©MN Press
©MN Press

NAJAVA DANA (četvrtak, 18. februar): Nole kao aperitiv pred udarnu priču o Rosonerima na Marakani

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.02.21. | 07:45

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...


N. ĐOKOVIĆ – A.KARACEV, 09.35

Izabrane vesti

(Tenis, Australijan open)

Nole u polufinalu igra protiv senzacije turnira, Rusa Aslana Karaceva, 114. na svetu, koji je pobedio Grigora Dimitrova u četiri seta. Karacevu je ovo prvi nastup u karijeri na ovako ozbiljnom nivou, pa se očekuje da Đoković uprkos povredi lagano, na čisto iskustvo dobije Rusa nakon što je savladao Raonića i Zvereva, u svakom slučaju mnogo ozbiljnije rivale od nastupajućeg.

BRAGA – ROMA, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

Vučicu je iz trke za Kup Italije izbacila Specija, a poslednji poraz nanela joj je Stara dama u Seriji A. Ne mari, jer Fonseka ima dobar sastav koji se u Portugaliji neće povući pred Bragom koja igra dobro, a trenutno se nalazi na trećem mestu Primeire. Inače, i domaćin je izvisio u borbi za Superkup Portugalije, pošto ga je u januarskom finalu dobio Sporting tek sa minimalcem.

CRVENA ZVEZDA – MILAN, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

Šta reći, sem Zvezda se namerila na opasni Milan. Lako neće biti, jer među gostima je Zlatan Ibrahimović koji je postigao 14 pogodaka na 12 mečeva, tu je Frenk Kesi, te Teo Ernandez levi bek je postigao četiri pogotka uz četiri asistencije… Nadamo se da će Deki Stanković znati kako da utiša Piolijeve Rosonere. Uostalom, dokazao je stručni štab našeg šampiona da je sposoban za takve podvige u prošlim vremenima.

OLIMPIJAKOS – PSV, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

Seća se PSV kako je sada već daleke 2018. godine na prijateljskoj bazi savladao Olimpijakos sa 4:0. Međutim, sada bi ovakav rezultat mogao da bude daleko od ponovo izvodljivog, budući da Holanđani za sobom imaju kup nokaut od Ajaksa, te X u prvenstvu na utakmici sa Den Hagom. Neće biti povučen vođa šampionata Grčke.

REAL SOSIJEDAD – MAN. JUN., 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

Ole Gunar može da negoduje zbog još jednog X ishoda koga su njegovi puleni ostvarili na utakmici odigranoj protiv VBA. Sa Kavanijem u špicu, a bez Pogbe, moraće Crveni đavoli na noge definitivno ne previše sigurnim Špancima. Domaćin će naspram rivala biti motivisan, a utakmica s tim u vezi zanimljiva.

JANG BOJS – LEVERKUZEN, 18.55

(Fudbal, Liga Evrope)

Da je Leverkuzen na nivou kakav je umeo u prošlosti da drži, onda bi favorit bio na dvojci. Ovako, posle sramote u meču Kupa Nemačke sa niželigaškim Esenom, poraza od Lajpciga i Volfsburga, te poslednjeg X ishoda protiv Majnca, Jang Bojsi imaju nadu. Naravno da je tako, jer Švajcarci iako tanji po kvalitetu imaju za sobom 13 utakmica bez poraza. Uistinu, nisu igrali sa timovima nalik Aspirindžijama, ali to ne znači da će se unapred predati.

BENFIKA – ARSENAL, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Tobdžije su tek na desetom mestu Premijer lige, a poslednja pobeda nad Lidsom pri konačnih 4:2 i hrabri i opominje. Naime, Artetin tim nije primio gol na samo jednoj od poslednjih pet utakmica u ligi, a to može da bude nezgodno protiv Benfike koja je takođe šarena, ali ne i toliko tanka da kod kuće ne može da pritisne. Poslednji meč para odigran je 2017. godine, a dobio ga je Arsenal sa 5:2.

GRANADA – NAPOLI, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Čak 10 imena izbrisano je sa spiska raspoloživih aduta Gatuzovog tima. Ne mari, jer minimalac, makar ostvaren i sa bele tačke u utakmici sa Starom damom, moralni su kapital koji meča može da košta Granadu koja u utakmicu ulazi nakon četiri meča bez pobede, a nakon poraza od 1:2 u utakmici protiv Atletiko Madrida.

LIL – AJAKS, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Timovi su toliko izjednačeni da nema smisla razovarati o ma kakvom favoritu. Bitno je reći da je Lil pred ovu utakmicu igrao 0:0 sa Brestom, a da je mrežu sačuvao na šest uzastopnih utakmica netaknutom. Ajaks je u seriji od 13 utakmica bez poraza. Poslednji dželat Kopljanika bila je Atalanta u Ligi šampiona, što znači da Holanđani mogu i hoće da prirede nezgodnu utakmicu Francuzima.

EFES – OLIMPIJAKOS, 18.30

(Košarka, Evroliga)

Efes bi da očuva plej-of poziciju, što je realnost turskog tima koji je na poslednjih pet utakmica u Evroligi poražen jedino od Zenita. Olimpijakos je u seriji od četiri poraza, a seća se i četiri uzastopne pobede rivala na međusobnim okršajima. Poslednji u oktobru Turci su dobili sa 79:84, pa sem tipovanja na ishod, treba razmisliti i o ponudi igrara na broj poena, odnosno sravniti nizove timova, pa tipovati u skladu sa postavljenim marginama.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara