Komentari na vest

Mrkela najavio dolazak Pičinija: Postoji obostrana želja da se transfer realizuje

B

Bane15

pre preko 2 godine

Al pazite broj minusa na negativne komentare na rad uprave ....u kakvoj mi Kolumbiji zivimo
B

Bane15

pre preko 2 godine

Evo bagre...krenuo lopovluk
G

Gost024

pre preko 2 godine

Dovode lika sa psihičkim problemima! Uprava napolje!
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Mrkela nije doveo ni jedno pojacanje-a bilo ih je deset prosle godine. Cim se on slika sa Van la karom,Rikardinjom,Dionijem znamo kako smo prosli. Covek pojma nema, dabogda mu ga spicio ova Picini i konacno otisao iz kluba. Neka dođe Picini,da ode ovaj konacno. .. A Picini nece biti nista bolji od gobelje-to je sakat covek,pre povrede je bio ok, al sad vise nije za ozbiljan fudbal
G

Gost2022

pre preko 2 godine

Sto ovi samo strance dovode?
B

Bravo Terza

pre preko 2 godine

Ohi je majstorski potez uprave i Terze, dovesti besplatno igrača koji je najbolji strelac Norveške lige i jedan od najboljih u Evropi trenutno, Svaka čast!
S

Sharloa

pre preko 2 godine

Upravo tako, za 7 godina od kako je ova uprava u klubu, 5 Titula, 2 LS, 4 LE, i na sve to ove godine prolaz u 18 najboljih klubova u LE i najveci uspeh jos od Barija, plus izbili smo cak na 35 mesto najboljih klubova u celoj Evropi! Za pametne dovoljno! Vise i bolje od toga je nemoguce ostvariti, potpisujem!
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Jedan od naiboljih napadaca u Evropi a dodje u Srbiju gahahahaha. Sto Njukasl, Sevilja, Arsenal ili tako neki klub nisu doveli Onomjaunfa...?
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Oba komentara @Bravo Terza i @Sharloa, su od istog Bota. Prvo Zvezda nije 5 puta za redom osvojila titulu, nego 4 puta. Drugo Zvezda nije igrala 4 LE, nego 3 LE. Ali naravno da ti to i ne znaš jer nikakve dodirne tačke sa fudbalom nemaš, niti ideš na stadion, niti gledaš utakmice. Zato i ne treba da čudi tvoje ne znanje. On je onaj Bot što je stalno pisao U INAT DUŠMANIMA. Sada manje koristi to U INAT DUŠMANIMA jer su ga svi provalili. Koliko neko mora da OBOLI pa da se dopisuje sam sa sobom. Koliko neko mora da OBOLI pa da bude 0 do 24 na vestima, da čeka nekoga pa čak i Zvezdaše koji imaju primedbe na rad Madjioničara i Mrkele, kako bi im lupao na stotine minusa. A onda Bot napiše komentar pa sam sebi sa drugim Nikom čestita na tekstu u odgovoru. Teška boleština. Zemljače traži Madjioničaru veću dnevnicu, i umesto sendviča sa Alpskom i Frutela Kolu, pljeskavicu i original Koka Kolu. Zaslužio si to. Zamolio bih Mocart da objavi moj komentar, hvala.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Besplatno je izgleda igrao i Degenek....
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

... Da se nadovežem na moj tekst gore. Ovo sada NIJE NAJVEĆI USPEH ZVEZDE OD BARIJA. Najveći uspeh od osvajanja Evrope i Sveta, je 92' godina i utakmice sa Sampdorijom koje su bile kao polufinala, jer je pobednik tog dvomeča, Sampdorija igrala finale KEŠ sa Barselonom na Vembliju. Ali naravno da ti i to ne znaš. Nego si to čuo od tvog POSLODAVCA, Koji bi da sebi pripiše ovaj sada uspeh, kao najveći uspeh posle Barija. Što nije tačno. Madjioničar nikada neće biti deo Zvezdine porodice, on ne pripada Zvezdi. Zvezda Zvezdašima, ili Privatizacija. STOP Lešinarenju.
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Za Picinija se nadam da je samo necija neslana sala. Covek se ne bavi ozbiljnim fudbalom vec par sezona sto zbog povreda, sto zbog psihickih problema, cak je bio i na korak od penzionisanja, i ne zelim da verujem da je taj covek pred potpisom u Zvezdi. Sigurno je i njega Mrkela skautirao godinu dana, a znamo kako smo prosli sa njegovim predhodnikom Dionijem. Ja ne mogu da poverujem da mi ne mozemo da nadjemo nekog afrikanca ili juznoamerikanca ( mislim i na kolumbijce, peruance, cileance, ne nuzno brazilce) od 21,22,23 godine i da kod nas provede 2-3 sezone i kasnije da mozemo i da zaradimo neki novac nego dovodimo penzionere, Kanjasa, Krsticica, Sanoga ( koji nam dosta znaci)... Skauting velika nula, transfer politika diskutabilna, ubode se jedno pojacanje od pet, a svima se daju ozbiljne plate.

predragstojnic@gmail.com

pre preko 2 godine

Sine ovaj samo ako je prosao pored Mestalje je za nas top pojacanje,a za Gajica i Gobeljica profesor fudbala.Ne budali.Dovesti ga obavezno!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Takvi hoće redovnu platu, a njihova rodbina procente od transfera. Treba li šta još napisati?
b

bez dvoumljenja

pre preko 2 godine

sigurno da postoji obostrana zelja i cak sta vise to je uhodana ruta za ispumpavanje love ,ta Italijanska veza kroz Falcija, Falka i bakapraseta se pokazala dobrom

markovrezina@gmail.com

pre preko 2 godine

Dovodimo igrača koji je igrao dobro jednu sezonu davne 2018, pa koji kozak su ovi nasi iz uprave da mi je znati.
l

linoleum

pre preko 2 godine

odlican preodlican potez uprave,lik je povremeni reprezentivac pazi sad Italije ne tamo nekog kurdistana i poceo je da igra znaci da je fizicki manje vise fit i ok.u zvezdi ima svega osim depresije.fali nam samo jedan brzanjac.bice to top
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Toliko je fit da ga je Vinisijus obilazio kad je hteo, i to se nije ni oznojio, direktan krivac za dva gola od Reala.
@

@gost

pre preko 2 godine

Kad iz svog dzepa uplatis Zvezdi 10.mil evra koliko kosta iole dobar bek u Evropi onda ce uprava lagano da dovede boljeg od Picinija,jel ti sad jasno?!
L

Luja

pre preko 2 godine

@gost, ovoj upravi zakonom zabraniti da bilo koga dovodi. Bolje nikoga ne dovesti nego Falkoe i Pičinije. Svaki takav dolazak nas oladi po 2-3 miliona evra a učinak falkovski tj. nikakav.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Ovaj ima 300+ u roku od desetak minuta. Mito i Terzo da li vas je ičega sramota?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Don Vito Korleone Poštovanje zemljače, ,,,, samo da Ti kažem : moj komentar se ne odnosi na Ohija (o njemu imam dobro mišljenje), VEĆ NA BEKA PIĆINIJA , koji treba da dođe iz Valensije.,,,,,,,, a bio bih presrećan da sam kod komentara za PIĆINIJA pogrešio, i da On ispadne pojačanje. Pozdrav Tebi,
Џ

Џими Џими

pre preko 2 godine

Невероватни су, јуче одлази играч и опрашта дугове, а данас се доводи нови играч. За коју лову?

predragstojnic@gmail.com

pre preko 2 godine

Pa nije za tvoju sta te briga?Ako se pokaze kao dobar a sigurno jeste i osvojimo titulu ,zabole me za koju lovu i ko se koliko ugradio.Sto rece Rade Bogdanovic zar Ake stvarno vrijedi 50 mil,vrijedi al malo para na ova na ona ostrva,samo mi nesto pametujemo i mudrujemo .Sav Evropski fudbal je teska korupcija ,samo smo mi na malo nizem nivou lovi!Dosta gluposti i negativnosti!Ovaj igrac je dobar!
B

Bane15

pre preko 2 godine

predragstojnic@gmail.com | ...Nikakvu mi titulu ove godine necemo svojiti. Vi i dalje vjerujete onom polupanom Andjusu koji prica po naredbi?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Dolazi još jedna raga, ŠKART koji niko neće ni u drugoj španskoj ligi, ni u drugoj Italijanskoj ligi, ni u drugoj turskoj ligi, znači nigde, A TO SU SVE U OVOM TRENUTKU PLATEŽNO BOLJE STOJEĆI KLUBOVI OD ZVEZDE. Još jedna ugradnja kombinacija, A sve to najavljuje ukrasno drvo u žardinjeri na sredini Zvezdinog hodnika, lik koji se preziva Mrkela. Zamislite Zvezdaši, O KAKVOM SE POJAČANJE RADI.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA. Zemljače malo si preterao ovaj put. Ja uglavnom imam isto mišljenje kao i ti, što se tiče muljanja u našoj Zvezdi. I bezbroj komentara mi i neobjave. Istina je da bi ga uzeo neki klub iz lige petice da je ekstra klasa. Ali ajde da sačekamo do leta, pa ćemo onda da ga hvalimo ili kudimo. Ako bude davao golove u Zvezdi kao u Moldeu, biće odlično.
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Има ли још каква сатуридија коју послије нећемо моћи продати
P

Polakote

pre preko 2 godine

Valjda ce partizan biti prvak pa da terzic odrzi rec i ode i povede sa sobom ove dvore polovnjake nista nismo uradili ako terzic ode a ostane krsticic duoni falko ben kataji pankov gobeljic ovaj novi polomljeni italijan. Sram bilo terzics i stankovica napravise zvezdu kao tim staraca sve 35+ godina igraci mrs iz zvezde vise.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Neće Terza nigde a i ne treba. Vas desetak šakala ste napravili dnevni sport u keženju zuba po portalima.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Nije problem u povređenim igracima pred kraj karijere, vec u onima koji ih uporno dovode.
M

Molim

pre preko 2 godine

Bravo upravo jos jedan feler dolazi. Imamo falka koji ima sako desnom nogom igru ali tu je najbitniji terzicev tal a i stankela sa ima skim da prica u svlacionici na talijanskom da ga nebi zaboravio ipak se nada da ce ga neki bar drugoligas pozvati za trenera. Imamo vecito bolesnog kataija koji je vise od 2/3 utakmica bolestan ko zna od cega (ocekujem uskoro zauske da dobije....) al birno je da se terzic nsplatio a stankovic dy ima pojtosa ss karte i pivo. Sledeci je dolazak proverenog talijana od 45 godina koji je samo rame ruke noge rebra lomio i izlazi iz povrede pa dolazi kod nas na lecenje plus da mu se plati boravak sl bitno da se terzic nsplati i ovaj novajlija je bio ekonom u milan skupljao je lopte u interu cistio sneg laciju i donosio flasice ss vodom u napoliju al kod nas ce biti top pojacanje more mrs iz zvezde.
p

pmf

pre preko 2 godine

sjajni skaut mrki,Falko,falčineli,pičini...
v

vlah

pre preko 2 godine

Neznam sta gledaju Mrkela i Terzic kad angazuju stranog igraca ali taj Picini nema pojma a zasto spor je nema centarsut od 10 jedva jedan ili dva AKO pogadja. Nemogu da shvatim da igrac koji igra u ZVEZDI nezna da centrira ,po meni bi od 10 centarsuta 8 puta treba da gadja svog napadaca .
d

drago10

pre preko 2 godine

jel može neki transfer da zamenimo terzu i mrkija?!
G

Gost@

pre preko 2 godine

Neće ih niko. Nikom ne trebaju
O

Ojo

pre preko 2 godine

Pa da li iko ima normalan u Klubu Da ovog Neznalicu otjera,nakon toliko promašaja on i dalje kao dovodi pojačanja Mrkela Napolje
F

FloRijan

pre preko 2 godine

Mop,Don Vito Corleone i Najveci Zvezdas Ikad.... Tri najveca bota vucelina koji na svakoj vesti o Zvezdi po zadatku napadaju Mrkelu,Terzica i celu upravu uporno sireci propagandu i gnusne lazi,toliko su vise postali Providni da im se svi smeju!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Prvo Botino, taj dečko sa Nikom Mop je Grobar i to je javno rekao. Ali je korektan Grobar za razliku od Kalčopoliste, Prime, Sima Aruho, Vini Gogniti, B. Grobar itd. Drugo Najveći Zvezdaš ikada je Zvezdaš, stariji lik koji je odavno provalio šta se radi u našem klubu. Treće JA sam ti već više puta rekao da se JA i ti nadjemo pa da vidimo ko je koliko Zvezdaš. U celoj priči ti si ovde problem, a ne ovi ljudi koji ovde komentarišu. A te priče neko radi propagandu protiv tvog poslodavca, to možeš da okačiš Mačku o rep. Jel i Interpol radio propagandu, jel i Sud radio propagandu, jel bekstvo od 3 godine propaganda, jel zatvor od 1 godine propaganda. A Botino. ZVEZDA ZVEZDAŠIMA!!!!!!!!!!!!!!!

gemathegreat

pre preko 2 godine

@ Don Vito Corleone Izvini kojim zvezdašima ??? Biti zvezdaš nije dovoljna kvalifikacija da se vodi klub. Da ne bi onog irvasa Vidića koji se javlja o Maloj Gospojini i Uskrsu ??? Ko stoji iza njega ??? Koju garnituru on predstavlja ili si u svojoj maloumnosti pomislio da će Vidara da dojaše na belom konju mahne štapićem i sve će biti čarobno ??? Možda tebi nije jasno ali postoje sile koje vuku konce e sa njima je Terza na ebi si mater i niko nas ne čačka. Idemo na gore. Ja ti sad kažem da će Terza podići klub na 25 mesto u sledeće dve godine. On je gladan uspeha i da mu ostane ime zapisano. I dok to traje to se ne menja. Profesionalni fudbal je sve samo ne čojstvo i junaštvo tako da ne mlati majke ti.
d

drago10

pre preko 2 godine

gema, niko nas nečačka, pa jel ti misliš da će terza da živi 150 godina?! jesi li možda razmišljao šta kad on ode i svi papiri iziđu na sunce? dug i ostalo? pa šta onda? sad se ušlo u ligu šampiona, i to ne jednom, pa igrala se stalno liga evrope, a klub se nije stabilizirao što se tiče dugova ni nekog normalnog poslovanja što se tiče proizvodnje igrača, nego stalno dovodimo polovne strance i kucamo na vrata zaboravljenih asova. Pa do kada misliš da će to da funkcionira tako? Šta se desilo kad je bio poraz od omonie? odmah pola tima na prodaju da se pokriju dugovi, pa evo nek se desi jedna sezona da ne uđeš u ligu evrope, pa ćeš da vidiš kako su dobro poslovali terza i mrki

gemathegreat

pre preko 2 godine

@drago10 To koliko nas čačka ili ne čačka budi siguran da da. Na tvoju žalost te rage dignuše klub na 35-tu poziciju. Mene deca ne zanimaju toliko, pogledaj koliko ih je stvarno uspelo i istaklo se kvalitetom pa da bi sad sekli vene što ne igraju. Van Luke Jovića svi ostali su mahom zanemarljivi. Sa decom se nedolazi najednu utakmicu od polufinala lige evrope. Početak i kraj priče. Da mene shvatiš pogrešno daleko od toga daja mislim da je u klubu sve idealno ali ine mogu više da gledam islušam ovih nekoliko profesionalnih iskeživača zuba koji pljuju po svemu levo i desno. Ja sam samo realan da u ovom trenutku nemanavidiku boljeg kadra od Terze i Čovketa ko godih voleo ili ne voleo.
d

drago10

pre preko 2 godine

gema, čovketa i terzu ne možeš da porediš, jer čovke je za terzu profesor. Što se tiče onoga kao na moju žalost klub je 35ti, vjeruj, da sam se dovoljno nervirao i tugovao zbog brodoa i nekih drugih koji su se dešavali zvezdi. Ja samo vidim široku sliku za razliku od tebe, ne samo ja, već još neki koje si napao, a to je da je terza gotovo najmanje zaslužan za sve dobro što se desilo, jer da Miloje nije izbacio krasnodar, pitao bih te ja danas šta se desilo sa bivšim svetskim šampionom. Zvezda je čudo, jer toliko loše vođenje kluba, skupi promašaji kad su transferi u pitanju, nema zarade od transfera mladih fudbalera, barem ne tolike kad je u pitanju klub koji želi da funkcionira sam od sebe, jer klub trenutno, kao i zadnjih par sezona funkcionira od love koju dobije od one mafije, uefe, al do kada i to?! jel baš svaka sezona može biti takva? pa i veći su nekada znali propustiti pokoju sezonu u eliti, al su imali sponzore koji će to pokriti, zvezda to nema, odnosno terza nije zvezdu osigurao, jer je nesposoban. sretan, al definitivno nesposoban
k

knn

pre preko 2 godine

Ohi je majstorski potez uprave, dovesti besplatno igrača koji nje nwjbolji strelac Norveške lige, svaka čast!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Браво Мрки, један без колена је на дохват руке, сад још једног без препона и једног без ахилове тетиве па да газимо. Нека нас се плаши ВМА на Бањици. Наравно плате не дајте, него на крају опрост дугова, тј.докторов лиценциран патент 0+%!!!

Vuco

pre preko 2 godine

Mrdja i Donald su bili takvi pa su rasturili kod nas. Doneli Evropu i titule.
@

@vuco

pre preko 2 godine

Pa Mrdja i Donald tada nisu imali 150 godina, ovaj na zalasku karijere, a od teske povrede kolena se ne oporavlja nikad, ni fizcki, ni psihicki
m

mile bušan

pre preko 2 godine

Gledao sam Pičinija protiv Reala i prethodnu protiv Espanjola. Krupan i jak dobar za istovar ili za neko obezbeđenje. Momak je gori dva puta i od Gobeljića i Gajića. De nađoše ovog i to u Valensiji. Kako je došo mister uvek ima neki talijan. Kolika će biti ugradnja znaćemo brzo.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ma da,ta Valensija igra drugu ligu Litvanije,lako je tamo igrati
R

Raša P

pre preko 2 godine

I u reprezentaciju je ušao što veze nema jer selektor nije hteo da čuje tvoje mišljenje. Klop traži pomoćnika pa nemoj da propusti takvu priliku jer se takve prilike ukazuju jednom u životu!
B

Bavsn

pre preko 2 godine

Jedini Terzin i Mrkelin odličan prelazni rok je bio leta 2017. godine. Tada su dovedeni pre svega Miloje za trenera, pa onda i Borjan, Rodic, Krsticic, Radonjic itd. Ovo sve ostalo je bilo žali Bože (čast izuzecima poput Le Taleka, Bena, Ivanica, Degeneka i sl. ) Koliko ne znaju gde biju, govori podatak da su dovodili neke povratnike, kad nisu znali sta i kako dalje, tako da uskoro ocekujem Vujadina u Zvezdi, ili tako nesto. Bukvalno se vode onim forama iz petlića (ko ne zna, ide na beka), pa na desnom beku imamo promaju, a rezervnog levog ni nemamo. Ali najgora stvar od svega, desno krilo nijednom nisu uboli, bukvalno nijednom, posto Ben po meni nije krilo, on je nesto poput drugog napadača. Najsporija smo ekipa u Evropi, sve na levu stranu idemo, pa kad nam zatvore Kataija, zatvore celu ekipu.
n

ne ne

pre preko 2 godine

Nemoj Bena da diras. Odmah dobijes minuse. Ben je dao golove u Salzburgu i sad moze da igra u Zvezdi do kad mu se igra... nema veze sto je 2 godine ubedljivo najbeskorisniji igrac Zvezde. Zvezdino stealth krilo
d

drago10

pre preko 2 godine

ben je definitivno pogodak kad su u pitanju stranci, možda i najveći pogodak,,, od ostalih tu su donald, le talek, ibanjez, boaći u prvom mandatu, možda sam još nekog izostavio, slobodno nadodajte... ali ako ćemo o promašajima, odakle da krenemo, od diona pa prema nazad ili?
B

Bavsn

pre preko 2 godine

Pa i ne diram Bena, Bena najviše volim od svih stranaca i rekao sam na pocetku teksta da se on isplatio, samo sam rekao da nije krilo, to sto je nizak, tamnoput i levonog, ne čini ga krilom, lik je neki napadač iz 2. plana (SS), a mi desno krilo od Darka Lazovica i Nejc Pecnika nismo imali
M

MrkelaPremocni

pre preko 2 godine

Mrkela niko ti nece reci mi hvala ako priđemo u četvrtfinale, izgleda mi po grobarima nikad slabije Lige UEFA, ali zato ću ti ja čestitati. Živela Zvezda i majka Srbija. Mrkela uvek bio gospodin, i kao fudbaler i kao funkcioner.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Aj sad mito kad si vec oterao Degeneka,baci bombu i dovedi tog Arboledu da zakrpi stopersku poziciju
G

Gost7799

pre preko 2 godine

Dojadili ste sa Degenekom...vodite ga kuci...decko je ozbiljna kiksara kao i Pankov! Pored Dragovica su smesni...treba nam ozbiljan stoper!
B

Brate

pre preko 2 godine

Druže Arboleda već pre par dana otišao na Bliski istok da uzme pare od Arapa. Pametno, nije lud ovde da dođe sa ova dva klovna da se bakće i da mu kasne plate usled bajnog poslovanja ovakvih direktora.
X

XD

pre preko 2 godine

brate@ Da, ovde bi mu kasnile plate pa he otišao kid arape jer tamo ide sve kao po loju. Pitaj Marina koji se još tuži sa njima za plate.
L

Luja

pre preko 2 godine

Mita nam nabio dug od -60 miliona. Cilj je -100. Samo teraj.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Za 25-to mesto u evropi može i 120 opušteno. Ne zaboravi da Zvezda sedi na 19 hektara, najkvalitetnijeg gradjevinskog zemljišta u vlasništvu jedan kroz jedan. Pocrkaće groblje od muke pre nego Zvezda propadne.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

@gemathegreat, najbolje da sve rasprodamo da pokrijemo Mitine i Terzine mahinacije. U svakoj firmi Mrkela bi odavno dobio nogom u guz**u a ne novi trogodišnji ugovor. Lele , dok nas vode takvi kao ti.
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Kako nije igrao 2 godine kada je već 8 puta stratovao u Velensiji ove godine,zadnje 3 utakmice je igrao u prvih 11? Dao 1 gol,ne razumem pljuvanje,čovek se oporavio i biće ozbiljno pojačanje.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Samo poslednju je igrao kao starter, nije poslednje 3. Kažem to kao navijač Valensije koji gleda svaku utakmicu. Od 2008 sam propustio mozda 10 15 utakmica :) Protiv Española (pretprošla utakmica) ušao je u 67min. A pre toga igrao kao starter protiv Levantea do 71og. Ljudi pišu svašta... Dečko se ozbiljno povredio 2019, pre te povrede je bio dosta dobar bek, korektan u odbrani, više od toga u napadu i kad iznosi loptu iz odbrane u kontri. Ovi sto pišu ovde komentare da lik nema pojma nemaju veze o fudbalu i nisu pogledali više od 3 utakmice van jelen super lige. Za zvezdu će biti itekako dobro pojačanje, dečko je 10 svetlosnih godina ispred domaće lige i da nije bilo te povrede ne bi postojale teoretske šanse da dodje da u srbiji igra fudbal. Čude se što dolazi povređen... Ma ne, doći će lik iz kluba gornje polovine La Lige direktno u nasu ligu u punoj snazi da ganja loptu na našim livadama. Ukratko... Ako ne obnovi povredu dečko će biti ubica za ove prostore... I verovatno jedan od najboljih desnih bekova na ligama balkana. Svako dobro mu želim u nastavku karijere kao i zvezdi ako ga dovede... Lepo je videti da se domaći klubovi povezuju sa igračima ozbiljnih liga. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, ali bih jako voleo da nas fudbal napreduje i uzdigne se na neki viši nivo. Lep dan ljudi :)
G

Gost17

pre preko 2 godine

I da, zaboravih... Nije bio starter 8 puta u Valensiji ove sezone. Igrao je na ukupno 6 utakmica, što kao starter što kao izmena :)
G

Gost555

pre preko 2 godine

a gde je stoper?????
X

XD

pre preko 2 godine

Igraćemo sa Pankovim, Dragovićem i ova dva klinca.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Ovaj covek je neunistiv Mrki🤪🤪
9

951357

pre preko 2 godine

O Boze...
M

Mito bekrijo

pre preko 2 godine

Jao,Mito,jel' mogo' ko drugi da se bakće oko toga,nisi nam bio baš srećne ruke?!
V

VsvzvB

pre preko 2 godine

Doce da se lijeci od depresije u zvezdu. Pa kad bu plate budu kasnile po 4-5 mjeseci i kad mu madjija bude rekla "necemo te platiti dok ne budemo morali" tek ce da vidi sta je depresija
L

LucaToni

pre preko 2 godine

To lutko 🤣.

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Hhehehe LOL Covek ko ima 1.7 mill eura godisnje dolazi u CZ da bi igro protiv javor surdulica itd.. Boze moj ovo je toliko smesno!! Borjan falko degenek svi zele ciste papire zbog dugova.. I OHI ce da trazi ciste papire vec u maju
S

Sale1

pre preko 2 godine

Postoji zelja nas Zvezdasa da ti sto pre odes jer si upropastio Zvezdu !!!!
S

Sadik

pre preko 2 godine

Kad mislim Zivkovic kazem to je to nema dalje!! A onda Mita nastavi grobare da uveseljava! Picini, hahahaha! Decko koji je poluinvalid, nije igrao 2 godine! Zamisli koliko je dobar kad trener menja beka! Bek se menja, povredjen ili los!
n

naravno

pre preko 2 godine

Igrao covek sad u subotu u prvoj postavi protiv reala odigrao vise nego solidno ali bitno da je za tebe invalid ....
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Taj invalid igra prvu spansku ligu,za Valensiju, a taj ciji nick nosis i sa kojim se ponosis drugu.