NAJAVA DANA (nedelja, 17. novembar): Konačni rasplet na Marakani i u Luksemburgu, a uveče - derbi!

Vreme čitanja: 3min | ned. 17.11.19. | 08:21

Pogledajte koji nas najzanimljiviji parovi očekuju danas

SRBIJA - UKRAJINA, 15.00
(Fudbal, Euro kv)

Srbija i Ukrajina igrati sedmi put u istoriji, a prvi put na prostoru naše zemlje. Svih pet dosadašnjih susreta odigrano je u Ukrajini. I sve je dobio rival! Ima svih pet pobeda, dok je naš državni tim postigao svega jedan gol. Ovog puta očekujemo drugu priču. Vreme je i da Srbija upiše makar remi sa žuto-plavima

Izabrane vesti

LUKSEMBURG - PORTUGALIJA, 15.00
(Fudbal, Euro kv)

U isto vreme kada i susret na beogradskoj Marakani kreće i ovaj drugi i poslednji u našoj kvalifikacionoj grupi u Luksemburgu. Portugalci će teško da ispuste ovakvu šansu da se direktno plasiraju na Euro, a za to im je potrebna pobeda. Nama sumnje da će Ronaldo i drugari to obaviti stručno i zrelo, ma koliko im mi želeli da ne uspeju.

BUGARSKA - ČEŠKA R, 18.00
(Fudbal, Euro kv)

Česi su igrali nerešeno na poluvremenima, a slavili na kraju poslednja tri meča u kvalifikacijama. S druge strane Bugari na poslednja tri meča u ovom takmničenju nisu postigli niti jedan pogodak.

MOLDAVIJA - ISLAND, 20.45
(Fudbal, Euro kv)

Island nema nikavu šanse da se dokopa nekog od prva dva mesta u Grupi H tako da je gostovanje na Balkanu čisto forme radi. Inače, Moldavija je u seriji od šest poraza u ovom takmičenju, dok je na poslednja tri meča Islanda došlo 0-2 gola.

ANDORA - TURSKA, 20.45
(Fudbal, Euro kv)

Andora je samo jednom slavila na poslednjih 38 utakmica u kvalifikacijama za Euro, a protiv Turske je poražena na poslednja tri odmeravanja. Inače, Turci su sačuvali mrežu na osam od poslednjih 10 utakmica u ovom takmičenju.

ENGLESKA - KOSOVO, 18.00
(Fudbal, Euro kv)

Tim sa Kosova je izgubio šansu za osvajanje drugog measta u Grupi A kada je pre neki dan izgubio u Češkoj u direktnom duelu za drugu kartu za Euro. Englezi su situaciju odavno rešili tye je obaj meč prtaktilnio prijateljski. Što se tiče golova, Englezi su ih postigli najmanje po tri na šest od poslednjih sedam mečeva u ovom takmičenju.

MEGA - PRIMORSKA, 12.00
(Košarka, ABA 1)

Mega će ponovo u matine terminu na teren. Nakon pet poraza u uvodnih šest kola, ružičastim tim moraće da ide na pobedu protiv Tigrova koji su iznenađujuće dobro startovali u novoj sezoni. Dvojka jeste bliža, naročito uzimajući u obzir trenutnu formu, ali vam mi ipak savetujemo da ishod zaobiđete i odlučite se za „plus“.

MORNAR - ZADAR, 18.00
(Košarka, ABA 1)

Jadranski derbi koji će najverovatnije otići na vodenicu domaćina. Zadar još u novoj sezoni regionalne lige nije postigao pobedu, dok je Mornar polovičan (3-3). Zadrani su stare mušterije Baranima koji su slavili na poslednja četiri opdmeravanja.

PARTIZAN - C. ZVEZDA, 20.00
(Košarka, ABA)

Crno-beli i crveno-beli nakon šest odigranih kola imaju po dva poraza. Partizanu je meru od početka takmičarske godine uzela ekipa Primorske, a potom i Cedevita Olimpija. S druge strane, Zvezda je neuspehe doživela protiv Budućnosti i Krke. Od početka ove kalendarske godine, Partizan i Crvena zvezda su se međusobno sastali čak devet puta. Dakle, biće ovo jubilarni deseti, a ujedno i poslednji put da 2019. gledamo bitku večitih rivala. Crveno-beli su dobili šest, a crno-beli tri duela.

CICIPAS - TIM, 19.00
(Tenis, ATP London)

Stigli smo do finala Završnog turnira u Londonu, a u njemu gledamo najavu smene generacija. Neće biti ni Đokovića, ni Federera ni Nadala, već će rekete ukrstiti Cicipas i Tim. Oni su ove godine igrali samo jednom i Tim je izašao kao pobednik tog duela. Inače, skor u poslednjih pet susreta je na Timovoj strani. Veliki meč za obojicu, verovatno će u tri seta.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara