NAJAVA DANA (nedelja, 20. oktobar): Kladilačka vožnja fudbalskom Evropom sa glavnom stanicom na Old Trafordu

Vreme čitanja: 3min | ned. 20.10.19. | 08:23

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju danas...

MAN. JUNAJTED – LIVERPUL, 17.30
(Fudbal, Engleska 1)

Osam bodova su Redsi ispred Građana koji im gledaju u leđa i ukoliko uspeju da trijumfuju na Old Trafordu izjednačiće rekord Sitija postavljen tokom 2017. kada je nanizao 18 prvenstvenih pobeda. Tradicija im ne ide naruku, jer su pokorili Teatar snova samo jednom od kada se ser Aleks Ferguson penzionisao, i to u sezoni 2013/2014, kada je Dejvid Mojes još kormilario Crvenim đavolima.

Izabrane vesti

VIGAN - N. FOREST, 15.00
(Fudbal, Engleska 2)

Vigan je uspeo da sačuva mrežu na pet od poslednjih sedam utakmica u ovom takmičenju, dok je Notingem Forest bez poraza na poslednjih 10 utakmica. No, Vigan je izgubio samo jednom na poslednjih 15 susreta kod kuće u Čempionšipu.

KELN - PADERBORN, 15.30
(Fudbal, Nemačka 1)

Keln je u seriji od četiri poraza kod kuće, dok je Paderborn slavio samo jednom na poslednjih sedam mečeva u Bundesligi. Paderborn je postigao najmanje po tri gola na poslednja tri odmeravanja sa Kelnom u svim takmičenjima.

MILAN - LEĆE, 20.45
(Fudbal, Italija 1)

Milan je vodio na poluvremenu i slavio na karju šest od poslednjih sedam odmeravanja kod kuće protiv ovog oponenta u svim takmičenjima. A na pet od tih sedam suesreta uspeo je da sačuva mrežu.

MONAKO - REN, 17.00
(Fudbal, Francuska 1)

Kneževi su doživeli samo jedan poraz na psolednjih 12 mečeva na kojima su bili domaćiji Renu u svim takmičenjima. Monako je inače postigao najmanje po tri gola na poslednja tri meča kod kuće u Ligi 1.

FAJENORD - HERAKLES, 16.45
(Fudbal, Holandija 1)

Fajenord dočekuje ovaj susret sa velikim samopouzdanjem pošto je vezao sedam trijumfa nad Heraklesom u svim takmičenjima. A na pet od poslednjih šest domaćinstava Heraklesu došlo je PK 1-1, takođe u svim takmičenjima.

LA KORUNJA - MALAGA, 16.00
(Fudbal, Španija 1)

Poslednjih godina mnogo više uspeha u međusobnim okršajima imao je Deportivo, koji je od Malage izgubio samo jednom na sedam dvoboja. Sadašnja forma sluti na podelu plena, pošto je La Korunja remizirala na pet od proteklih sedam mečeva, a Malaga na četiri u istom intervalu.

AKRINGTON – IPSVIČ, 13.00
(Fudbal, Engleska 3)

Dok gostujući sastav lagodno sedi na čelu tabele i uživa u pogledu na ostale, domaćin će pokušati da ugrabi bodove kojim bi konačno zaplivao ka sredini tabele. Trenutno se nalaze samo dva boda iznad zone ispadanja, što nimalo ne odgovara njihovim ambicijama. Realno gledano, dvojka je dosta bliža, pošto je Ipsvič za sada ne poražen u Ligi Jedan. Sve to valja upariti sa tipovanjem na golove.

KRKA - C. ZVEZDA, 18.00
(Košarka, ABA 1 )

Znala je Zvezda da bude poražena u maloj i čudnoj dvorani Leon Štukelj kao što je to bio slučaj 2015. godine. Bilo je i tesnih utakmica, ali su crveno-beli dobili poslednjih šest okršaja protiv Krke i sve osim (ubedljive) pobede ekipe Milana Tomića predstavljalo bi iznenađenje s obzirom na to koliko crveno-beli imaju moćan tim.

BUDUĆNOST - PRIMORSKA, 20.00
(Košarka, ABA 1)

I pored toga što je pobedila šampiona Zvezdu, Budućnost je pre tri dana ostala bez trenera Slobodana Subotića, a njegovu ulogu je za sada preuzeo Petar Mijović. Podgoričani sa 2-0 nakon dva kola dočekuju još jedan tim koji je ove sezone, istina u Superkupu uzeo meru beogradskim crveno-belima.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara