Komentari na vest

Na Ubu kao na traci – stiže još jedan Argentinac

D

Deyan X

pre 3 meseca

Ako se "ubode" sa ovim Argentinosima - full respect. Ali cini mi se da ce oni ovde prvo da skupljaju tj kradu minute...
G

Goust

pre 3 meseca

Za sada se cini da rade dobar posao, pa sta ako je isti Agent? Nemanja Matic spojio lepo i korisno za svoj grad.. Da je vise takvih da pomognu svojim klubovima.. Agent ima svoje kontakte, moze da im nadje brutalnog igraca za male pare. Vec imaju Karikarija i Zubairua, isplatice im se visestruko tako da neka samo tako nastave.
L

LFCC

pre 3 meseca

Opasan posao radi Matic, verovatno korsiti skautsku sluzbu Liona da dodje do ovih mladih talenata. Ub ce vrv imati najvise pogodaka sa pojacanjima ove godine.
:

:) :)

pre 3 meseca

Kakvog crnog Liona, sve igrače od preko mu dovodi agencija čiji je on igrač. Oni su doveli i Karikarija i Zubaira. Vrlo brzo će objasniti i zvezdi i partizanu kako se radi dobro sa malo para. Zato su i bili protiv njega i Vidića
S

Sale Kg

pre 3 meseca

Tamo gde ima puno para što od transfera, što od evro takmičenja kao npr. trenutno u Zvezdi, nekada u Partizanu, a kada pare nisu tvoje, nije poenta da se radi i operiše sa malo para, jer malo para manji tal, fora je da se obrću velike cifre, ne žele oni da se cimaju za malu lovu!
П

Педикулис

pre 3 meseca

пУБис
V

Vanecious

pre 3 meseca

Bitno je samo da izbore play off.A gledajuci godine ovih fudbalera jedan ili dvojica da se izdignu samo bice fina zarada za klub kao sto je ub.
R

Radisa011.

pre 3 meseca

Onog trenutka kad se Partizan i Zvezda budu borili za trece mesto a na prva dva budu klubovi koji imaju zdravu bazu, dobru logistiku i nepoliticku upravu (TSC, Vojvodina, Jedinstvo, Cukaricki...) e onda ce fudbal u Srbiji biti na zelenoj grani a liga od 12 klubova gde se trecina bori za evropu, a trecina za opstanak... nesto najbolje u Evropi posle LS i LE. Zivi bili, videli.
:

:) :)

pre 3 meseca

Onog dana kad dodje do privatizacije oni daj Bože da uopšte prežive sa tolikim minusima
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Druze iza svih klubova stoji politika mesetari I lopovi... FC Rad sa Rankom Stojicem je bio medju prva 4 ,5 klubova u Srbiji. Covek se hvalio kako ne kasne plate I kako je zdravim poslovanjem dosao do zarade (za sebe) do 21 milion eura ili malko vise... on ode FC Rad sa dugom od preko milion ,ispade expresno iz lige I ode do 4te... e to su ti zdrava poslovanja. Lopovi mesetari u svim klubovima do jednoga...
@

@Boki

pre 3 meseca

Stvarno ne bih poredio Ranka Stojića i Nemanju Matića!!! Kad tad će morati da se zna ko su vlasnici klubova i kako se finansiraju, ne može zauvek trajati ovaj komunistički model svačije/ničije. Ako si udruženje građana, onda neka te finansiraju ti koji su se udružili, nema šta država i državne firme da te finansiraju.
:

:) :)

pre 3 meseca

@BokiUsa Upravo to i ja kažem i predviđam zvezdi i partizanu jednog dana, jer im je isti princip poslovanja, a klubovi ne zna se kome pripadaju, bitni samo za ispumpavanje državnih para i pravljenje fiktivnih ugovora
N

Nenad1246

pre 3 meseca

@boki Rad je ispao tek kad se Stojić povukao i legende kluba spiskale to što im je ostavljeno. Isto kao OFK što je legendama kluba trebalo 10 sezona da razjebu ono što je Terza ostavio i ispadnu do 3 lige al nema veze pljuvao se Terza sad kad ih je opet podigao do super lige opet se pljuje Terza. Bilo bi lepo kad bi jednom umesto što sve samo pljujemo više obraćali pažnju na činjenice pa makar nam se i nesviđale ali činjenice su činjenice.
Z

Zvezdas2024

pre 3 meseca

Ovi se bolje pojačavaju, nego TSC, Voša i Radnički koji igraju Evropu.
:

:) :)

pre 3 meseca

A misliš da je Puma bolji od Karikarija?! Svakako je stariji i skuplji
M

Mikilic

pre 3 meseca

Domacinski se posluje. Perspektivni igraci koji mogu da se prodaju, kad se zarade pare da se dovedu hoj jaca pojacanja, lep plan za razvoj. I ja cu da navijam za Ub!
?

??

pre 3 meseca

Pametno sto dovode i drugog. Mnogo ce im biti lakse da se naviknu na zivot i fudbal ovde kad ih je dvoje. Jos je razlika godinu dana izmedju njih. Jedinstvo za sada izgleda pravo osvezenje za srpski fudbal. Spoj mladosti i iskustva je ono sto svi zelimo da vidimo u svakom klubu, a jedinstvo radi na tome. Srecno ljudi
D

Deki726

pre 3 meseca

Imam informaciju da je Ub projektovan da uzme titulu sledece godine
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ne može. Ser Šamroju od Flore je obećana zauvek pa će opet da ga Zvezda nakata i ništa od obećane titule ko onomad kad je samo u derbiju izgubio bodove.
K

Kaze

pre 3 meseca

Sve igrači Lemića (Matićevog i Modrićevog agenta), a Mitrović iz Belgije je sin od Dejana Mitrovića bivšeg našeg internacionalca u Belgiji i takođe agenta koji je dugogodišnji saradnik Lemića... Nemojte se čuditi kad Jedinstvo bude imalo ozbiljne izlazne transfere, ovi likovi su ozbiljna priča i play off Jedinstvu ne gine...
P

Pfc

pre 3 meseca

Koji crni ozbiljni igraci, ovakva transfer politika je ozbiljna igra na srecu sa veoma malim pozitivnim izgledima.
T

Televizor

pre 3 meseca

Ozbiljna transfer politika Jedinstva sa Uba 😂😂😂. Dajte malo se uozbljite, sve su ovo igraci jedne agencije bez ikakvog prethodnog gledanja.
M

Miloschicui

pre 3 meseca

Ja cu da navijam za ub i nemanju oe sveg srca
П

Прво да

pre 3 meseca

се помириш са професором српског језика.....
@

@Prvo da

pre 3 meseca

Covek je omasio jedni slovo, verovatno u brzini. Promasio si potral za ovakve stvari. Clanci o gramatici i knjizevnosti su negde drugde. Ne smaraj
У

Уб И Немања

pre 3 meseca

се пишу великим словом
T

Trpadzija

pre 3 meseca

Matic-Dybala kombinacija !
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

United Ub
n

nick kerr

pre 4 meseca

Ови су полудели.