Dejn Skarlet (©AFP)
Dejn Skarlet (©AFP)

Mozzart daje najviše, promo kvote na Viking i mlade Engleze

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.06.22. | 10:43

Nigde nećete naći veće koeficijente

Leto je stiglo, nema mnogo fudbalskih događaja. U prvom planu su skandinavske lige i one na prostorima bivšeg SSSR-a. Bukmejkeri Mozzarta i za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Promo koeficijenti za danas su dvojke na Viking protiv Havesunda i na mlade Engleze protiv Izraelaca.

Izabrane vesti

Tim iz Stavangera je bio odličan na početku sezone, ali je u padu forme, vezao je dva poraza, a četiri meča je bez trijumfa. Povreda najboljeg igrača, Zlatka Tripića, izbacila je iz pobedničkog ritma fudbalere Vikinga. I dalje su u vrhu, na trećem mestu, sa šest bodova manje u odnosu na Lilestrem. Prilika za izlazak iz krize je gostovanje Havesundu, ekipi koja je na 14. mestu. Domaćin je u seriji od tri remija, a čeiri poslednja duela nije slavio. Havesund je samo jednom pobedio na svom terenu ove sezone. U prvom delu šampionata u norveškoj Elitseriji, Viking je na svom terenu razbio današnjeg rivala. Bilo je 5:1. Tri pogotka je postigao Albanac s norveškim pasošem Veton Beriša, dok je Sebastijan Sebulonsen dva puta pogodio u metu u finišu meča.

IZRAEL M19 – ENGLESKA M19 (SUBOTA, 20.00), DVOJKA 1,60

Mladi Englezi su se već plasirali u polufinale Evropskog prvensatva za igrače do 19 godina. U prvom kolu je Albion dobio sa 2:0, a onda je razbijena naša reprezentacija sa 4:0. Srbija će navijati za Englesku, jer i dalje Orlići imaju šansu da se nađu među četiri najbolje ekipe Starog kontinenta. Izraelci su pobedili Austrijance sa 4:2, a odigrali su 2:2 sa Srbijom. Ostrvljani mogu da kalkulišu. Ako budu prvi idu na Italijane, a ako izgube, onda će na megdan Francuskoj, najboljoj ekipi iz Grupe A. Protiv naše reprezentacije najraspoloženiji je bio napadač Totenhema Dejn Skarlet sa dva gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara