NAJAVA DANA (nedelja, 26. januar): Redom idu tenis, fudbal, regionalna košarka, finale vaterpolo, pa rukometnog EP

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.01.20. | 08:57

Pogledajte koji nas atraktivni sportsko-kladilački događaji očekuju poslednjeg dana sedmice

MANČESTER SITI - FULAM, 14.00
(Fudbal, FA kup)

Fulam ne može da računa na Mitrovića, a po svemu sudeći i na Kamaru. Siti će verovatno igrati u najjačem sastavu iako za protivnika ima drugoligaša. Inače, Siit je u seriji od sedam pobeda u ovom takmičenju.

Izabrane vesti

VERDER - HOFENHAJM, 15.30
(Fudbal, Nemačka 1)

Na 11 od poslednjih 13 utakmica na kojima je Verder bio domaćinn u Bundesligi palo je tri i više golova. Isto je došlo i na osam utakmica Hofenhajma u poslednjih 10 kola. Verder je od Hofenhajma doživeo samo jedan poraz kod kuće na poslednjih 13 obračuna u svim takmičenjima.

NAPOLI - JUVENTUS, 20.45
(Fudbal, Italija 1)

Prethodnih godina je Napoli bio jedini iole ozbiljan takmac Juventusu u Italiji, ali ove sezone to neće biti slučaj. Juve je ostao na šampionskom nivou iz prethodnih sezona i na dobrom je putu ka još jednom „skudetu” dok je Napoli doživeo ogroman pad.

LIL - PSŽ, 21.00
(Fudbal, Francuska 1)

Dva tima su ove sezone odigrala jedan međusobni meč i to u Parizu, kada je domaćin slavio sa 2:0, dok je poslednji okršaj u Lilu, odigran u aprilu prošle godine, okončan izuzetno ubedljivim slavljem domaćina (5:1). PSŽ je vezao četiri pobede na gostovanjima u Ligi 1 i verujemo da će uspeti da produži taj niz, bez obzira na to što domaćin neće biti nimalo naivan rival.

ROMA - LACIO, 18.00
(Fudbal, Italija 1)

Ne bi bilo iznenađenje da padne puno golova na obe strane, iako su i jedni, i drugi tokom prethodne sedmice igrali teške duele u Kupu Italije – Lacio je u utorak izgubio u Napulju sa 1:0, a Roma u sredu od Juventusa, takođe u gostima, rezultatom 3:1.

MEGA - KRKA, 12.00
(Košarka, ABA liga)

Mega bi mogla da ugrabi voz u poslednji čas protiv „opuštene“ Krke, te tako eventualno "uhvati Zadar" na pretposlednjem mestu. Tim Dejana Milojevića je u poslednje vreme podigao nivo igre, naročito od dolaska Kendrika Perija i Nemanje Nenadića, pa je kec na Novom Beogradu sasvim opipljiv.

MORNAR - FMP, 20.00
(Košarka, ABA liga)

FMP bi mogao da napravi veliki korak ka plasmanu u plej-of, pošto igra protiv direktnog konkurenta. Tim Vlade Jovanovića upao je u manju krizu rezultata u poslednje vreme, pa bi mu pobeda svakako dobro došla, pogotovo na vrućem terenu kakav je onaj na crnogorskom primorju. Tipovanje na ishod bismo ovde zaobišli i posavetovali bismo vas da se kladite na veći broj poena.

ŠPANIJA - HRVATSKA, 16.30
(Rukomet, EP - finale)

Španci su lako prošli polufinale, dok su Hrvati dali sve, ali bukvalno sve od sebe. Izgoreli su sigurno fizički, a verovatno i mentalno. Inače, ekipa Lina Červara je već prebacila očekivanja, tako da može praktično opušteno (ako je to moguće u finalu) da igra. Ne očekujmo veliki broj golova.

MAĐARSKA - ŠPANIJA, 19.00
(Vatrepolo, Evropsko prvenstvo - finale)

Mađari u domaćem bazenu za 13. evropsko zlato, prvo još od 1999. Velesila je gladna, navijači još gori, ali neće im biti lako. Španija je igrala izvrsno ceo turnir, a u poslednje dve utakmice savladala je Srbiju i Hrvatsku. A to mnogo znači za samopouzdanje. Mađari su, ipak veliki favoriti.

FEDERER - FUČOVIČ, 10.20
(Tenis, Australijan open)

Švajcarski as je preživeo pakao u prošlom kolu i pitanje je u kakvom je fizičkom stanju. Ipak, stari je to lisac, uvek vrhunski spreman, A i odmarao se skoro dva meseca pred početak sezone. Fučovič je dobar, ali ne dovoljno za ovaj nivo tenisa. U dva meča nije pobedio Švajcarca, a i nikada nije otišao dalje od ove runde, tj. osmine finala na nekom grend slemu.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara