(©FK Vojvodina)
(©FK Vojvodina)

Najava dana (četvrtak, 25. jul): Voša u raljama Kopljanika i ostale evropske zanimacije

Vreme čitanja: 3min | čet. 25.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

VISLA – RAPID, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Rapid se temeljno pripremao, pa ne čudi što je sa Milanom remizirao na poslednjoj kontrolnoj utakmici. Tih 1:1 za Austrijance bi morali da budu snažan vetar u leđa. Visla ima za sobom pobede protiv Lapija, što nije neka naročita referenca. Očekujemo da gosti ovde budu jača karika.

RUŽOMBEROK – TRABZON, 18.30

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Turci ovde mogu s dovoljnom dozom optimizma da očekuju pozitivan rezultat u gostima. Slovaci jednostavno na pripremama nisu pokazali mnogo, a Trabzon deluje uigranije. Očekujemo da Ružomberok igra povučeno, bez preteranih istračavanja, odnosno otvaranja zadnje linije.

MOLDE – SILKEBORG, 19.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Norvežani drže da su Danci tanji po sastavu, što faktički znači da će igrati na pobedu i što povoljniji rezultat pred revanđ. Istina, u poslednja dva kola šampionata nisu igrali naročito dobro, ali to se moglo i očekivati zbog priprema za ovaj meč. Silkeborg je pred ovaj meč zabeležio pobedu u prvom kolu domaćeg šampionata.

ŠERIF – ELFSBORG, 19.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Nema više onog Šerifa koji je žario po Evropi poslednjih godina. Sada je to jedna posve obična ekipa, rekli bi ne i naročito sposobna za prevelika dela. Elfsborg je takođe tu negde, pa se očekuje egal meč. Inače, Efsborg je posle 16 kola u šampionatu Švedske na četvrtoj poziciji.

PANATINAIKOS – BOTEV PLOVDIV, 20.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Iz Atine ekipa Boteva može da ponese samo frustracije. Bugari su definitivno po kvalitetu za klasu slabiji, a ruku na srce nisu ni imali na pripremama rivala nalik Panatinaikosu. Očekujemo da Grci budu dominantna sila, tako da će tipovanje na golove verovatno biti najbitniji element tipovanja na ponuđene igre vezane za ovaj par.

AJAKS – VOJVODINA, 20.30

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Ajaks je ovog leta angažovao Frančeska Fariolija sa ciljem da ga italijanski stručnjak vrati tamo gde pripada, međutim, za sada ne ide sve glatko. Posle poraza na startu priprema od Cvolea, Ajaks je ubedljivo savladao Sent Trujden, a zatim i Rendžerse. Vojvodina je s druge strane ostala bez Dejana Zukića, jednog od svojih najboljih igrača, ali je istovremeno angažovala šest pojačanja.

KILMARNOK – SERKL BRIŽ, 20.30

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Serkl Briž je pokazao zube Fajenordu, pa se može reći da minimalan poraz ovog tima na poslednjem probnom meču ukazuje da ovaj tim može da pretenduje na pobedu u gostima Kilmarnoku. Škoti su igrali solidno u pripremnom periodu, ali ne i protiv prejakih rivala. Neće biti lako domaćinu.

RADNIČKI 1923 – MORNAR, 20.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Kao što je poznato, Radnički je prinuđen da na početku sezone domaćin bude u Leskovcu zbog renoviranja Čika Dače. Ako Kragujevčani u drugom kolu kvalifikacija prođu Mornar iz Bara, u trećem kolu ih čeka bolji iz dvomeča između mađarskog Pakšija i kiparskog AEK-a iz Larnake. Držimo da je Radnički favorit na ovom susretu.

HAJDUK – HB TORŠAVN, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Na Poljudu, Hajduk može da se nada da će pregaziti Toršavn. Farani su izgubili poslednje dve odigrane utakmice, a po sastavu nisu ni blizu Bilima. Očekijemo da Splićani igraju navalentno, možda i na visok rezultat kako se Toršavn ne bi ničemu nadao na revanšu.

SARAJEVO – SPARTAK TRNAVA, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Da Spartak iz Trnave ne greši skoro na svakoj pripremnoj utakmici, berovali bi da će Sarajevo biti u problemu. Ovako, Sarajlije mogu da se nadaju egal partiji, možda i pobedi nad timom koji je odigrao pet pripremnih utakmica, od kojih je na četiri poražen, a samo jednom je uspeo da remizira.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara