Mrkela potvrdio: Tražimo krilo i špica, Hvan u avionu za Rusiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 14:29

Sportski direktor crveno-belih o povredama Pume i Seola

Dok je trajao nastup reprezentacije Srbije u Nemačkoj odgovorni iz Crvene zvezde mogli su da rade u ladovini, s obzirom da je fokus bio na Orlovima. Sada više nije tako.

Crvena zvezda je završila prvu turu pojačanja, ali biće narednih dana vrlo živo u Ljutice Bogdana. To je potvdio i sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela, rečima da crveno-beli intenzivno tragaju za još jednim krilnim fudbalerom i napadačem koji bi predstavljao alternativu za Šerifa Endijaja.

Izabrane vesti

Ostali dolasci biće uslovljeni odlascima. Odnosno novi vezista će stići kada i ako opremu Crvene zvezde razduži In Bom Hvan „Trenutno tražimo igrača na poziciji krila. Kao i alternativnog špica. Ostali dolasci zavise od odlaska“, poručio je kratko Mitar Mrkela.

Prvi u redu za prodaju je In Bom Hvan. Za Korejca vlada najveće interesovanje, ali na Marakanu nije stigla ponuda koja bi zadovoljila najboljeg igrača Mozzart Bet Superlige u prošloj sezoni. Njegova želja je da karijeru nastavi u nekoj od liga petica. AEK nije opcija.

„O njegovom odlasku u AEK niko nije pričao. On će biti u avionu za Rusiju“.

Govorio je Mrkela o povredi Pume, kao i novog pojačanja Seola. Obojica će se sutra ukrcati u avion za Sankt Peterburg.

„Povreda Seola je u završnoj fazi. Uskoro će moći da trenira sa ekipom. Puma isto ide sa nama. On bi mogao da nastupi u drugoj utakmici“, rekao je Mrkela.

Na današnjoj konferenciji za medije bilo je uočljivo da novi levi bek Seol ne barata dobro engleskim jezikom, što može da bude problem.

„Imali smo već iskustva sa igračima koji ne poznaju jezik. On je u fazi učenja“.


tagovi

Mitar MrkelaHvan In Bom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara