Komentari na vest

Murinjo je počeo da bude Murinjo: Ako, ako, ako... Nikad ne bismo ni osvojili Ligu šampiona

S

Slaboeee

pre oko 1 mesec

Turke i Ruse u poslednjih 25 godina ne zanima liga sampiona. Tamo je vece slavlje uzeti titulu nego igrati nesto sto i sami znaju da nemaju sanse bilo sta da naprave i samo rizikuju povrede vaznih igraca gde pred svojom ludom publikom ne migu ili tesko mogu da istrpe zvizduke za neuspeh u ligi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 1 mesec

Velikog trenera ne čine i ne opisuju samo trofeji , već i niz drugih osobina i vrednosti koji ga čine i opisuju kao personu. Onaj koji se busa u grudi samo trofejima taj se može opisati i kao uspešan,relativno uspešan ali ne i veliki. Da bi neko bio veliki trener mora da uživa ukupno veliko poštovanje i kod kolega i kod publike čak i kod protivnika. Veliki treneri su npr. Trapatoni, Jup Hajkens,Lipi, Ferguson,Klop,Pep Gvardiola, Venger,Karlo Ančeloti. Murinjo je jedan mali prgavi galamdžija koji je NEKADA BIO I USPEŠAN, i APSOLUTNO BEZ POŠTOVANJA KOD SVOJIH KOLEGA, čovek koji je mnoge svoje kolege teško i primitivno uvredio, mali prljavi galamdžija koji priča samo o svojim trofejima a ne i PET OTKAZA KADA JE KAO PAS NAJURIVAN IZ KLUBOVA KOJE JE TRENIRAO. Ja sam mu posle Rome prognozirao Spal ,ili Kremoneze a On je "dogurao" do Fenerbahčea , klub iz četvrtog ešelona evropskih klubova, gde će vrlo brzo takođe biti najuren. Gledao je 5 godina kao u ozeblo sunce u PSŽ,misleći d će posle Totenhdma da ošiša za lovu još jedan bogati klub, ali je tu naravno izvisio jer PSŽ ipak traozbiljne trenere.
I

Ish'kafel

pre oko 1 mesec

Pep je tata za ovog dunstera.
B

Bog Kocke

pre oko 1 mesec

Kažu Murinjo ubica fudbala...kažu Murinjo autobus...e sad idu činjenice ...Fener Prošle godine igra ligu konferencije a juče za dlaku izbacio Lil tim koji je uvijek najzajebaniji za psž i koji mu uze titulu malo unazad e to je taj LIL...Murinjo u Junajtedu Liga evrope igrao ligu šampiona bio 2-3 u prvenstvu sa raspalim junajtedom poslije dosli par njih potrosili milijardu i uzeli liga kup...pa murinjo sa ovim junajtedom Titulu glat...Sa raspalom romom Ligu ko ferencija i finale lige evrope...Da ne pricam sa kojim interom i portom uzeo lige šampiona...Ljudi koji nipodištavaju rad Žozea nemaju veze sa fudbalom...da je Murinjo bil trener Srbije Polufinale zašto zato što je čovjek izmislio PENICILIN...sa djuturumima tadicem i dzekom umalo izbacio MNOGO JAKI LIL ekipu koja je IZVOZNIK NAJVECIH ČUDA EVROPE...a trenutno LIL drugi tim FRANCUSKE ...stanite malo na loptu ...sjeca li se ko UZEO JE TITULU SA REALOM PORED NAJACE BARSE i kada su se Ramos duvali da ne treba defanzivno protiv barse REKA IM JE ŽOZE IGRAJTE KAKO OCETE I PRIMILI SU 5 KOMADA...Taj tim koji je on formirao naslijedili anceloti i zidan i na gotovo uzeli 5-6liga sampiona...U 21 VIJEKU pored titana REALA BARSE BAJERNA LIVERPULA MILANA samo je Murinjo NEZNALICA uzeo LIGE SAMPIONA SA INTEROM I PORTOM I gle čuda njegov čelzi kome je on udario temelje i koji je gazio tada najacu barsu u istoriji ali nije mu se dalo al ih je zato pregazio sa INTEROM..E i pep je uzeo jednu...MOJI NAJBOLJI TRENERI... 1.ANCELOTI 2-3MURINJO-PEP 4.KAPELO-SAKI 5.VENGER 6.LIPI 7.HICFILD 8.HAJNKES 9.DEL BOSKE 10.LOBANOVSKI ........ KLOP
D

Dajbrepare?

pre oko 1 mesec

Ferguson? Hajkens? Del boske?
B

Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

Lil je jedva bio u 4, a taj "raspali" Mančester je potrošio gotovo pola milijarde na pojačanja u njegovo vreme. Roma takodje rekordno pljunula pare njegovim dolaskom, Čelzi I Real da ne spominjemo, Totenhem se takodje ozbiljno otvorio, dakle svuda osim Porta je radio sa ogromnim budžetima. Barsa ga nakantavala kad god je stigla ,4-5 laganih komada sa sve Bejlom, Ronaldom, Benzemom i Ramosom i ostalim zvezdama u timu.Uzmeš statistiku ko je šta osvojio i pogledaš rezultate pa onda napiši činjenice. Njegov problem je tome što danas svaki polupismeni trener primenjuje njegovu strategiju, destruktivnu, ne takmičarsku, estetski odvratnu pa to više ne može da proda nikom. Čovek je kancer fudbala i zato danas manje od 40% mladih prati ovaj nekada divni sport. Od posebnog je došao do posranog trenera koji drži svoju sliku na zidu iz mladjih dana i govori kao da je od Intera i triplete prošlo 6 meseci a da ovo ostalo što se desilo posle nije ni postojalo.
B

Boleeee

pre oko 1 mesec

Video sam Anćelotija u Evertonu. Sve moguće trofeje je uzeo😄
M

MUFCC

pre oko 1 mesec

Ako jedan Fenerbahce nema sta da trazi u LS po recima sopstvenog trenera, cemu Zvezda da se nada?? Svaki iskren zvezdas ce navijati da se ispadne u LE jer ce tamo biti gledljiv fudbal a ne petarda u svakoj utakmici.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Zvezda ako i čudom preskoči Norvezane,čeka je ista sudbina u grupi ko i lane!!!Fener je izvikana ekipa sa niz isluženih igrača od preko 35 godina,koji su sinoc pokazali da nemaju pre svega snage i trčanje potrebno za Evropu!!!Od LŠ pa redom !!!
Q

QB

pre oko 1 mesec

Covek je posle Intera i one tripete realno zavrsio karijeru, sve ostslo je bilo na silu. Prevazidjen trener nije vise ni u top 15 trenera.
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Turci već duuugo vremena u nazad dovode "imena" i na papiru zaista deluju respektabilno, ali u realnosti sve su to igrači koji odlaze u ligu u kojoj žele da "otaljaju" jake ugovore i primaknu se kraju karijere. Previše je takvih stranaca u turskim klubovima a premalo domaćih igrača.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Zavrsio je on odavno sa fudbalom na zaista vrhunskom nivou.Niti jedan top klub ga nece.Bio je odlican,jedan od najboljih,trofeji svedoce.Ali,njegovo je proslo,ili ubrzano prolazi.A Murinjo ne moze sa tim da se pomiri.Najbolje bi bilo za njega da bude selektor.U Feneru su mu dali ogromnu platu,a vec je zabrljao.Nece ni titulu uzeti.Fener nije bio bolji od Lila, gledao sam citav mec,jedva su i u produzetke usli.Penal za Lil nije bio,inace.
G

Gost1991

pre oko 1 mesec

Ne znam sta je problem, ispali su od Lila koji je daleko kvalitetniji
p

po cemu ?

pre oko 1 mesec

po cemu je bolje tim lille? Fener je na papiru u igrackom i trenerskom kadru jaci dva puta od lilla
@

@po cemu

pre oko 1 mesec

Fener ima veca imena, ali ne kvalitetnije igrace. To su igraci u poodmaklim fudbalskim godinama od kojih vecina igra na ime a ne na kvalitet
@

@bravo

pre oko 1 mesec

zato su u lilu 20 crnaca koji samo trce bolje potkovani nego matorci?
r

redmi

pre oko 1 mesec

Ja sam rekao, posle Rome će voditi još gore klubove. Njegovo je prošlo, nijedan ozbiljan klub ga više neće.Bio je veliki trener godinama, ali posle drugog mandata u Čelsiju, on je u silaznoj putanji.
B

Betoven958575757575

pre oko 1 mesec

Kakve besmislice. Znači li to pošto će sada klub ostati sa manje prihoda da će on pristati da mu se plata prepolovi.
Z

ZV

pre oko 1 mesec

Penal nije bio, ali on je bivsi trener odavno....ubica fudbala, i to finale koje spominje, pa to je samo i jedino on izgubio. Poveo,bio mnogo bolji i povukao se umesto da da jos neki.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Zato je jedan od najvecih, jer da ode da trenira pingvine na Antarktiku, opet bi se pisalo o njemu. A za ovo je u pravu, em novac diktira sve, em je sistem takmicenja u LS blago receno debilan, em ono sinoc nikako nije smeo da bude penal.