Komentari na vest

Na terenu Matić i Jevtić, na tribinama Antonio Valensija, ali na semaforu nula za Jedinstvo

V

Vreme je za nevreme

pre 1 dan

Ub promaseno sve ove sezone. Od trenera do igraca. Sve. Niš gura dobro, s obzirom na trenera pocetnika i prilicno miran prelazni rok. Manojlovic pun pogodak, Stjuart promasaj.
N

Nikkk1986

pre 2 dana

Jedinstvo polako postaje ogavnija ekipa i od Javora, Kule...
:

:) :)

pre 2 dana

Da je botovanje u pitanju vidi se po tome da nema lepih komentara i pohvale neke za Niš i slično, komentar utakmice… samo mtrvo pljuvanje po Matiću, izvučeno iz konteksta… Kao narod, bližimo se da dotaknemo dno, zaro i nestajemo….Svako dobro
:

:) :)

pre 2 dana

Odakle ovoliki botovi i na sportskim vestima….i svuda se provlače Matić i Vidić…. Kome li to odgovara ovakvo stanje u fudbalu i FSS?! Izgleda je nekim ljudima i klubovima lepo u ovom mulju pa su protiv ljudi koji su za promene
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Sigurno je bio oduševljen stadionom i terenom, a tek igrom.
S

Samo jedan covek

pre 2 dana

A sta fali stadionu? Mozda jeste mali ali je bolji od polovine stadiona iz lige! Ub ima manje od 10 000 stanovnika, veci stadion im ne treba..
o

oiii

pre 2 dana

Samo pljuje nas narod. Niko ni rec o Radnickom, sklopili su najjacu ekipu i zadnjih nekoliko godina. Red je da se pohvale malo, za promenu.
B

Baggio

pre 2 dana

Kako da ne posrne Mančester United kada umesto Kristijana Ronalda dovedu ovog Valensiju i umesto Pola Skolsa dovedu Matića. Dobro se nije ugasio taj klub kakve vezare su igrali i igraju od kako je otišao Ser Alex Ferguson.
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

sta li ovaj covek misli kad dolazi ..super liga , kad ono 600 gledalaca.Ovaj kad je igrao bilo je 600 redara na utakmicama
Đ

Đukin fan

pre 2 dana

Realno već su ispali nakon 8 kola,te još jedan dokaz da liga max treba da ima 10 klubova.Kao i Hrvatska koja i s tim brojem nema neki kvalitet,bez obzira na prilične pare koje se osim Dinama ulazu i u Hajduku,Rijeci,Osijeku!!!Simpaticna epizoda male ekipe iz još manje varosi i to je sve!!!
Ћ

Ћелави препотенко

pre 2 dana

Много су ми смешни ови бедници што прозивају Немању Матића, човек од српсколигаша направио суперлигаша. Игра се. Леп стадиончић, уз хотел, лагана кафица, прати се фудбал, долазе Звезда, Партизан, Војводина, ТСЦ итд. Није се дечко потуцао 20 година далеко од куће да би сад скрљао све у сеоски клуб. Све ради лагано и дозирано, с мером. Паметан момак.
N

News

pre 2 dana

Drzava finasira Jedinstvo a ne Matic
S

Samoobmana

pre 2 dana

@Ћелави препотенко Tako je. Vidi se tacno da se sve u klubu planski radi. Oslanjaju se na domace snage i 9 stanaca, sto nije mnogo. U celoj ligi samo Zvezda (13) i Partizan (12) imaju vise stranaca. A opste je poznato da strani igraci dolaze u Srbiji iz ciste ljubavi i da su uvek jeftiniji od domacih igraca.
S

Samoobmana

pre 2 dana

@Ћелави препотенко A da, i mnogo su mi smesni ovi bednici sto prozivaju i vredjaju druge zbog drugacijeg misljenja a brane Matice kao rodjenu bracu ali kad treba da se navija za to isto Jedinstvo imaju jednu od najmanjih poseta u ligi.
@

@news

pre 2 dana

A Partizan i Zvezdu Vazura i Terzić finansiraju? E moj ti… Kakvo razmišljanje, zato smo banana.
K

Krme

pre 2 dana

Jedinstvo ima boljeg trenera, i bolju upravu.
r

renditesla

pre 2 dana

Pazi neznalice kako prozivaju Matice. Jedinstvo ima ubedljivo najmanji budzet u ligi, i moraju da dovode ili ovu decu iz beogradskih klubova, ili strance iz druge lige Indije kao ovaj Kvaku, jer niko drugi ti nece pristati da igra za 1000-1500 evra mesecno osim njih. Sto je napisao neko, i da ispadnu nema veze, usli su u ligu posteno i ispasce posteno. Mladost GAT je one godine ispala sa 300 puta vecim budzetom cisto da znate, a ne secam se da je njih neko prozivao ovako jadno i bedno kao Matiće. Jel ste očekivali ligu šampiona da osvoje, ne razumem? Doveli su jedan srpskoligaški klub iz malog mesta prvi put u istoriji do Superlige, zar nije dovoljan uspeh sam po sebi? Srbi i veciti problem sa odsustvom realnosti.
G

Gagi197

pre 2 dana

Pa u Mladosti se nisu ku**ili pre početka sezone kao što su ovi,a Tekstilac sigurno ima manji budžet od Jedinstva
N

News

pre 2 dana

Koji najmanji budzet? Grad Ub je dao milion evra Jedinstvu plus novac koji su dobili od mozzart, arene I Fss.
A

Alberto Bueno

pre 2 dana

Nismo mi ništa očekivali on se zaigrao mislio je da je vodjenje kluba tal sa sns glišićem i da je samo davati pare voditi klub a stvari ne funkcionišu tako ne možeš najboljeg druga da staviš za trenera pola familije zaposliš u klub sad dovedeš brata da bude kapiten na taj način je mogao vrelo da vodi a uz sve to nisu naša očekivanja bila velika nego njegova on je izjavio sve ispod 6tog mesta je neuspeh niko ga nije terao da ulazi u superligu ako nema mogućnosti da napravi ekipu a uz to uzeo je milion i po evra letos za pivaša i zubairua što to nije iskoristio da se pojača nije jer za to trebaju skauti sportski direktori veze a jedinstvo to nema ništa ima jedino publiku
k

kikiman

pre 2 dana

ja ne vidim razliku izmedju partizana i jedinstva, malo kvalitet na strani partizana i to je sve
m

metalika moj dobar

pre 2 dana

ja vidim ..mi imamo azijca u timu
H

Haxer

pre 2 dana

Matic se propisno obrukao sa ovim Ubom...Delio svima savete kako i sta treba, a njegov tim pozitivnu stranu ni u jednom segmentu nema
R

Rimtu Tituki

pre 2 dana

@Samoobmana Uros Matic je igrao ligu sampiona,igrao je 4sezone holandsku prvu ligu,dve sezona prvu austrijsku ligu i to sve kao igrac prve postave,tri godine je igrao u saudijskoj arabiji i moze da napravi od lopte sve igrace jedinstva a i pola igraca iz ling long lige. Pa zar treba da nosi kapitensku traku neki Moreno ili Perez koji imaju 18god ili ovakav igrac… i gledaj svoja posla kad nista ne znas,nemoj lupati … msm lupaj ali ne stavljaj Matice u usta,to su momci za primer!!!
N

Ne1q

pre 2 dana

Nije igrao ligu sampiona.
g

gost17345

pre 2 dana

Niko ne spori da su dobri momci ali o vodjenju kluba veze nemaju nije samo dati pare vodjenje kluba zato će i ispasti iz lige ubedljivo su najgori tim a uzeli su lepe pare letos
S

Samoobmana

pre 2 dana

@Rimtu Tituki Prvo istine radi: Jedino ako se u Holadniji ne igraju neke duple sezone, tesko da je uspeo da od juna 2014. do juna 2016. odigra cetri sezone u Holandiji. Drugo, mnogo krace i jednostavnije: Nikad nije igrao LS. Osim ako se naracuna da je bio clan B tima Benfike kada je ta ista Benfika (prvi tim) igrao LS. Cak i da su ove dve prethodno lako opovrgune neistine u nekom paralelnom svetu istina, ubaciti igraca od 34 godine koji je ostao bez ugovora u Saudijskom drugoligasu, koji nije u treningu od maja, u prvi tim i jos mu dati kapitensku traku... nerealno, ali najbukvalnije jedna rec... nerealno.
d

dejanera

pre 2 dana

E pa, gospodo, tako izgleda kada fudbaler, sa ozbiljnom karijerom, pomisli da ako zna da suta loptu moze i klub da vodi! Svima drzi pridike kako oni ne znaju i da ce im on pokazati kako treba. Na pocetku sezone pretio je i Zvezdi i Partizanu pa je popio lakih 8 komada u te dve utakmice a mogao je jos toliko! I sad, posle 8 kola, ima citav jedan bod i gol razliku -15 i vec je ispao iz lige! Isto ovako bi bilo i sa Vidicem! Zato se on i ne hvata Sloboce (ili bilo koga drugog) jer tamo treba da se ulaze i radi. Vidic bi mogao da ulozi. Kroz karijeru je bio i veliki radnik. Ali kao sto i svako zna ako nesto ne umes da radis dzaba sto se trudis! Trud ce se isplatiti jedino ako naucis kako treba a to znaci da prvo budes segrt pa kalfa pa tek onda, mozda, doguras i do majstora. Za Matica se vidi da nije ni do segrta dobacio. Vidic je pametniji! Nece da pokaze koliko zna, jer moze da se ispostavi da ni on ne zna!
K

Komentator

pre 2 dana

Šta ono rekoše, borba za Evropu ?
S

Samoobmana

pre 2 dana

(Tragi)komedija od ekipe. U prvom kolu protiv Zvezde sam mislio da je u pitanju trema, debi u najvisem rangu, Marakana... ali je to bio samo cist (ne)kvalitet ekipe. Oni ne znaju sta je ciji zadatak, ako golman i odbrani protivnicki igraci izmedju dva, tri odbrambena igraca dolaze do lopte, kod centrasuteva isto ne znaju da se postave, zagrade, protivnicki igraci bez ikakvog truda se izbore za poziciju. Napad iluzorno da se komentarise jer nepostoji. Kod njih je za sad jedino cudo sto su primili ovako malo golova.
L

Laganica 1x2

pre 2 dana

Ma bitno da se cirkus nastavlja, samo šator fali!!! Tim bez ideje, želje, nespremni za super ligu, bez trenera... Ma tuga stvarno mi te žao Nemanja... A tako si lepo pričao...
S

Sky888

pre 2 dana

Tim bez ideje a trener bez licence! Sinoc smo gledali duel dva trenera bez licence za rad,to samo kod nas moze da stavis Ziku u protokol a da ih vodi Mika.Cirkus potpuni! Na sve to dodajte Lola kojem je prvi treneraki posao da vodi omladince Partizana a pre toga je vodio samo kuce u setnju! Sramno sta se ovde radi i ko sve radi,neko se skoluje i radi sa klincima godinama da bi dobio pravo uopste da vodi neke omladince a neko bez licence,bez skolovanja,bez ikakvog rezona dobija omladince Partizana! Najgori smo.
S

Samoobmana

pre 2 dana

Nemanji Maticu su u proteklih godinu dana bila puta usta toga kako se u nasem klubskom fudbalu ne radi kako treba i deljenja saveta kao da je licno Ser Alan Ferguson. Onda u "svom" timu, Jedinstvu, prvo za sicu rasproda mlade igrace koji su ista vredeli na kilo, pa dovede igrace izuzetno sumnjivog kvaliteta koji gle cuda imaju istog menadzera kao on. Da bi na kraju doveo u klub rodjenog brata, koji je poslednju takmicarsku utakmicu odigrao u maju. Od tada nema klub. I to je tu utakmicu, kao i citavu proslu sezonu u proveo u timu koji je ispao i prve lige Saudijske Arabije, u timu koji je od tri vodece ekipe u ligi Saudijske Arabije izgubio sa 6:0, 7:0 i 8:0. I onda to jos nije dosta nego taj isti rodjeni brat par dana posto potpise za klub jos zaigra u prvoj postavi i to ni manje ni vise nego kao kapiten. Jeb te jebo! Ovo u rangu onog milionera sto kupuje klubove da bi mu sin igrao.
R

Rimtu Tituki

pre 2 dana

Nemanja je covek za primer,ni Uros nije daleko od toga. A vi samo lajte ovde,jer ste niko i nista. Oni su ponos Uba! Nek ispadnemo,nek nemamo ni jednu pobedu to nece promeniti nista kod Nemanje i nas! Mi smo ponosni na nas klub i naseg Nemanju!!
S

Samoobmana

pre 2 dana

@Rimtu Tituki Nista ja ne pljujem. Sve navedeno je istina koja se sa pak klika misem moze proveriti. Igraci prodati za sicu - istina. Mnogi igraci koji igraju u Jedinstvu imaju istog agenta kao Nemanja - istina. Uros Matic igrao u klubu koji je sluzio za popravljanje gol razlike u Saudijskog Arabiji - istina. Uros Matic nije bio u trenaznom procesu u nijednom profesionalnom fudbalskom timu - istina. Isti taj Uros Matic posle samo par dana kako je dosao u klub ne samo da je bio u protokolu, nego i u prvom timu , i to jos kao kapiten - istina A to koliko ste ponosni na Nemanju pokazujete posetom koja je jedna od najgorih u ligi, steta sto je ispao Vozdovac tu bi bili rame uz rame bar sa nekim (na posetu mislim, kvalitetom ste daleko od bilo koga).
N

Nenad1246

pre 2 dana

Šta je nelogično da dete kluba bude kapiten? U četvrtak da Darko Lazović zaigra za Zvezdu traka bi bila njegova.
d

dejanera

pre 2 dana

@Nenad1246 Ne, ne bi bio kapiten da se Lazovic sada vrati u Zvezdu. Kao prvo on nije Zvezdino dete jer je on rodjen u Cacku i iz Borca je dosao u Zvezdu 2009-e sa 19 godina. U Zvezdi se zadrzao 6 godina (hvala mu za svaku utakmicu, gol i asistenciju koju je napravio u to vreme) i onda otisao u Djenovu! Trenutno u Zvezdi ima igraca koji su duze u klubu, odigrali vise utakmica za Zvezdu i postigli vise golova. A broj trofeja koje su osvoili u odnosu na Darka je neuporediv!
S

Samoobmana

pre 2 dana

@Nenad1246 Cekaj, dete kluba je igrac koji je sa 34 godine (kada je ostao bez ugovora u Saudijskom drugoligasu) odigrao prvu utakmicu za seniorski tim tog kluba a kao dete poceo da trenira u klubu Obrenovac 1905, nesto bio u Jedinstvu i onda sa 17 godina presao u B tim Kosica? Inace u Zvezdi a poprilicno sam siguran u niti bilo kom drugom klubu u nasoj ligi (a sumnjam i u prvoj ligi Srbije) ne bi zaigrao odmah igrac koji od maja meseca nije u trenaznom procesu i klub je stigao pre dva, tri dana. A i iz postovanja prema igracima koji su vec (neki i godinama u klubu) sigurno ne bi dobio kapitensku traku. Primer je Radonjic koji je Zvezdi mnogo vise dao od Urosa Matica Jedinstvu (tu moram da se ogradim, mozda je Matic davao neke kolove u Omladinskoj Ligi Srbije koji su nemerljivi sa Radonjicevim golovima u Evropi). I taj isti Radonjic u Zvezdi, iako je bio u trenaznom procesu u Torinu, ne da nije dobio kapitensku traku, nego je dobio priliku u zavrsnici meca. Ko ne razume razliku izmedju: ne biti u trenaznom procesu (Uros Matic), biti u trenaznom procesu ali ne igrati utakmice (Radonjic) i biti u punom trenaznom procesu i igrati utakmice...
N

Nenad1246

pre 2 dana

I dalje bi Darko istrčao sa trakom jer je sa 18 godina nosio sam klub na leđima. Sem Rodića nema tog koji je duže.
P

PokiRoki

pre 2 dana

Nisam skoro gledao jadniju ekipu