Murinjo naciljao "toranj" iz Bundeslige

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.12.20. | 01:18

Holanđanin ima obećanje svog kluba da će ga pustiti čim zvanična ponuda stigne

Totenhem je dolaskom Gereta Bejla značajno povećao konkurenciju u navalnom delu tima, ali Žoze Murinjo i dalje nije zadovoljan. Portugalac traga za klasičnim centarforom, igračem na kog bi u svakom trenutku mogao da se osloni, odnosno na adekvatnu zamenu za Harija Kejna. Nije retkost u modernom fudbalu da treneri zaigraju i sa dva klasična "teškaša", što je verovatno još jedan od razloga zbog kojih Murinjo želi da angažuje još jednu "devetku".

Meta je Holanđanin Vut Veghorst (28)!

Izabrane vesti

Ovo nije prvi put da je dvometraš iz Holandije na radaru kluba iz Londona. Prvi put bilo je to tokom januara meseca ove godine, ali tada se napadač Volfzburga pominjao tek kao treća opcija, iza Tima Vernera i Vilijana Žozea. Sada, navodno, Murinjo u Veghorsta gleda kao u prvu metu.

Englezi su dosta pisali na ovu temu u prethodna 24 sata, da bi se tokom jučerašnjeg dana iz Nemačke javio uvek dobro obavešteni Kristijan Falk, novinar Bilda, koji je u neku ruku potvrdio da postoji veoma ozbiljno interesovanje Pevaca.

Falk je vrlo jasno, u svom stilu, na Tviteru napisao: "Istina", a onda dodao kako je Veghorst tražio i dobio obećanje ljudi iz Volfzburga da će mu biti omugućen transfer ukoliko zvanična ponuda stigne. Naravno, Vukovi imaju određene uslove. Onaj glavni ne odnosi se na period kada bi posao mogao da bude realizovan - pristali bi čak i na januar - ali samo u slučaju da Totenhem i Žoze Murinjo ispišu ček na 35.000.000 evra.

Vut Veghorst izvanredno igra otkako je stigao u Bundesligu iz AZ Alkmara (pre dve i po godine u poslu vrednom oko 10.000.000 evra). Ove sezone na 18 utakmica u svim takmičenjima postigao je 13 pogodaka, a na 97 mečeva ukupno za ovaj klub strelac je bio čak 51 put. Stigao je pritom da namesti 13 pogodaka.

Holanđanin pritom slovi za izuzetno vrednog napadača koji radi veliki posao u defanzivi, a visina (1,97) mu omogućava da bude veoma koristan u skoku. Uostalom, glavom postiže najveći broj golova...


tagovi

Vout VeghorstZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara