Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Čelsi i Lans cepali tikete

Vreme čitanja: 4min | uto. 18.02.20. | 08:06

Pogledajte kao vam je doneo novac, a ko vas je prodao 17. februara

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

JABLONEC - PRIBRAM (tip 1, kvota 1,40), rezultat 4:0

Tako to radi papirnati favorit. Brzo, lako i efentno je Jablonec savladoa nedoraslog rivala. Neizvesnosti je bilo samo u prvom poluvremenu. Međutim, kada je Kubista u 36. minutu savladoa golmana Primbrama sve je postalo stvar rutine. U nastavku samo videli još tri gola u mreži gostiju.

ANTALIJA - KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,95), rezultat 3:1

Kroz težak period tokom čitave takmičarske sezone prolazi Antalija. Vezali su crveno-beli četiri remija u svim takmičenjima, a večeras su bili bolji od direktong rivala u borbi za opstanak. Nije veliki pritisak opteretio igrače domaćeg tima, odigrali su jedan od najboljih mečeva u sezoni.Posle nezanimljivog prvog poluvremena, upravo je pomenuti Jahović otvorio seriju golova. Odlično se snašao posle asistencije Fredija i rutinsaaki prevario gostujućeg golmana. Bio je to uvod u desetominutnu oluju Antalije. Domaći su ubrzali ritam i preko Gumusa postigli još dva pogotka. Kasimpaša je stigla samo do počasnog gola.

MIDTJILAND - LINGBI (tip 1, kvota 1,30), rezultat 2:0

Bez većih problema Midtijalnd je slavio u večerašnjem dvoboju i sačuvao velikih sedam bodova prednosti u odnosu na Kopenhagen. Domaći su od početka meča bili bolji rival. Kako je vreme odmicalo pojačavali su ritam. Poveli su u 30. minutu pogotkom Drejera. Zatim je u finišu meča pogodio Mabil. Lako uhvaćena kvota 1,30.

BOHUM - ŠTUTGART (tip 2, kvota 1,90), rezultat 0:1

Jedan, ali vredan. Veliki posao za vas je odradio Štutgart. Kvota na gostovanju Bohumu je bila jaka, ali su gosti pokazali da su s pravom glavni favoriti za ulazak u Bundesligu. Bilo je svega u Štutgartu, ali je do pobedonosnog gola gost stigao u 80. minutu. Pogodio je Al Gadui za vašu veliku radost.

MILAN - TORINO (tip 1, kvota 1,60), rezultat 1:0

Bio je pod baražnom vatrom kritika Zvonimir Boban posle slabih izdanja Ante Rebića tokom 2019. godine. Međutim, hrvatski reprezentativac svakim danom u svakom pogledu pokazuje da je bio ispravna investicija Rosonera. Ima do prisustva Zlatana Ibrahimovića i promene formacije Stefana Piolija, ali ima i do nesumnjivog kvaliteta Ante Rebića.Nekadašnji igrač Ajntrahta biz Frankfurta igrao kao u Frankfurtu. Brzo, agresivno i efektno. Na krilima Rebića Milan je konačno spojio lepio i korisno i došao do pobede u večerašnjem okršaju sa Torinom – 1:0. Moglo je da bude više. Mnogo više. Ali dobro će doći ovaj trijumf Rosonerima na planu samopouzdanja, posebno posle dobrih igara, ali razočaravajućih rezultata protiv Intera i Juventusa.

Detaljan izveštaj sa ovog meča pogledajte OVDE!

REĐANA  - ARZIGNANO (tip 1, kvota 1,60), rezultat 3:1

Bilo je problema, ali ste se na kraju kako obradovali. Ređana je bila bolji rival čitav meč. Međutim, u 56. minutu gosti su došli do izjednačenja. Odgovor Ređane je bio brzo. Samo 120 sekundi kasnije su domaći vratili prednost. Zatim je Kargbo pečatirao siguran trijumf.

KJEVO – SALERNITANA (tip 1, kvota 2,20), rezultat 2:0

Kejvo je ostvario vrlo važan trijumf na svom Bentegodiju. Vi ste verovali i pogodili kvotu 2,20. Napad domaćina predvodio je nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević, ali je zablistao vremešni Emanuele Đekarini. On je u 28. minutu pogodio penal,  zatim je još jednom pogodio sredinom nastavka. Dovoljno za osmeh na vašem licu.

PRECRTANO

ŠATERU - LENS (tip 2, kvota 1,60), rezultat 3:2

Nije vam se posrećilo u Francuskoj. Lens je bio ove večeri prilično ranjiv. Posebno u odbrani. I upropastio vam prilično uspešan dan. Da se gosti neće lepo proveti nagovestio je Filip Keni u 40. minutu. Do 69. minutu bilo je velikih 3:0 za domaćina. Lens se vratio u igru, ali...

PENAFIEL – ŠAVES (tip 2, kvota 2,55), rezultat 0:0

Ovde ste igrali na rizik. Šaves je bio favorit, ali samo blasgi favorit. Očekivala se tvrda utakmica i tako je i bilo. Bez mnogo šansi, sa mnogo faulova i prekida. Niste uspeli da profitirate na kvoti 2,55.

ČELSI – MANČESTER JUNAJTED (tip 1, kvota 2,00), rezultat 0:2

Tri sporne odluke, za svaku zasebnu mogli bismo da kažemo da spade u kategoriju 50/50, odnosno onih koje sum ogle da odu i na jednu i na drugu stranu. Ali kakako je svaka od te tri ključne odluke išla u korist Mančester junajteda onda možemo da kažemo da bi s Čelsi s pravom mogao da besni zbog sudije Entonija Tejlora... Kako bilo i vama se suđenje na ovom meču nije svidelo. Sve je moglo da bude drugačije, ali... Na kraju će se pamtiti golovi Marsijala i Mekgvajera.

Detaljan izveštaj sa ovog meča pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara