(Reuters)
(Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 25. avgust): Gledaćemo Real, Bajern, Liverpul, Čelsi, Atletiko...

Vreme čitanja: 3min | ned. 25.08.24. | 08:02

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Dan počinjemo zanimljivom utakmicom na Ostrvu. Njukasl će pokušati da nastavi sa serijom pobeda pošto su u prvom kolu savladali Sautempton, dok je Bornmut odigrao nerešeno protiv Notingen Foresta. Blagu prednost dajemo gostima, ali ne bi bilo iznenađenje da vidimo izuzetno tvrdu utakmicu.

VULVERHEMTON – ČELSI, 15.00

(Fudbal, Engleska 1)

Ovde će da pršti jer Čelsi ne sme sebi da dozvoli ovde kiks i da ostane bez tri boda, posebno posle dešavanja u prvom kolu kada su rutinski izgubili od Mančester Sitija 2:0. Istim rezultatom su Vulfsi izgubili od Arsenala u premijernom kolu.

VOLFSBURG – BAJERN, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Prošle sezone nisu imali lek za Bajern Leverkuzen, a sada Bajern minhen kreće pohod na trofej preko Volfsburga. Mnogo toga može da se odredi već na ovoj prvoj utakmici za slavni klub. Trener Kompani je debitova pobedom, ali u Kupu. Bundesliga je nešto drugo i treba očekivati žestok pritisak Bajern Minhena da što pre slomi otpor protivnika.

REAL MADRID – VALJADOLID, 17.00

(Fudbal, Španija 1)

Još uvek se priča o prvom kolu kada je Real poklekao i uzeo samo jedan bod protiv Majorke. Sada će verovatno da se iskale na Valjadolidu koji je pobedom počeo šampionat. Ponovo će sve oči biti uprte u Kilijana Embapea od koga se očekuju golovi.

LIVERPUL – BRENTFORD, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Ovde nema šta previše da pričamo i analiziramo. Jasno je kao dan ko je favorit i od koga se očekuje da rutinski dođe do tri boda. Liverpul je otvorio sezonu pobedom 2:0, a nešto slično očekujemo i danas.

TORINO – ATALANTA, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Utakmica koju je teško analizirati. Atalanta je sepktakularno otvorila sezonu pobedom 4:0 protiv Lećea, ali Torino je odigrao izvanredan meč protiv Milana. Bilo je nerešeno 2:2, ali su pokazali izuzetan kvalitet. Možda bi neko mogao da bude dovoljno hrabar i pokuša sa iksom na ovoj utakmici, ili barem da juri golove jer sve ukazuje da nas čeka efikasan meč.

OFK BEOGRAD MOZZART – RADNIČKI 1923, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet superliga Srbije)

Glavno je pitanje da li ekipa OFK Beograd Mozzarta može da nastavi sa dobrim igrama. Od pet odigranih mečeva do sada imaju tri pobede za 10 bodova što ih stavlja u grupu timova koji su od drugog do šestog mesta. Radnički je sa druge strane savladao samo Radnički iz Niša i u ovom momentu OFK je favorit.

ROMA – EMPOLI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Oba tima su identično otvorila sezonu. Nulom. Bez postignutih i primljenig golova. Sada je na Romi da probiju led i krenu sa pobedom u drugom kolu Serije A.

NAPOLI – BOLONJA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Napoli je baš loše otvorio sezonu, ubedljivim porazod od Verone, dok je Bolonja izvukla bod protiv Udinezea. Sada je međutim na Napoliju da na svom terenu pokaže da ima kvalitet i da može da krene da niže pobede.

ATLETIKO MADRID – ĐIRONA, 21.30

(Fudbal, Španija 1)

Atletiko nije počeo šampionat kako je želeo. Samo bod su osvojili u prvom kolu, doduše isto kao i Đirona koja nije mogla preko bedema Betisa. Zato sada Atletiko sprema totalnu ofanzivu na svom terenu.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara