"Toti iz Rome protiv Milanovog defanzivca Romanjolija"
"Toti iz Rome protiv Milanovog defanzivca Romanjolija"

NAJAVA DANA (ponedeljak, 12. decembar): Na Olimpiku Roma - Milan, u Kijevu Dinamo - Šahtjor, rukometašice u borbi za polufinale

Vreme čitanja: 4min | pon. 12.12.16. | 08:38

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas

Toti iz Rome protiv Milanovog defanzivca RomanjolijaOstao je vikend za nama, čeka nas ponedeljak, ali i u njemu i te kako ima zanimljivih sportskih sadržaja. Privlačnih i za gledanje i za klađenje.

Što se fudbala tiče, u centru pažnje su poslednja dva meča 16. kola Serije A, koje se završavala spektaklom na Olimpiku, gde Roma čeka Milan. Neizvestan okršaj trebalo bio da bude i na Madrigalu, gde Viljareal i Atletiko zatvaraju 15. rundu Primere, dok je nešto ranije na programu veliki derbi Ukrajine, između kijevskog Dinama i Šahtjora.

Izabrane vesti

Osim toga, nastavlja se Prvenstvo Evrope za rukometašice. Naša reprezentacija igra protiv Holandije.

Većina mečeva u najavi dana nalazi se i u okviru MOZZART specijala Trostruki superpar, što znači da se na njih možete kladiti po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

1009: FJORENTINA - SASUOLO, 19.00
(Fudbal, Italija 1)

Sasuolo je u prošlom kolu prekinuo crnu seriju od šest kola bez pobede, ali sada putuje na noge Fjorentini, koja na stadionu “Artemio Franki“ ne zna za poraz u ovoj prvenstvenoj sezoni. Zanimljivo, od sedam utakmica u Firenci samo je ona poslednja s Palermom donela više od dva gola. Na četiri od pet poslednjih duela ova dva tima padali su golovi na obe strane.

1010: ROMA - MILAN, 21.00
(Fudbal, Italija 1)

Bitka za drugo mesto na tabeli. Roma možda nije ispunila baš sva očekivanja, ali kod kuće igra fenomenalno - sedam utakmica i sedam pobeda i svaka uz 3+. Tako efikasna bila su i poslednja četiri Milanova gostovanja, a Rosoneri su formi - u proteklih pet kola ispustili su samo dva boda. Na pobedu u Rimu čekaju od 2011. godine.

4010: VILJAREAL - ATLETIKO MADRID, 20.45
(Fudbal, Španija 1)

Ne očekujte previše golova. Tako bar kaže tradicija pošto na poslednjih sedam susreta Viljareala i Atletika nismo videli više od dva gola. Štaviše, šest u tom periodu završena su u omeru 0-1. Ishodi prilično šarenoliki, kao i rezultati Viljareala i Atletika u ovih 14 kola španskog prvenstva.

5309: ANTALIJA - FENERBAHČE, 18.00
(Fudbal, Turska 1)

Fenerbahče će pokušati da zadrži korak za vodećima, ali neće mu biti lako. Otkako se Samjuel Eto kladio sa navijačem u 100.000 dolara da će Antalija biti u top 10 u Turskoj ekipa je ostvarila četiri pobede i jednom igrala nerešeno. Trenutno je 11. na tabeli. Na pet od šest njenih utakmica kod kuće nije bilo više od dva gola. Fenerova gostovanja mnogo su efikasnija.

4286: DINAMO KIJEV - ŠAHTJOR, 18.00
(Fudbal, Ukrajina 1)

Veliki derbi Ukrajine za kraj jesenje polusezone. Šahtjor već ima deset bodova prednosti i ako pobedi jednom rukom će prigrliti trofej, pošto je u dosadašnjih 17 kola - verovali ili ne - ispustio samo četiri boda. Prvi baš u sudaru sa Dinamom. Zanimljivo, na poslednja tri gostovanja u Kijevu Šahtjor nije primio ni gol. Dva je dobio, jedan izgubio, ali tek posle penala.

5207: PAS JANINA - OLIMPIJAKOS, 18.30
(Fudbal, Grčka 1)

Jasno je da je Olimpijakos u Grčkoj po pravilu favorit, ali treba imati na umutu da PAS Janina igra sasvim solidno, šest puta je bila domaćin u prvenstvu i samo na jednom meču je primila gol. Uostalom, slavila je na dva od poslednja tri susreta sa Olimpijakosom kod kuće,

5110: ORLEAN – REMS, 20.30
(Fudbal, Francuska 2)

Favorizovani gosti imaju šansu da na terenu fenjeraša ostvare trijumf koji će ih vratiti u sam vrh drugoligaškog fudbala. Nesrećni Orlean je vezao dva poraza, a treći bi bio siguran znak ispadanja rang više. Rems ima dve vezane pobede, a na četiri od poslednjih šet utakmica ovog snažnog tima dolazio je 3+.

3039: ŠTUTGART – HANOVER, 20.15
(Fudbal, Nemačka 2)

Verovatno najveći derbi u Cvajti ove sezone i zaista će biti neizvestan. Biće to duel prošlogodišnjih prvoligaša koji sjajno guraju, a tu se posebno misli na Švabe koje su dobile pet vezanih utakmica kod kuće, čak četiri puta uz 3+. Štutgart, koji je lider Cvajte, ne zna za poraz od 25. oktobra i kup duela sa Kelnom, mada i Hanover igra odlično jer ima četiri pobede i dva remija u poslednjih šest mečeva. Na poslednja dva međusobna duela ovih timova pobeđivao je gost.

7352: SAKRAMENTO - LA LEJKERS, 04.30
(Košarka, NBA)

Sakramento nekako, a Lejkersi nikako. Biće ovo okršaj dva tima koji su u očajnoj formi, a dok Kraljevi imaju jednu pobedu u poslednjih pet utakmica, Lejkersi nemaju nijednu u istom periodu. Tri puta su igrali ove sezone, a ekipa iz Los Anđelesa slavila je dva puta, poslednji kao gost u Sakramentu. Na njihovim mečevima padaju koševi, na sva tri prethodna padalo je preko 185 koševa.

7529: SRBIJA Ž - HOLANDIJA Ž, 18.30
(Rukomet, Evropsko prvenstvo za žene)

Pobeda je imperativ za izabranice selektorke Dragice Đurić ukoliko žele da se bore za plasman u polufinale. Nemice su ih nadigrale, ali ta fleka može da se izvadi ako budu koncentrisane protiv Holanđanki. Protivnice srpskih rukometašica su u naletu, pobedile su domaćina Švedsku na startu druge faze, pa će naše devojke imati težak zadatak.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara