NAJAVA DANA (nedelja, 12. januar): Jutrenje uz tenis, potom šetnja od Bornmuta do Džede sa koncem u Rimu i Parizu

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.01.20. | 08:00

Pogledajte koji nas značajniji događaji očekuju tokom poslednjeg dana sedmice

BORNMUT - VOTFORD, 15.00
(fudbal, Engleska 1)

Bornumt je poražen na osam od poslednjih 10 kola, a na pet mečeva u poslednjih sedam rundi nije uspeo da zatrese mrežu. Međutim, Bornmut nije doživeo poraz od ovog protivnika  na 11 od poslednjih 12 odmeravanja u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

A. VILA - MAN. SITI, 17.30
(fudbal, Engleska 1)

Na 13 od poslednjih 16 utakmica Aston Vile u ovom takmičenju, kao i na 11 susreta Mančester Sitija u poslednjih 12 kola palo je tri i više golova. Građani su slavili na šest od poslednjih sedam odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

REAL M. - ATL. MADRID, 19.00
(fudbal, Superkup Španije finale)

Odmah da napomenemo da nema prednosti domaćeg terena pošto se meč igra u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Džedi. Na poslednjih pet odmeravanja ova dva tima dva puta je bilo 0:0, a čak tri puta je došlo 4+ golova, ali i GG.

UDINEZE - SASUOLO, 12.30
(fudbal, Italija 1)

Na devet od poslednjih 11 odmeravanja ova dva tima u svim takmičenjima palo je od 0 do dva gola. Na osam od poslednjih 10 utakmica Sasuola u Seriji A došlo je UG 3+. Sasuolo je doživeo samo jedan poraz na poslednjih 10 odmeravanja sa timom iz Udina.

ROMA - JUVENTUS, 20.45
(fudbal, Italija 1)

Juventus, koji je slavio na 12 mečeva u poslednjih 15 kola, nije pobedio na gostovanju Vučici na poslednjih šest odmeravanja u svim takmičenjima.

PAOK - AEK, 18.30
(fudbal, Grčka 1)

Aktuleni šampion, PAOK je izgubio samo tri od poslednjih 26 domaćinstava u grčkom šampionatu. Takođe je kao domaćin ovom protivniku pobedio na 11 od poslednjih 13 odmeravanja u svim takmičenjima.

PSŽ - MONAKO, 21.00
(fudbal, Francuska 1)

Sveci su kod kuće u Ligi 1 postigli najmanje po dva gola na 31 od poslednjih 38 susreta. PSŽ je vodio na poluvremenu i slavio na kraju poslednjih šest odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

IGOKEA - FMP, 20.00
(košarka, ABA 1)

Tim iz predgrađa Banjaluke sedi na pretposlednjem mesu sa samo četiri pobede i ako želi da ostane prvoligaš, moraće da počne da dobija i protiv ozbiljnijih protivnika. A posebno kada igra pred svojim navijačima. Favorit, je ipak FMP, trenutno četvrti tim lige.

LAJOVIĆ - BAUTISTA-AGUT, 08.30
(tenis, ATP kup finale)

Španac je u prednosti, ali ovde ništa nije sigurno, osim da će naša reprezentacija imati tribine na svojoj strani što bi mogao biti "iks faktor". Agut je trenutno 10,  a Lajović 34. reket sveta, do sada su se sastali u pet navrata i svih pet puta bolji je bio teniser iz Kasteljon de la Plane. Međutim dva od tri meča koliko su igrali na ATP turu bila su veoma dramatična te ćemo se na to i kladiti.

ĐOKOVIĆ - NADAL, 10.30
(tenis, ATP kup finale)

Nadal je pre dva dana posustao protiv Davida Gofana, doživevši prvi poraz naklon 16 godina igranja u nacionalnom timu, ali se brzo regrupisao i slavio juče nad DeMinorom nakon preokreta. Ovo će im biti 55. odmeravanje, najviše u istoriji tenisa, a blagi favorit je Đoković kojem uslovi u Australiji uglavnom savršeno odgovaraju.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara