Ekipa Selte (©Reuters)
Ekipa Selte (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 20. decembar): Matine u Vigu i Torinu, ručak na Javoru, Švarcvaldu i Temzi, večera uz Blankose, Zmajeve, Svece...

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.20. | 09:24

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

TOTENHEM - LESTER, 15.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Na 10 od poslednjih 12 mečeva na kojima su Pevci u svim takmičenjima dočekivali Lisice palo je tri i više pogodaka. Totenhem je pritom na poslednja ta tri meča postigao najmanje po tri gola.

MAN. JUN. - LIDS. 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Na poslednja četiri domaćinstava Junajteda u Premijer ligi palo je 0-2 pogotka. Lids je primio najmanje po dva gola u poslednja tri kola.

SELTA - ALAVES, 12.00

(Fudbal, Španija 1)

Selta je seriji od tri trijmufa u Primeri, a postigla je najmanje po dva gola u poslednja četiri kola. Na šest od poslednjih sedam domaćinstava Selte u ovom takmićenju palo je 3+pogodaka.

EIBAR - REAL M, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Eibar nije zatresao mrežu na poslednjih pet domaćinstava u ovom takmičenju. Real je slavio na šest od poslednjih sedam obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

TORINO - BOLONJA, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Bikovi su primili najmanje po dva gola na devet mečeva u poslednjih 11 kola. Torino je takođe primio najmanje po dva pogotka, ali u poslednje tri runde Serije A.

LACIO - NAPOLI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Napoli je slavio na sedam od poslednjih osam obračuna sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Napolitanci ne mogu da računaju na suspendovanog Insinjea i povređenog Mertensa.

JAVOR - TSC, 15.00

(Fudbal, Srbija 1)

Tim iz Bačke Topole je postigao najmanje po dva gola na poslednjih pet obračuna sa rivalom iz Ivanjice u svim takmičenjima. Samo na četiri od poslednjih 25 utakmica TSC-a u svim takmičenjima nije palo tri i više pogotka.

FRAJBURG - HERTA, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Na devet od poslednjih 11 domaćinstava Frajburga ovom gostu na obroncima Švarcvalda u svim takmičenjima palo je 3+ golova. Frajburg je, inače slavio na poslednja tri "dočeka" rivalu iz prestonice.

LIL - PSŽ, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Sveci su sačuvali mrežuna pet od poslednjih šest gostovanja Lilu u svim takmičenjima. Takođe su postigli najmanje po dva gola na sedam od poslednjih osam susreta sa ovim protivnikom.

PORTO - NASIONAL, 21.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Zmajevi su vodili na poluvremenu i slavili nad ovim protivnikom na poslednjih šest odmeravanja u svim takmičenjima. Porto je postigao najmanje po tri gola na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima. 



tagovi

sportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara