Najava dana (petak, 11. oktobar): Liga nacija i Novak Đoković na repertoaru

Vreme čitanja: 3min | pet. 11.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

N. ĐOKOVIĆ – J. MENŠIK, 12.35

Izabrane vesti

(Tenis, ATP Šangaj)

Biće to deseto četvrtfinale najboljeg tenisera svih vremena u ovom kineskom gradu. Očekivalo se da će sa Dimitrovom odmeriti snage, međutim Jakub Menšik je pobedio Bugarina posle tri odigrana seta i konačno dočekao da igra protiv svog idola iz Srbije. Menšik je pobedio Grigora Dimitrova rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 3.6, 6:4 i sada 19-godišnjak mora na apsolutnog favorita.

BIH – NEMAČKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Nagelsman ne može da računa na čak osam reprezentativaca, pa i uz tu činjenicu, odnosno dolazak u Zenicu u nekompletnom sastavu, Nemce niko ne može osporiti kao izrazite favorite. Posle remija sa Holandijom za njih je pobeda imperativ, a Bosanci će se braniti kako znaju i umeju, pošto su već stojički izborili X protiv Mađara.

MAĐARSKA – HOLANDIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Po bod imaju obe selekcije, mada se ne mže reći da je stvar egal, pošto su svoj remi Mađari izvojevali s Bosnom, a Lale na meču sa Nemačkom. U svakom slučaju Holandija je tradicionalni favorit, a Mađari će se plašiti bruke koja ih je u daljoj prošlosti umela sa snađe protiv ove selekcije. Recimo pre 11 godina bilo je 8:1 za Holandiju.

ČEŠKA – ALBANIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Albanija je u prvom kolu savladala Ukrajinu, a zatim je poražena od Gruzije. Isto je izvela i Češka, s tim što je na dva meča primila čak šest golova, a dala duplo više od rivala. Naime, Albanci su postigli dva, a Česi četiri pogotka. Iz ovoga se da zaključiti i da domaćoj selekciji odbrana nije jača strana. Nadaju se da će sada biti drugačije.

ISLAND – VELS, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Vels ima četiri boda, i to jedan iz meča sa Turskom, a tri osvojena na meču sa Crnom Gorom. Island je poražen u drugom kolu od Turaka, i definitivno je slabija karika na ovom meču. Ne kažemo da je Vels u bilo kakvoj favorizovanoj poziciji, već da bi ovaj meč mogao da bude napet.

TURSKA – CRNA GORA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Selekcija Roberta Prosinečkog gubila je od Islanda, pa od Velsa. Turci su s druge strane sa Velsom odigrali bez golova, a Island su dobili sa 3:1. U svakom slučaju smatraju se za favorite na ovom meču. Na ukupno četiri u istoriji odigrana meča ovih nacionalnih timova, Turska je slavila dva puta, a isto toliko puta dolazio je X.

UKRAJINA – GRUZIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Igra se u Poznanju, na neutralnom terenu. Bez obzira na to, Gruziji će on lakše pasti, budući da ova selekcija već ima šest bodova iz pobeda nad Češkom i Albanijom. Ukrajina je na nuli bez osvojenog boda što može da znači veliki hendikep za ekipu zemlje koja već se već duže vreme nalazi u ratnom stanju.

ESTONIJA – AZERBEJDŽAN, 18.00

(Fudbal, Liga nacija)

Ne zna se ko je gori! Oba tima su u prva dva kola poražena, golove teško daju, a lako primaju. S tim u vezi ako je na nekom susretu nezahvalno prognozirati konačan ishod, onda će to biti upravo na ovom. Ove dve selekcije su se srele pre godinu dana na meču koji je dobio Azerbejdžan sa 0:2.

SLOVAČKA – ŠVEDSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

I Šveđani i Slovaci imaju po šest bodova. Gosti imaju ubitačan napad, pa su do sada postigli šest golova. Da vidimo kako će se pokazati protiv selekcije koja u prva dva kola nije primila gol. Par se poslednji put ukrstio pre tri godine, na meču koji je dobila Švedska s minimalcem. To sada zaista ne mora ništa da znači u moralnom smislu za gostujući tim.

JAVOR – RADNIK, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet PLS)

Domaći tim se nalazi u odličnoj formi, nije poražen na poslednjih šest susreta, poslednji je uključio i pobedu nad liderom Mačvom (2:0) i to na gostovanju. Na sve to, Javor je primio samo tri gola od početka takmičenja. Radnik od početka sezone ne igra u skladu sa očekivanjima iako se podigao u poslednjim utakmicama.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara