NAJAVA DANA (nedelja, 1. septembar): Spektakl na Old Trafordu, derbi u Rimu, izazovi za večite u prvenstvu

Vreme čitanja: 3min | ned. 01.09.24. | 07:50

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

MANČESTER JUNAJTED – LIVERPUL, 17.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Šta god ko pričao, istina je jedna - duel Mančester Junajteda i Liverpula najveći je derbi engleskog fudbala. Već u trećoj rundi Premijer lige čeka nas međusobni susret dva sveta. Liverpul je zabeležio dve pobede sa Arneom Slotom na klupi, dok je Junajted posle trijumf nad Fulamom, poražen na gostovanju Brajtonu u poslednjim trenucima.

NJUKASL - TOTENHEM, 14.30

(Fudbal, Engleska 1)

Oba tima su korektno startovala u novu takmičarsku godinu, s tim da su mogla i bolja. Njukasl je pobedio protiv Sautemptona, a zatim odigrao nerešeno protiv Bornmuta, dok je Totenhem najpre remizirao sa Lesterom, ali je onda deklasirao Everton 4:0. Teško je reći ko bi od dve ekipe bio zadovoljniji bodom, u slučaju da ishod bude nerešen.

ČELSI - KRISTAL PALAS, 14.30

(Fudbal, Engleska 1)

Plavci su prethodne sedmice razgalili navijače dominantnom igrom na Molinju i trijumfom 6:2. Na ekipi Enca Mareske je da pokaže kako to ni bio samo trenutak inspiracije, već nagoveštaj mnogo bolje sezone od prethodne. Plavci su se podsetimo u poslednji čas pojačali Džejdonom Sančom.

REAL MADRID – BETIS, 21:30

(Fudbal, Španija 1)

Nova era sa Kilijanom Embapeom nije počela kao što se očekivalo. Verovali ili ne, Real posle tri kola u Španiji ima samo pet bodova. Zato je večeras pobeda apsolutni imperativ protiv Betisa koji je do sada odigrao samo dva meča i oba puta je bilo nerešeno.


JUVENTUS – ROMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Ako su navijači nekog kluba iz najvećih evropskih liga doživeli hladan tuš na početku nove sezone - to su pristalice Rome. Vučica je obavila na papiru gledano dobar prelazni rok, ali je razočarala u prva dva kola Serije A, remijem protiv Kaljarija i porazom od Empolija. Juventus je zabeležio dve pobede od po 3:0, protiv Komoa i Verone.


LIL - PARI SEN ŽERMEN, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Nisu Sveci blistali na transfer-pijaci i mnogi su pred početak sezone prognozirali da će biti dosta ranjiviji nego prethodnih sezona kada su imali Kilijana Embapea. Ipak, za sada se čini da će Pari Sen Žermen ponovo prošetati do titule šampiona Francuske. Tim Luisa Enrike deklasirao je Avr i Monpelje u prva dva kola Lige, uz ukupnu gol-razliku 10:1. Doge izlaze na megdan favoritu, osokoljene plasmanom u Ligu šampiona od pre nekoliko dana.


BAJERN – FRAJBURG, 17.30

(Fudbal, Bundesliga)

Bajern se pomučio u Volfzburgu, ali sada želi da pojača gas i na svom terenu sigurnom igrom trijumfuje nad Frajburgom. Ipak, gosti su preslišali Štutgart u prvom kolu i nisu nimalo naivan protivnik, a umeli su da iznenade Bajern u bliskoj prošlosti.


RADNIČKI 1923 – CRVENA ZVEZDA, 19.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Jedino što može da poremeti Zvezdu u ovom momentu pred put u Kragujevac je eventualno preveliko slavlje posle plasmana u Ligu šampiona. Glavno pitanje je koga će Vladan Milojević odmarati na ovoj utakmici jer je aktuelni šampion apsolutni favorit.


PARTIZAN – VOJVODINA, 21.05

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Namučleni crno-beli ulaze u derbi kola posle nule protiv IMT-a i još jednog razočarenja u Evropi. Čini se da trenutno malo šta u igri Partizana funkcioniše, a idealna prilika da se nešto promeni i krene na bolje je danas protiv Vojvodine koja takođe igra daleko ispod očekivanja na startu sezone.


RIJEKA – DINAMO, 20.45

(Fudbal, Hrvatska 1)

Ako sudeći po svemu što smo videli ove sezone u Hrvatskoj, za titulu se bore Dinamo i Rijeka. Zato duel dva tima izaziva posebnu pažnju. Dinamo trenutno prednjači jer je upisao četiri ubedljive pobede, ali Rijeka preti sa dva boda manje i činjenicom da na četiri meča nisu primili gol. Videćemo da li će odbrana izdržati protiv aktuelnog prvaka Hrvatske.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara