(Star Sport)
(Star Sport)

Najava dana (četvrtak, 15. jul): Partizan i Voša u Evropi, a Zvezda na poslednjoj probi pred Bode

Vreme čitanja: 3min | čet. 15.08.24. | 07:53

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

AJAKS – PANATINAIKOS, 20.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Prvo je Ajaks morao pošteno da se oznoji kako bi overio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Vojvodine u Bačkoj Topoli, a prošle sedmice je osvojio Atinu i napravio veliki korak ka plej-ofu ovog takmičenja. Kopljanici su na savladali Panatinaikos u prvom meču, golom Stivena Berghujsa u 28. minutu - 1:0 (1:0). Sada to treba potvrditi.

LUGANO – PARTIZAN, 20.30

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Rekao je Aleksandar Stanojević posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona od kijevskog Dinama da je Partizan daleko od evropskog nivoa. Ipak, gostovanje Lugana probudilo je novu nadu crno-belih koju je stišao u značajnoj meri poraz (0:1) u Humskoj. Stanojević ipak smatra da Partizan ima aktivan rezultat, te da je ipak moguće proslaviti se u gostima.

BORAC BANJALUKA – KLAKSVIK, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Borac iz Banjaluke je ozbiljno razočarao na Farskim Ostrvima. Na gostovanju u Toršavnu poražen je od KI Klaksvika, mada daleko više od rezultata, koji je nadoknadiv u revanšu, brine izdanje ekipe Mladena Žižovića, koje je bilo daleko ispod konačnog cilja prvaka Bosne i Hercegovine, a to je plasman u plej-of Lige Evrope - 1:2 (1:2).

ŠAMROK ROVERS – CELJE, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Priredilo je Celje senzaciju u slovenačkom šampionatu, postalo je prvak i igra sjajno na evropskoj pozornici. Nova pobeda, ovoga puta protiv Šamroka, a nju je režirao Luka Menalo, momak koji je nosio dres zagrebačkog Dinama. Videćemo koliko je za njih kapitalno dovoljan minimalac iz prvog meča.

SERVET – BRAGA, 20.30

(Fudbal, Liga Evrope, kvalifikacije)

Ostvario je Lugano dobar rezultat u Humskoj protiv Partizana, a može da bude zadovoljan još jedan švajcarski predstavnik u Evropi. Servet je izvukao remi protiv Brage, nije poklekao na gostovanju i biće u dobroj poziciji pred revanš. Pazite, jer Braga je prošle sedmice nemilosrdno cepala tikete.

VOJVODINA – MARIBOR, 20.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Kakva šteta, i kakva tragedija za Vojvodinu u Sloveniji. Mada će tim Božidara Bandovića imati veliku šansu da se domogne plej-ofa za Ligu konferencije, iako je izgubio u Ljudskom vrtu od Maribora – 1:2. Pitamo se, kakav li je moral Vojvodine nakon pet uzastopnih poraza, koji su kulminirali sa TSC-ovom pobedom u Bačkoj Topoli, pri konačnih 1:3.

DEČIĆ – HELSINKI, 21.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Znatno bolje igraju crnogorski klubovi u Evropi ovog leta od prethodnih. Imaće Dečić šansu u revanšu da prođe, zaostatak je minimalan. Preznojavaće se HJK Helsinki. Ako ćemo pravo, navijači Helsinkija su se znojili prošle nedelje, jer je minimalac iz 49. minuta bio ugrožen upornom igrom Dečića.

BETIS – ĐIRONA, 21.30

(Fudbal, Španija 1)

Čeka nas tvrda utakmica u prvom kolu Primere. Betis je poslednja dva pripremna meča sa Kadizom i Leverkuzenom rešio remi ishodima, a Đironu su tukli Bornmut i Njukasl. Poslednji meč para u martu dobila je Đirona, a standardna pojava na mečevima ovih timova je GG ishod.

ATL. BILBAO – HETAFE, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Štutgart, Aston Vila i Sporting, imena ovih klubova opominju Bilbao da na startu Primere nema mesta opuštenom pristupu. Hetafe ima iste muke, a poslednji put je u maju od Bilbaa poražen sa 0.2. Interesantno, ali na četiri od proteklih pet mečeva ovih klubova zabeležen je X.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Do trenutka istine, odnosno dvomeča sa Bode Glimtom ostalo je još samo 90 minuta u Pančevu, pošto nije bilo moguće da se igra na Banovom brdu. Priznao je Zvezdin strateg da su njegovi momci bacili prvo poluvreme u sudaru sa Novim Pazarom. Identičnu sliku videli smo i u Bačkoj Palanci kada je Zvezda vojevala sa Tekstilcem, pre toga i sa lučanskom Mladošću. Čukarički ima 10 bodova kao Zvezda i Partizan. Biće ovo jak meč.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara