Antoni Marsijal (©Reuters)
Antoni Marsijal (©Reuters)

Na Old Trafordu strahuju, Marsijal završio sezonu?

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 21:13

Trener Đavola Ole Gunar Solskjer otkrio da je povratak francuskog reprezentativca do kraja takmičarske godine pod znakom pitanja

Antoni Marsijal se povredio nastupajući za reprezentaciju Francuske na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. U pitanju je povreda kolena, zbog koje ga nema u timu. Ole Gunar Solskjer je neposredno pred početak utakmice sa Brajtonom u okviru 30. kola Premijer lige otkrio da bi bivši igrač Liona i Monaka mogao da propustio ostatak sezone.

Ponedeljak, 19.00: (1,85) Everton (3,40) Kristal Palas (4,60)

Izabrane vesti

Napadač Đavola je povredu pretrpeo tokom utakmice sa Kazahstanom, pa je šepajući napustio teren. U pitanju je uganuće kolena, ali sudeći po Solskjerovim rečima ozbiljnije prirode.

"Nažalost, povredio je kolena dok je bio sa Francuskom. Uvek je tako kada dođu reprezentativne pauze, možete samo da se nadate da će se igrači vratiti zdravi. Veliko je razočarenje što smo po svemu sudeći ostali bez Entonija do kraja sezone, posebno jer su iz Francuske stizale informacije da nije ništa ozbiljno u pitanju, ali izgleda da ipak jeste".

Upisao je 25-godišnji francuski fudbaler 36 nastupa u svim takmičenjima za Mančester junajted ove sezone, ubeležio je sedam golova i osam asistencija. Zbog njegove povrede će u nastavku sezone veći teret pasti na leđa iskusnog Edinsona Kavanija, dok bi nešto značajniju ulogu u ekipi mogao da dobije i Doni van de Bek. Videćemo da li će se Solskjer odlučiti da ukaže šansu talentovanim igračima iz omladinskog pogona poput Amada Dijaloa i Šole Šortajera.

Đavoli su prilično daleko od gradskog rivala Sitija na tabeli (17 bodova uoči duela sa Brajtonom), pa će do kraja takmičarske godine borbu za trofej voditi jedino u Ligi Evrope, gde za rivala u četvrtfinalu ima Granadu.



tagovi

Antoni MarsijalOle Gunar SolskjerEdinson KavaniDoni van de Bek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara