Sivas u golovima Antaliji sprema naplatu Škuletićeve polomljene ruke

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.02.20. | 12:06

S druge strane Trabzon u četvrtfinalu Kupa Turske treba samo da dovrši započeto s Erzurumom

Trabzon treba samo da dokusuri Erzurum, pa da ode put polufinala Kupa Turske! Posle 5:0 u prvoj utakmici, te dva autogola Erzuruma, moral domaćina ne može biti na visokom nivou, jer njih u svakom slučaju čekaju važnija posla u drugoligaškom karavanu. Plasman, odnosno povratak u elitu za Erzurum je glavna stvar, a kup takmičenje tek sporedni kolosek s koga bi se na konto viđenog najradije uklonili, uz pokušaj umivanja od sramote sa prvog meča.

Da je Trabzon ipak sila, pokazuje njihova egal trka sa Sivasom koji u poslednje vreme posustaje kubureći sa špic igračima. O tome čemo tek govoriti u kontekstu nezgode našeg Petra Škuletića. Inače, na strani Trabzona protiv Erzuruma je i strahovit šut Aleksandera Soriota, prve kopačke Superlige, odnosno fudbalera koji je u dva navrata tresao mrežu Erzuruma na prvoj utakmici.

Izabrane vesti

I Sivas bi po priloženom trebalo da bude bolji od Antalije koja trenutno najveću pažnju posvećuje begu od fenjera. Inače za Sivas igraju i naši igrači, Đerlek koji je protiv Bašakšehira u prvenstvu sedeo na klupi, kao i tom prilikom zbog povrede iz stroja izostavljeni Petar Škuletić. Naime, naš fudbaler je na prvom kup meču sa Antalijom povređen. Osetio je jake bolove u ruci, a na pregledima je ustanovljeno da mu je ruka polomljena.

Od dolaska iz Monpeljea, gde je skoro celu jesen proveo van terena, Škuletić je upisao dva nastupa za Sivas, jedan u Kupu Turske, jedan u prvenstvu, a u oba je ušao u igru s klupe.

Istina, trenutno ga potresa kriza šampionskog identiteta jer ga Trabzon prati u stopu na čelu ligaške tabele. Poslednji ligaški rezultati jednostavno ne prate visoke ambicije kluba. Zbog toga su i angažovali Škuletića, ali avaj, zla sreća nije dala da njegov kvalitet u pravoj meri bude prikazan. Sivas će pokušati da naplati taj peh rivalu, ali i da uzvrati za njihovog, koncem prvog poluvremena pocrvenelog vezistu Kofija.

KUP TURSKE – četvrtfinale

15.00: (2,75) Erzurum (2,80) Trabzon (2,75)
17.15: (1,60) Sivas (3,70) Antalija (5,40)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara