Najava dana (četvrtak, 24. oktobar): TSC u Ligi konferencije, a Zvezda sa Realom na evroligaški način

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ROMA – DIN. KIJEV, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope)

Vučica nije razočarala bodom osvojenom na meču sa Bilbaom, ali je zato cepala tikete kada je iz primljenog penala morala da se pomiri sa porazom od Elfsborga. Dinamo je poražen na oba meča, a primio je i pet golova. Sa Olimpika ne bi smeo da odnese bod.

MAKABI T.A. – REAL SOSIJEDAD, 18.45

(Fudbal, Liga Evrope)

Niste bili zadovoljni remijem Sosijedada sa Nicom, a dvojka Anderlehta potpuno je devastirala evropsku reputaciju Sosijedada u smislu opklade na njihovu pobedu. Makabijevi porazi od Midtjilanda i Brage nisu bili za iznenađenje, tako da smo uvereni da je Sosijedad na ovom meču pritisnut imperativom pobede kao retko kada što je bio.

FENERBAHČE – MAN. JUN., 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Realno je bilo da Porto može egal da odigra sa Mančester junajtedom, govorimo o onom X ishodu pri konačnih 3:3, ali brukanje protiv Tventea, takođe za mršav bod bilo nešto zbog čega se veliki klub brukao. Fener ima četiri boda i može da bude zadovoljan. Sudeći po trenutnoj formi Junajteda, može mirne duše da mu zadaje nevolje.

LION – BEŠIKTAŠ, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Maksimala Liona iz prva dva kola beleži se pobedama nad Olimpijakosom (2:0) i Rendžersom (1:4). Bešiktaš je uzastopno gubio od Ajaksa i Anjtrahta i pritom primio sedam golova. Šanse na meču sa Lionom su mu dosta tanke ako ih uopšte i ima.

PORTO – HOFENHAJM, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Bode Glimt je tukao Porto, a to vam je dosta zasmetalo, pošto je dvojka na tom meču dominirala. Dobro X protiv Mančester junajteda smo shvatili realnije, pa moramo ozbiljno da računamo i ono što Hofenhajm može na ovom meču. Istina, ovaj klub je četiri boda izvukao iz znatno lakšeg rasporeda, ali svejedno. Moraće Portugalci ozbiljn o da ih shvate.

TVENTE – LACIO, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Lacio je nakon pobeda nad kijevskim Dinamom i Nicom prvi, ali daleko od toga da će ih Tvente sačekati s rukama podignutim u vis. Domaći su se ostrvili nakon remija sa Mančester junajtedom i Fenerbahčeom dokazavši da umeju da odigraju mudro i dobro se odbrane. Marko Baroni će morati da zaigra ofanzivno, ali i obazrivo u gostima.

PANATINAIKOS – ČELSI, 18.45

(Fudbal, Liga konferencije)

Čelsi je u prvom kolu rutinirao Gent, a konačnih 4:2 dobro su došli za kombinovanje kroz igre koje predviđaju goleadu. Pamtimo X Panatinaikosa sa Borcem iz Banjaluke koji je za tim iz Republike Srpske bio antologijski. Očekujemo da ih Čelsi pritisne od početka utakmice.

APOEL – BORAC BANJALUKA, 18.45

(Fudbal, Liga konferencije)

Imao je Borac u jednom trenutku Panatinaikos u šaci, imao je prilike i mogao do pobede, ali isto tako i da ostane bez svega u završnici. Odoleo je i uzeo bod – 1:1 (0:1). Apoel je remizirao sa Šamrok Roversom, ali koliko nam se čini moraće ozbiljno da shvati Borac koji ove sezone ima elana, koliko i želje da učini sve što je moguće da dođe do rezultata koji raduje.

TSC – LEGIJA, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije)

Tim iz Varšave je prethodnu sezonu u šampionatu Poljske završio na trećem mestu i ne deluje kao rival kojeg izabranici Jovana Damjanovića treba da se plaše. Pogotovo zbog činjenice da je tim iz Bačke Topole podigao formu, što se ogleda u tri uzastopne pobede u domaćem šampionatu. Na poslednih šest duela, izabranici portugalskog trenera Gonsala Feja, imaju samo jednu pobedu, ali situacija se popravila posle pobede nad Betisom u prvom kolu.

REAL MADRID – CRVENA ZVEZDA, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Zvaničnim saopštenjem na sajtu, Evroliga se oglasila povodom meča između Crvene zvezde i Barselone, gde je katalonski tim slavio rezultatom 98:94 posle produžetka. Poslednja dva minuta utakmice obeležile su sporne sudijske odluke, zbog čega je morala da se oglasi Evroliga i objasni odluke sudija. Dakle, mogla je Zvezda i do četvrte pobede, pa će moći i sa favorizovanim Realom koji je gubio od Bajerna i Baskonije, a dobijao Partizan i Panatinaikos.


tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara