Nikolo Barela i Lautaro Martinez (©Reuters)
Nikolo Barela i Lautaro Martinez (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Bajern 1,40, Inter 1,72!

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.21. | 10:00

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente

Egzaktno, precizno i neoborivo. Kladionica Mozzart iz svoje ponude je ovog petka izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u okviru Bundeslige i Serije A, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

Izabrane vesti

Herta na svom stadionu na premijeri 20. kola Bundeslige dočekuje "večitog" prvaka Bajern. Domaći imaju lošu sezonu, trenutno su u nizu od tri poraza zaredom, odnosno samo jednom osvojenom bodu na pet proteklih duela, pa ne čudi što su na deobi pozicije koja vodi u baraž za opstanak. Ekipa se pojačala poslednjih dana prelaznog roka angažovanjem Samija Kedire i Nemanje Radonjića, ali je pitanje koliko brzo novajlije mogu da ostvare uticaj na igru Stare dame. Bajern je apsolutni vladar nemačkog fudbala i teško je verovati da iko može da ugrozi, već viđenu, titulu Bavaraca. U međusobnim susretima Bajern je mnogo uspešniji, a slavio je i u prvom susretu ove sezone i na poslednjem gostovanju na Olimpijskom stadionu. I to ubedljivo.

FJORENTINA - INTER (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,72

Fjorentina na otvaranju 21. kola italijanske Serije A dočekuje milanski Inter. Ljubičasti su stacionirani na 11. mestu na tabeli, dok su Nerazuri na drugom sa dva boda manje od gradskog rivala Milana. U međusobnim susretima Inter je uspešniji, no na Artemio Frankiju na pobedu u prvenstvu čekaju od 2014. godine. Kako su, međutim, pokorili Firencu pre nepunih mesec dana u sklopu Kupa, kao i činjenice da u sastavu Fjorentine neće biti suspendovanog Nikole Milenkovića, možda je došlo vreme za prekid crne serije i u šampionatu.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara