Muslin: Zašto bih nekom igraču tražio 2.500 dolara? Pa imao sam platu 100.000 mesečno...

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.11.19. | 20:58

Srpski stručnjak se čudi optužbama bivšeg igrača Lokomotive...

Bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin oštro je demantovao bilo kakve kombinacije sa fudbalerima dok je vodio vodio Lokomotivu iz Moskve, poručivši da dotičnog Isa Kanjendu, čoveka koji ga je poslednji optužio da je uzimao novac od igrača, čak ne poznaje.  
"Muslin mi je rekao: Ako želiš da igraš u Lokomotivi, moraš da platiš”, kazao je Kanjenda za Championat.com. “Svakog meseca 2.500 dolara. Odmah sam odbio. Ne mogu da igram tako. Ako treba, vratiću se u Rostov, nema problema. U Lokomotovi su doduše bile visoke plate, ali ja nisam mnogo zaradio pošto sam tamo proveo samo šest meseci”.

Srpski stručnjak bio je, najblaže rečeno, iznenađen optužbama nama malo poznatog fudbalera...
"Kada sam ja bio trener Lokomotive Kanjenda nije igrao tamo. Došao sam u januaru 2006 i te osobe nije bilo u timu. Nikada u životu nisam video Isa Kanjendu i ne razumem zašto govori takve stvari, zaista ne razumem... Nikada nisam čuo da je on igrao u Lokomotivi, čak ni kasnije, kada sam otišao. A i zašto bih tako nešto uopšte radio?! U Moskvi sam imao platu 100.000 dolara mesečno. Zašto bih od nekog igrača tražio 2.500", zaključio je Muslin u kratkom obraćanju za ruske medije.

Izabrane vesti

Slavoljubu Muslinu je Lokomotiva bila prvi angažman u Rusiji, ali je posle toga radio i u Himkiju, Krasnodaru, Amkaru…  Dok je bio u Permu i Georgi Pejev ga je upamtio po lošem. Od 2016. do 2017. je sedeo i na klupi reprezentacije Srbije. Ni tu nije sve prošlo bez incidenata, Mateja Kežman je javno govorio da Sergej Milinković Savić ne dobija šansu, jer njegov menadžer “ne pristaje na kombinacije” sa selektorom.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara