Radost Građana (©Reuters)
Radost Građana (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 18. avgust): Ponovo tikete krase Premijer liga, Serija A, Primera...

Vreme čitanja: 3min | ned. 18.08.24. | 08:00

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas

ČELSI - MAN. SITI, 17.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Sitije vezao devet trijumfa na kraju minule sezone Premijer lige, pritom postigavši prilikom svakog najmanje po dva gola. Tri ili više pogodaka je palo na 12 od poslednjih 13 susreta londonskih Plavaca u ovom takmičenju.

KALJARI - ROMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Deluje da je Roma dobrim potezima na tržištu podigla kvalitet u odnosu na prošlu sezonu, te da će biti još konkurentnija u borbi za Ligu šampiona. Na Sardiniji je uvek paklena atmosfera, odmah stiže atraktivan rival, tako da će biti uzbudljivo. Gađajte dvojku ili GG3+.

SOSIJEDAD - RAJO VALJEKANO, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Odluka Martina Zubimendija da odbije prelazak u Liverpul i ostane u matičnom klubu podigla je moral u ekipi Real Sosijedada do maksimuma. Stoga verujemo u sigurnog keca na ovom meču, koji bi mogao da dođe u granici od 2-4 gola.

MALJORKA - REAL MADRID, 21.30

(Fudbal, Španija 1)

Maljorka je sasvim pristojno izgledala tokom pripremnog perioda, dok je Real Madrid kombinovao tim i najbolje izdanje ovog leta sasvim sigurno sačuvao za otvaranje sezone. Kraljevski klub je poslednja dva puta savladao Maljorku minimalnim rezultatom, pa ne očekujte veliki broj golova.

REN - LION, 20.45

(Fudbal, Francuska 1)

Okršaj ekipa sa evropskim ambicijama ove sezone, tako da treba očekivati žestoku bitku za bodove. Lion želi od starta sezone da krene na pravi način, a ne kao prošle sezone da vadi kestenje iz vatre na proleće. Na pet od poslednjih šest međusobnih mečeva prošla je igra GG3+, što se uklapa u prethodne konstatacije.

HERAKLES - PSV, 12.15

(Fudbal, Holandija 1)

Nakon fantastičnog obračuna sa Fajenordom u Superkupu, PSV je demolirao RKC na svom terenu i nema nameru da se na tome zaustavlja. Deluje da Peter Boš ponovo ima najjači tim u holandskom fudbalu, od starta je krenuo silovito, pa ne vidimo kako Herakles može ovde da se provuče. Dvojka, uz 3+.

KLUB BRIŽ - ANTVERPEN, 13.30

(Fudbal, Belgija 1)

Iako je prošli početak sezone bio razočaravajući, niko nije mogao da nasluti da će Klub Briž ovako loše startovati. Antverpen je oscilirao, ali je prošlog vikenda došao do samopouzdanja demoliranjem Sint Truojdena. Biće velikih uzbuđenja, pa bolje gađajte 3+, nego da probate sa konačnim ishodom.

ŽELEZNIČAR P. - IMT, 19.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Na tri od poslednjih pet obračuna ova dva kluba u svim nije bilo pobednika. Takođe golove su postizala oba tima, to jest došlo je GG na dva od poslednja tri odmeravanja.

JAN REGENZBURG - BOHUM, 15.30

(Fudbal, Kup Nemačke)

Bohum je na kraju prošle sezone za dlaku izbegao ispadanje u Cvajtu, a sada na startu sezone u Kupu Nemačke gostuje drugoligašu Jan Regenzburgu. Gosti su blagi favoriti, ali treba očekivati tvrd meč, pa je možda najbolje igrati na mali broj golova (0-2).

BAŠAKŠEHIR - ALANJA, 18.15

(Fudbal, Turska 1)

Alanja je prošlu sezonu okončala sa četiri vezana remija rezultatom 1:1, a na otvaranju nove sezone, protiv Ejupa, ponovo je bilo 1:1. Istim rezultatom završen je okršaj između Rizea i Bašakšehira, što nije zadovoljilo goste, koji hoće pobedu ovog puta. Keca kombinujte sa 2-3 gola.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara