Edi Enketija i Pedro Poro (Reuters)
Edi Enketija i Pedro Poro (Reuters)

Najava dana (nedelja, 28. april): Sever Londona u vanrednom stanju, šampionsko slavlje u Milanu

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Derbi Severnog Londona, koji se ovaj put pita i oko titule. Tobdžije su veoma produktivne u napadu pošto su postigle najmanje po dva gola na 12 utakmica u poslednjih 14 kola.

N. FOREST - MAN. SITI, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Pepova družina nastavlja pokušaj odbrane trona. I deluje naoštreno, posebno u napadu postigavši najmnje po četiri gola u poslednja četiri kola Premijeršipa.

KADIZ - MAJORKA, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

Kadiz je zabeležio samo dva trijumfa u poslednjih 28 utakmica u nacionalnom šampionatu Španije. A na poslednjih 11 obračhuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima, samo je jednom pobedio.

INTER - TORINO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Inter pred prepunim tribina au Milanu proslavlja novu titulu prvaka Italije. Šampion je vezao 27 susreta u Seriji A bez poraza, a Bikove je porazio na osam od poslednjih devet odmeravanja u svim takmičenjima.

MAJNC - KELN, 17.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Na 17 od poslednje 21 utakmice Kelna u Bundesligi palo je najviše do dva gola. Majnc je u seriji od pet kola bez poraza., dok su Jarčevi samo jednom slavili u poslednjih 10 rundi šampionata Nemačke.

LION - MONAKO, 19.00

(Fudbal, Francuska 1)

Monako, koji je u seriji od četiri pobede u Ligi 1, u poslednjih sedam kola pet puta je uspeo da sačuva mrežu. Ali, samo jednom je izbegao poraz na ovom gostovanju od poslednjih šest, u svim takmičenjima.

PORTO - SPORTING, 21.30

(Fudbal, Portugalija 1)

Sporting je postigao namanje po dva gola na 18 susreta u poslednjih 19 kola i u seriji je od osam trijumfa.

VOJVODINA – C. ZVEZDA, 17.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL 1)

Novosađani u poslednjih deset utakmica pod komandom Božidara Bandovića imaju osam pobeda, remi i poraz od TSC-a. Sa druge strane Crvena zvezda je nanizala deset trijumfa. Crveno-beli su dva puta već slavili ove sezone protiv Vojvodine (5:0, 2:1), ali su sada Novosađani značajno jači.

NAPREDAK – RADNIČKI K, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet SL 1)

Kruševljani su praktično završili takmičenje samim plasmanom u plej-of, te će biti iznenađenje svaki bod koji osvoje u preostalom delu sezone. Izostanak ambicija rivala, ali i vrlo dobre igre razlog su zbog kojeg Kragujevčani imaju puno pravo da se nadaju celom plenu kojim bi napravili novi veliki korak ka Evropi.

PARTIZAN - TSC, 19.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL 1)

Izgubio je Partizan tri utakmice zaredom!? U završnom kolu osnovnog dela prvenstva savladao ga je Čukarički, u početnoj fazi plej-ofa Crvena zvezda, a isti rival i u polufinalu Kupa Srbije. Tako loš niz crno-beli su prethodni put doživeli pre 15 i po godina kad su tokom novembra i decembra izgubili dva meča u grupi Lige Evrope (od Standarda i Sevilje) i u borbi za bodove od Borca u Čačku.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara