Mrkela pričao o transferu Radonjića: Stalno smo u kontaktu, nadam se da će doći

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 14:21

„Znam i da je to želja velike armije navijača“, poručio sportski direktor crveno-belih

Crvena zvezda je promovisala već odavno novog igrača, Dalsija Gomesa, dojučerašnjeg člana Apoela iz Nikozije. Reprezentativac Gvineje Bisao je došao u Ljutice Bogdana kao velika želja trenera Vladana Milojevića.

Međutim, navijači očekuju da će uskoro zazvečati neko od imena koja su dugo na radaru Crvene zvezde. Dogovor je praktično postignut sa Pumom Rodrigezom, koji je u Ljutice Bogdana zadužio dres sa brojem 19, potom se vratio u Panamu kako bi se priključio reprezentacije te zemlje uoči priprema za Kopa Amerika.

Izabrane vesti

Čeka se realizacija transfera Seula, i kao šlag Nemanje Radonjića. Na današnoj promociji Dalsija, o potencijalnom reprezentativcu Srbije pričao je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela. On je rekao da je rukovodstvo crveno-belih u stalnom kontaktu sa krilnim fudbalerom.

„Uvek sam govorio da je Radonjić odličan igrač, sa njim smo stalno u nekoj vrsti kontakta. Imamo želju da ga dovedemo, ali neke stvari ne zavise od nas. Ja se iskreno nadam da će se priča razviti u tom pravcu da će Nemanja obući naš dres. To je velika želja sportskog sektora, ali i navijača našeg kluba“, poručio je Mitar Mrkela.

On se osvrnuo na dovođenje Dalsija, opisao je iskusnog vezistu kao veliku želju Vladana Milojevića.

„Milojević izuzetno ceni Dalsija. Predložio ga je. Smatra da će se savršeno uklopiti u njegovu filozofiju igre“, kratak je bio Mrkela. 


tagovi

Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara