(©MN Press)
(©MN Press)

NAJAVA DANA (nedelja, 14. februar): Čeka nas veliko finale Kupa Koraća, Mančester gostuje u Birmingemu, Real vraća dugove...

Vreme čitanja: 3min | ned. 14.02.21. | 07:56

Pročitajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja

VBA – MANČESTER JUNAJTED, 15.00

Izabrane vesti

/Fudbal, Premijer Liga/

Junajted već dramatično zaostaje za gradskim rivalom Sitijem. Prošle sedmice ekipa Ole Gunara Solskjera napravila je velikik kis u sudaru sa Evertonom. VBA je praktično već jednom nogom u drugoj ligi. Reč je o timu koji na prethodnih pet susreta ima četiri poraza i remi. Na tri od poslednja četiri susreta ova dva tima došlo je 0-2 gola.

ARSENAL – LIDS, 17.30

/Fudbal, Premijer Liga/

Niko se tome nije nadao na početku sezone, ali će ovo biti duel komšija na premijerligaškoj tabeli. Na tri od četiri poslednja susreta Lidsa došlo je 2-3 gola. Arsenal je bez pobede na tri meča, imaju dva poraza i remi. Kada igraju ova dva tima zagarantovana je tvrda utakmica. Na tri prethodne je došlo 0-1 gola.

REAL MADRID – VALENSIJA, 16.15

/Fudbal, Španija 1/

Real Madrid je došao do daha, pošto je vezao dva trijumfa i donekle skinuo pritisak sa Zidanovih pleća. Međutim, u Madrid stiže veliki dužnik, koji je na Mestalji deklasirao Kraljeve sa 4:1. Valensija, ipak, loše igra u Madridu. Nisu dali gol na dva prethodna gostovanja u glavnom gradu Španije. Na pet od šest prethodnih duela Reala došlo je 2-3 gola.

VILJAREAL – BETIS, 21.00

/Fudbal, Španija 1/

Viljareal je odlično počeo sezonu, ali je u poslednje vreme u velikom padu. Žuta Podmornica ima samo jedan trijumf u prethodnih šest utakmica. Betis je nekoliko odličnih rezultata pokvario porazom od Barselone. Viljareal se i dalje nada mestu u Ligi šampiona pošto zaostaje šest bodova u odnosu na Sevilju.

AJNTRAHT – KELN, 15.30

/Fudbal, Nemačka1/

Ajntraht je jedan od timova sa najboljom formom u evropskom fudbalu.Gazi sve pred sobom četa Adija Hitera u želji da sledeće godine igra u Ligi šampiona. Na poslednja tri meča imaju isto toliko pobeda, uz 4+ na svim mečevima i gg. Biće mnogo vatre u Frankfurtu, jer je Keln u prošlom kolu napravio senzaciju i salvadao Borusiju iz Mehengladbaha.

KALJARI – ATALANTA, 15.00

/Fudbal, Italija 1/

Kaljari ne može da se sastavi. Na poslednjih pet susreta imaju četiri poraza, remi i samo dva postignuta gola. Nedavno ih je Atalanta lako pobedila u Kupu (3:1). Takođe, Boginja provincije se preko Napolija plasirala u finale tog takmičenja. Na četiri od poslednjih pet susreta gostiju došlo je gg i 4+.

INTER – LACIO, 20.45

/Fudbal, Italija 1/

Poteru za Milanom, Inter nastavlja protiv odličnog Lacija. Jeste da su Neroazuri ispali iz Kupa u dvomeču protiv Juventusa, ali su u prvenstvu nanizali tri pobede. Lacio je vezao pet pobeda u Seriji A. U prvom delu prvenstva bilo je 1:1.

BORDO – OLIMPIK MARSELJ, 21.00

/Fudbal, Francuska 1/

Duel dva tima koji kubure sa formom i rezultatima. Jeste Marselj slavio u Kupu protiv Oksera, ali je u prvenstvu nanizao četiri poraza i remi. Sa druge strane Bordo je vezao tri poraza. Bordo je bez trijumfa protiv Marselja od 5. aprila 2019. godine.

ALEKSANDER ZVEREV - DUŠAN LAJOVIĆ, 08.30

/Tenis, Australija open/

Dušan Lajović je već ostvario najbolji rezultat na Australijan openu u karijeri, ali je i na Rolan Garosu stizao do četvrte runde, pa će sutra ujutru probati da napravi najveći korak na nekom grend slemu u karijeri. Nimalo lak zadatak ne čeka Dušana, jer će sa druge strane mreže biti Aleksander Zverev, koji je igrao jako dobar tenis u prethodne tri runde turnira. Dva puta u karijeri su Lajović i Zverev igrali jedan protiv drugog, oba puta na Rolan Garosu i oba puta se igrao pravi maraton iz kojeg je Nemac izlazio kao pobednik – dva puta po 3:2.

MEGA – CRVENA ZVEZDA, 21.00

/Košarka, Kup Radivoja Koraća/

Spala knjiga na dva slova. Crvena zvezda i Mega će u finalu odlučivati kome će pripasti Žućkova levica. Crveno-beli su u polufinalu nadigrali Partizan u dramatičnoj završnici. Mega je do novog finala i prilike da se bori za drugi trofej Kupa Radivoja Koraća došla preko Vojvodine. U Kupu Srbije Zvezda i Mega su se sastajali četiri puta, a crveno-beli su svaki put izlazili kao pobednici.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara