Na šta je spao Milan… Rosoneri hoće Interovog 19. igrača kao veliko pojačanje

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.01.20. | 09:35

Zainteresovani su i Roma, Fiorentina i Napoli

Pre nekoliko godina Milan i Inter su bili su sličnim situacijama, nalazili se u krizi, ostajali bez plasmana u Evropu, a onda su promenili vlasnike. Interovi Kinezi su se ispostavili kao ozbiljni ljudi željni da vrate klub u vrh što im polako i uspeva. Milanovi Kinezi su se ispostavili kao prevaranti koji su kratko trajali i klub su prebacili u vlasništvo Amerikanaca koji danas ne znaju šta da rade sa njim.

Dok se Inter dizao, Milan je nazadovao i danas imamo banalnu situaciju da Rosoneri vide Interovog 19. igrača kao veliko zimsko pojačanje. Tužno zvuči za navijače Milana, ali tako je. Milan želi da dovede Interovog krilnog napadača Matea Politana.

Izabrane vesti

Antonio Konte je u minuloj polusezoni precrtao Politana koji je do njegovog dolaska bio jedan od boljih igrača u prošloj sezoni. Od jednog od nosilaca igre, Politana je stigao do statusa rezerviste. Sa 305 odigranih minuta u ovoj sezoni je tek 19. po minutaži u celom timu. Konte mu je jasno stavio do znanja da mu nije potreban.

Pokušavali su to da iskoriste Fiorentina, Roma i Napoli, ali se nije daleko odmaklo u pregovorima. Sada se upecao i Milan. Maldini i Boban su se sinoć sastali sa igračevim agentima i izneli im ideju. Politano je odmah dao zeleno svetlo za prelazak u tabor gradskog rivala i vrlo brzo je postignut dogovor i oko njegovih finansijskih uslova.

Sada ide teži deo posla i dogovor sa Interom. Milan bi da pozajmi Politana s pravom otkupa, dok Inter želi da proda krilnog napadača i traži najmanje 25.000.000 evra. S obzirom na formu, teško da će Nerazuri dobiti traženu sumu od bilo kojeg zainteresovanoig kupca, pa je za očekivati da koriguju zahteve i pregovaraju sa Rosonerima.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara