"Snajder i Očoa"
"Snajder i Očoa"

MUNDIJALSKI TIP: Holandija – Meksiko

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.06.14. | 12:19

Kvote jasno govore ko je favorit, svakako ekipa koja je tukla Španiju 5:1, ali mislimo da bi ovde moglo da se dogodi iznenađenje

Snajder i OčoaZaista je šteta što se ove dve vrhunske ekipe sastaju već u osmini finala i što će jedna od njih morati da se vrati kući, jer na osnovu svega što su prikazali u prvom krugu zaslužuju da doguraju do polufinala. U svakom slučaju, očekujemo uzbudljivu i neizvesnu utakmicu sa golovima na obe strane (tip GG3+, kvota 2,65) - tako bar najavljuje međusobna tradicija: Holandija i Meksiko sastajali su se u šest navrata (bilans je 3-1-2 za Lale), a svaki put viđen je tip koji smo vam predložili. Dakle, čim vide jedni druge, zabava je zagarantovana.

Svetske kladionice veće šanse daju Holanđanima jer su, na papiru, kvalitetnija selekcija, a u onih 5:1 u 1. kolu faze po grupama protiv aktuelnog svetskog i evropskog šampiona Španije iskazali su sav svoj potencijal. Međutim, ostajemo pri tvrdnji da bi neiskustvo njihovih defanzivaca na reprezentativnom planu moglo da se obije o glavu selektoru Luju van Galu (setite se problema koje su im pravili Australijanci), jer kad-tad mora da odnese prevagu nad genijalnošću Arjena Robena i Robina van Persija. Zapravo, mislimo da bi to moglo da se dogodi baš protiv Meksika (kvota na dvojku je 3,70). El Tri nema slabu tačku i odličan je spoj mladosti i iskustva; svi njegovi igrači besprekorno su fizički pripremljeni i zapanjujuće je sa kolikom disciplinom vrše presing i pokrivaju prostor, odnosno sa kakvom lakoćom prelaze iz odbrane u napad.

Izabrane vesti

Nemojte da smetnete s uma ni da će atmosferske prilike ići u korist Meksika - utakmica se igra u 13 časova po lokalnom vremenu, kada se u Fortalezi očekuje oko 30 stepeni i vlaga od skoro 80 procenata, a Holanđani su već prilično istrošeni. Za kraj, a ovaj predlog dajemo samo onim kladiocima koji vole da se igraju, savetujemo vam da gađate tačan rezultat 1:2 (kvota iznosi 15,00), budući da je došao u tri duela ovih nacionalnih timova.

STADION: Kastelao u Fortalezi (kapacitet 58.704 mesta)

POČETAK: 18.00

SUDIJA: Pedro Proensa (Portugalija) - 3,78 žutih kartona po meču, 0,16 crvenih kartona po meču, 0,23 penal po meču

MOGUĆI SASTAVI:

HOLANDIJA (5-1-3-1): Silesen - Janmat, Flar, De Fraj, Martins Indi, Blind - De Jong - Kajt, Snajder, Roben - Van Persi.

MEKSIKO (5-3-2): Očoa - Agilar, Markes, Rodriges, Moreno, Lajun - Fabijan, Erera, Gvardado - Dos Santos, Peralta.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

mundijalski tipklađenjeBrazil2014bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara