Komentari na vest

Murinjo: Gladan sam kao i pre 20 godina; Tadić na mestu uspeha

P

PAOKara

pre oko 7 sati

The Special One Sta izvlaci Murinjo?Sta je uradio u Evropi?Lako je u domacog ligi kad ti sve sudije pomazu.E onda dodje derbi i ovi ih nakantaju.Obradovic je digao Partizan do TOP 8,zamalo F4.Svaki tim koji je trenirao digao je na veci nivo.Real i Pao posle Zeljka godinama nisu osvojili Evroligu.Jednostavno Obradovic i Djordjevic se mrze zbog 1992-ge.
T

The Special One

pre oko 5 sati

Partizan je diglo drzavnih, sada vec vise stotina miliona, a ne Zeljko. Ocigledno je da ni to nije dovoljno da se izbegne metla tu i tamo, vec da su potrebne sudije, koje su prosle sezone osujecene mirisljavim aferama. Zeljka i Djordjevica ne mrzi niko, ne znam odakle ti to. Mrznja je stvar vas Grobara, to je tako karakteristicno za vas. Vi mrzite Zvezdu i sve i svakog ko ima veze sa njom. Mi ne mrzimo Partizan i njegove igrace i trenere, mi volimo Zvezdu. Djordjevica mnogi Zvezdasi postuju, a i Zeljka smo do skoro postovali, sad nam samo za sprdnju sluzi. Inace si dobro rekao, nakon Zeljka je i Realu i Panatinaikosu trebalo vremena da se oporave. Vi ste za sad, uz drzavnu pomoc, preziveli prvi njegov trogodisnji ciklus. Videcemo kako ce drugi da prodje i da li cete da ga prezivite. A sta je Murinjo uradio - poslednje je da je sa jednom raspalom Romom osvojio LK i igrao finale LE u dve sezone. Sa isto tako raspalim Junajtedom gde su ga neki igraci minirali osvojio LE, dva kupa i bio drugi u ligi. Necu na stare uspehe da se vracam.
D

Dusan Tadic 10

pre oko 7 sati

Ja sam najbolji i najspremniji igrac ove ekipe naravno!
M

Marko Srbija

pre oko 8 sati

Napred Dusane!Srbi te vole!
P

Plima

pre oko 8 sati

Fudbalski Zeljko Obradovic. Bio najbolji, vise nije.
T

The Special One

pre oko 7 sati

Za razliku od Obradovica, Murinjo je i dalje jedan od najboljih. Iz svake ekipe izvuce maksimum, ma kakva ona bila
S

Scaloneta

pre oko 6 sati

@SpecOne kako radi i izvlači maksimume primetno je po gradaciji ekipa koje vodi, sledeći posao mu je u Arabiji, ako nastavi i dalje da izvlači maksimume kao što je u Realu (nisu ga zadržavali nakon isteka ugovora), Čelziju (najuren u decembu), Junajtedu (najuren u decembru), Totenhemu (najuren u aprilu), Romi (najuren u januaru)..
T

The Special One

pre oko 5 sati

Vidim, svima njima je odlicno islo nakon sto je on otisao. I dalje im ide jednako odlicno.