Olga Danilović (©AFP)
Olga Danilović (©AFP)

NAJAVA DANA (nedelja, 2. jun): Olga nastavlja juriš na Trijumfalnu kapiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 08:08

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

ATALANTA - FJORENTINA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

Nije uobičajeno da se zaostala utakmica igra po završetku šampionata (iskreno, ne sećamo se sličnog slučaja), ali i Atalanta i Fjorentina imale su evropske obaveze, a ishod ovog meča nema nikakav uticaj na aktere. Gađajte keca ili 3+.

GENK – GENT, 13.30

(Belgija 1 plej-of)

Gent je imao lakše protivnike u finišu sezone i rezultati su mu mnogo bolji od Genkovih, te mu je i samopouzdanje na višem nivou. Ni domaćinstvo nije značajan činilac jer su u njihovim duelima dvojke češće od kečeva, potražite X2&GG.

EKSCELZIOR - NAC BREDA, 18.00

(Holandija 1 plej-aut)

Fudbalska čuda nisu retka, ali s obzirom na sve Ekscelziorove gluposti u Bredi (recimo, dva crvena kartona) ne vidimo kako bi Roterdam i dalje mogao da ima tri kluba u Eredivisiji. Stavite na tiket GG3+, izglednije je od utešnog keca.

AVS (2) - PORTIMONENSE, 20.45

(Portugalija 1 plej-aut)

Domaći su ligaški deo završili na trećoj poziciji, sa “debelim” bodovnim zaostatkom u odnosu na Santa Klaru i Nasional, pa ipak su savladali Portimonense na njegovom terenu. Verujemo da će slaviti i kod kuće, možda uz malo golova.

BALTIKA – ZENIT, 17.00

(Fudbal, Rusija - finale Kupa)

U neverovatnom raspletu prvenstva Zenit je uspeo da odbrani šampionsku titulu, mada baš nije mogao da se podiči formom. Kakve šanse ima ekipa koja je ispala iz ruske elite? Minimalne. Kec je “zacementiran”, a tipujte i na DP 1-1.

SERVET – LUGANO, 14.00

(Fudbal, Rusija - finale Kupa)

Servet je u poslednjem kolu u Luganu upisao pobedu bez značaja (2:0) jer su belo-crni ranije osigurali drugo mesto i kvalifikacije za LŠ, a na njegovu štetu. Granata želi kakvu-takvu satisfakciju i zato razmotrite keca, pa i 1&2-5.

ATLETIKO M. - BAIJA, 21.00

(Fudbal, Brazil 1)

Na 11 od poslednjih 12 gostovanja Baije ovom domaćinu u svim takmičenjima palo je najviše do dva gola. Gost pritom na poslednja tri nije uspeo da zatrese mrežu.

VASKO DA GAMA - FLAMENGO, 21.00

(Fudbal, Brazil 1)

Flamengo je slavio na poslednjih sedam gostovanja ovom rivalu u svim takmičenjima. Najviše do dva pogotka palo je u poslednja četiri susreta Vasko da Game u Brasilu 1.

ATLANTA J. - ŠARLOT, 22.45

(Fudbal, MLS)

Atlanta je sve redom šokirala kada je sredinom sedmice savladala na gostovanju Mesijev Majami sa 3:1, spasivši tako posao šefu struke Pinedi. Sad im stiže rival koji je doživeo proraz od Nju Jork Red Bula istovetnim rezultatom.

O. DANILOVIĆ - M. VONDRUŠOVA, 11.00

(Tenis, Rolan Garos)

Veliki je talenat od malih nogu bila ćerka poznate voditeljke i proslavljenog košarkaša, neverovatno je pokrenula sportsku karijeru da bi potom stala i krenula u rikverc. Sada čini se kreće nazad uzbrdo, preko kvalifikacija do... Videćemo dokle. Pred njom je meč sa petom nositeljkom, ali svakako i umorom iz prethodnih teških bitaka.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara