Kavani ©Reuters
Kavani ©Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 1. novembar): Junajted dočekuje Tobdžije, Zvezda u poseti jugu Srbije, Rosoneri u Udinama

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.11.20. | 05:32

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

A. VILA - SAUTEMPTON, 13.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Sautempton je vodio na poluvremenu i slavio na kraju poslednja tri odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. A na pet od poslednjih šest je postigao najmanje po dva pogotka.

MAN. JUN. - ARSENAL, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Junajted je doživeo samo dva poraza na poslednjih 19 susreta u Premijer ligi, a neppraažen je na poslednjih šest domaćinstava ovom gostu u svim takmičenjima. Na poslednja tri meča ova dva tima došlo je 0-2 gola.

TOTENHEM - BRAJTON, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Pevci jure šesti uzastopni trijumf nad ovim gostom u svim takimičenjima. Međutim, Brajton je neporažen na devet od poslednjih 10 gostovanja u Premijer ligi.

VALENSIJA - HETAFE, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Hetafe nije zabeležio trijumf na poslednjih osam gostovanja u ovom takmičenju, dok je Valensija u seriji od tri poraza, prilikom kojih je primala najmanje po dva gola.

UDINEZE - MILAN, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Donaruma i Hauge su u samoizolaciji, ali se zato vraća Čalhanoglu u redove Rosonera. Milan je postigao najmanje po dva pogotka na poslednjih osam gostovanja u Seeriji A.

TORINO - LACIO, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Veliki broj ključnih igrača gostiju, uključujući Imobilea i Luis Alberta, uglavnom zbog samoizolacije neće biti u protokolu. Torino je kao domaćin primio najmjaje po tri gola na poslednja tri meča Serije A.

FRAJBURG - BAJER, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Leverkuzen još nije izgubio pod Kajom Harvecom (šest mečeva), a na gostovanjima u Bundesligi je doživeo samo jedan poraz na psolednjih 10 susreta. Frajbrug nije izgubio kod kuće na poslednjih pet susreta u ovom takmičenju.

HERTA - VOLFSBURG, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1)

Berlinski klub je vezao četiri poraza u Bundesligi, a pritom je na svakom meču primio najmanje po tri pogotka. Volfsburg je sačuvao mrežu na poslednja tri gostovanja Herti u svim takmičenjima.

MONAKO - BORDO, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)

Bordo je sačuvao mrežu na šest od poslednjih osam mečeva u Ligi 1, a Monako nije poražen kod kuće na poslednjih sedam susreta. Na osam od poslednjih 10 odmeravanja ova dva kluba u svim takmičenjima palo je 3+ golova.

RADNIK - C. ZVEZDA, 15.00

(Fudbal, Srbija 1)

Crveno-beli se vraćaju domaćim obavezama nakon istorijskih 5:1 proitv Libereca u Ligi Evrope. Crvena zvezda je postigla najmanje po dva pogotka na 11 od psolednjih 12 utakmica sa ovim rivalom u svim takmičenjima.



tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara