji očekuju tokom današnjeg dana

BORDO – LION, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Domaćin je sezonu otvorio remijem bez golova sa Nantom, da bi u drugom kolu savladao Anži sa 2:0 na gostovanju. Lion je u jedinoj odigranoj utakmici bio ubedljiv protiv Dižona na svom terenu (4:1). Prošle sezone Lion je na ovom stadionu slavio sa 2:1, a u njihovim duelima golovi na obe strane su redovna pojava. Bilo ih je na svakom od prethodnih osam odmeravanja.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Dejan Stanković teško da je mogao da zamisli težu uvertiru za meč sa Omonijom, od okršaja na Banovom brdu. Čukarički je mlad i agresivan tim, a poseduje i pobednički mentalitet. Crveno-beli su imali problema tokom mini-priprema u Vrdniku, jer je povredu doživeo Aleksandar Katai, koji će pokušati da se oporavi do meča u Nikoziji. Sastav Aleksandra Veselinovića je u stanju da ovaj meč učini uzbudljivim, pa smo uvereni i u dosta efikasnu utakmicu.

VOTFORD – MIDLZBRO, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Novog člana Čempionšipa ove sezone sa klupe će predvoditi naš Vladimir Ivić. U kontrolnim duelima Votford je izgubio od Gilingema, savladao Skantorp, ali i Totenhem sa 2:1. Midlzbro može da se pohvali solidnim rezultatima u pripremnom periodu, međutim prošlu sezonu je završio na 17. mestu, i na 46 utakmica postigao samo 48 golova. Njihov najsvežiji duel datira iz Premijer lige u sezoni 2016/2017. i on je završen bez golova. Tvrdo će verovatno biti i ovog puta.

LASK LINC – AUSTRIJA BEČ, 20.30

(Fudbal, Austrija 1)

Domaćin se baš i nije pokazao u pripremnom periodu u kom je zabeležio dva poraza uz jednu pobedu i jedan nerešen rezultat. Austrija je posle prijateljskog debakla u meču sa Dortmundom (2:11) dobila naredna dva kup meča i jedan prijateljski. LASK gotovo redovno dobija Austriju, a od nje je poslednji put izgubio u avgustu 2017.

SONDERJISK – MIDTJILAND, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Nema sumnje da tim koji je završio prošlu sezonu na 11. mestu ne može da predstavlja ozbiljniji problem za goste koji su aktuelni šampioni. To nagoveštavaju i pripremni mečevi. Od pet odigranih Sonderjisk je dobio jedan uz tri poraza i dva remija, dok je Midtjiland na istom broju mečeva podbacio samo jednom. Dva prethodna međusobna okršaja Midtjiland je dobio bez primljenog gola (0:2, 3:0).

RIZE – FENERBAHČE, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

U nekoliko poslednjih godina Rize redovno završava na dnu tabele u turskoj Superligi. Da je u njoj bilo ispadanja prošle sezone izbegli bi ga za dlaku, jer su bili poslednji tim koji se nalazio u sigurnoj zoni. Feneru je malo nedostajalo da obezbedi takmičenje u Evropi, a sa Rizeom tradicionalno nema većih problema. Dobio je 19 od 22 prethodna odmeravanja.

L.A. KLIPERS – DENVER, 00.30

(Košarka, NBA)

Denver, a s njim i Nikola Jokić nalaze se na korak od poraza, budući da su Klipersi do poslednje pobede, za trenutnih 3:1 u pobedama došli nakon poprilično tvrdog, niskog rezultata od 85:96 u četvrtoj partiji. Klipersi će se nadati u novu, razigranu partiju Kavaj Lenarda, a čuvati Jokića na čijem šutu počiva igra Denvera.

TORONTO – BOSTON, 03.00

(Košarka, NBA)

Sada je 3:3 u pobedama, a koliko je egal bilo na prošloj, šestoj po redu utakmici, govori nam X po isteku četvrte deonice igre. Bilo je 98:98, znači tvrdo u reketu do kraja, da bi Toronto najzad slavio sa 122:125. Nešto slično, uz puno tenzije treba očekivati i sada, uz napomenu da je za poslednji uspeh Toronta najviše zaslužan Kajl Lauri koji je postigao 33 koša, imao osam skokova i šest asistencija.

A. ZVEREV - KARENJO BUSTA, 22.05

(Tenis, US open)

Aleksandar Zverev u finalu, to tako realno zvuči, jer Karenjo Busta nosi lentu tek 27. tenisera ATP sveta. Sa nemačkim teniserom dva puta je odmeravao snage, i oba puta izgubio. Uzgred, Busta se za polufinale kvalifikovao u napetom, ali i napornom meču sa Šapovalovim, koga je dobio sa 3:2. Zbog tog umora, ali i dobrog snalaženja Zvereva na tvrdoj podlozi njegove moći smatramo vremenski ograničenim, odnosno izvesnim dok je svež.

D. MEDVEDEV – D. TIM, 00.05

(Tenis, US open)

Kao stena o stenu. Ovaj polufinalni par definitivno je neizvesniji od prvog, pa o Medvedevu kažemo da na US openu nije izgubio ni set. To je zaista dobro, što svakako ne znači da će mu čak i pomisao na tako nešto proći pred Timom, trećim reketom planete. Inače, Medvedev je prošle godine u Montrealu posle dva poraza od Tima, konačno uspeo da savlada velikog rivala. I sada će biti napeto, jer tvrda podloga leži obojici. 


tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara