©KK Crvena zvezda
©KK Crvena zvezda

NAJAVA DANA (četvrtak, 12. septembar): Zvezda pod obručima VTB Superkupa, a fudbal nije za izbirljive

Vreme čitanja: 3min | čet. 12.09.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...


ATL. MINEIRO – SAO PAULO, 02.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Brazila)

Mineiro je dobio prvi susret s minimalcem, mada je sve moglo da se završi drugačije. Naime, Sao Paulo je imao većinski posed lopte, pet šuteva u okvir gola, pa se može reći da je domaćin ovog susreta do prednosti došao na konto sreće. Videćemo da li Sao Paulo može da nastavi u istom tempu sustigne prednost Mineira.

FLAMENGO – BAIJA, 02.45

(Fudbal, Kup Brazila)

Flamengo je prvi četvrtfinalni meč dobio s minimalcem. Nakon toga u Setiji A poražen je od Korintijansa, dok je Baija u istom takmičenju pala pred Bragantinom. I prvom susretz para valja reći da je Baija imala većinski posed lopte, plus tri šuta u okvir gola. Pokušaće da se nametne i sustigne prednost rivala, mada to neće biti lako.

ELBASAN – LAČI, 19.00

(Fudbal, Albanija 1)

Lači ima dva boda posle tri odigrana kola, a Elbasan četiri. Ta razlika drastično deluje na tabeli, ali u suštini ne znači mnogo pred ovaj meč. Donaćin ovog susreta slavio je na poslednjem meču para od pre 13 meseci sa 2:1. Sada će imati prednost domaćeg terena što može da bude značajno za krajnji ishod.

PARTIZANI – DIN. TIRANA, 19.00

(Fudbal, Albanija 1)

Partizani su posle kiksa u prvom kolu zabeležili dva uzastopna slavlja. Tim iz Tirane ima tri boda, a sa mečeva para iz prošle godine pamti i pobedu i poraz. Sve u svemu, domaći su makar umeren favorit na ovoj utakmici.

DIN. MINSK – GOMELJ, 18.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Dinamo iz Minska je u seriji od pet pobeda, dok Gomelj ima poraz, remi i tri slavlaja u poslednje vreme. Nije dakle gost za zanemarivanje, mada mu ekipa iz Minska nikako ne godi. Oni nisu slavili na meču para na poslednjih pet utakmica. Zbog svega navedenog domaći su favorizovani.

LEONES DEL NORTE – VARGAS TORES, 20.00

(Fudbal, Ekvador 2)

Ovo je meč koji može da sudi o opstanku. Vargas ima dva boda više od Leonesa koji je u crvenoj zoni, što znači da je reč o okršaju za goli život. Obe ekipe imaju negativnu gol razliku, a interesantno je reći da su se sva tri susreta ovih timova okončala X ishodom.

MAKABI JAFA – HAPOEL AFULA, 18.00

(Fudbal, Izrael 2)

Gosti imaju dva, a Makabi Jafa četiri boda. Ono što brine domaće odnosi se na pet datih i osam primljenih golova na tri utakmice. To je ozbiljan minus za njihovu odbranu. Inače, Jafa je bila bolja na poslednja dva meča pra, a na tri od protekla četiri meča timova dolazila je 0-2 igra. Dakle, ne srljaju oni jedni na druge.

JOHOR DT – PENANG, 14.15

(Fudbal, Malezija 1)

Johor je apsolutni favorit na meču. Šta reći, sem da je gol razlika tima 28:4... Penang koji važi za osrednju ekipu ovde mora da bude pod pritiskom. Inače, istorija para apsolutno je na Johorovoj strani. Poslednju pobedu nad Penangom zabeležio je sa 8:0. Dakle, biće licitacije u tipovanju na golove.

KRAJOVA 1948 – UNIREA UNGENI, 19.00

(Fudbal, Rumunija 2)

Unirea je jedn od najlošijih timova među rumunskim drugoligaškim sastavima. Ti je odograo četiri meča, a do sada nije postigao ni jedan pogodak. To daje pravo Krajovi da zaigra ofanzivno, možda i nadmeno. Dakle, domaćin je apsolutni favorit.

CSKA MOSKVA – CRVENA ZVEZDA, 19.00

(Fudbal, VTB Superkup)

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su prvi poraz u pripremama za novu sezonu, pošto nisu uspeli da savladaju Olimpijakos u pripremnoj utakmici iza zatvorenih vrata Dvorane mira i prijateljstva. Neće biti lako na meču sa šapionom VTB lige, koji je u finalu bio bolji od Uniksa iz Kazanja. CSKA u prošlosti nije ležao Crvenoj zvezdi.

ZENIT – BEŠIKTAŠ, 16.00

(Fudbal, VTB Superkup)

Bešiktaš se spremao sa Turk Telekomom i slavio sa 78:89. Bila je to jedna jako otvorena utakmica, kakvu ne očekujemo kada je reč o suočenju sa zaista kvalitetnim Zenitom. Timovi su se videli prošle godine, a oba meča dobio je Zenit, pa će i sada biti u prednosti.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara