Kristijan Pulišić (©AFP)
Kristijan Pulišić (©AFP)

Mozzart daje najveću kvotu na svetu na SAD i Sandefjord

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 10:12

Nigde nećete da nađete veće

Pauzira se na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pred nokaut fazu, ali to ne znači da nema promo kvota.

Bukmejkeri Mozzarta daju najveće koeficijente na svetu na pobedu Sjedinjenih Američkih Država protiv Paname na Kopa Americi, kao i na slavlje Sandefjorda nad Ham Kamom u sklopu prvenstva Norveške.

Izabrane vesti

Selekcija Paname našla se u teškoj grupi na Kopa Americi i sigurno nije među pretendentima za prolaz u nokaut rundu. U prvom kolu izabranici Tomasa Kristijansena sastali su se sa glavnim favoritom grupe Urugvajem i nisu uspeli da se izbore. Izgubili su sa 3:1. Pre početka grupne faze, reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država se smatrala jednim od glavnih kandidata za trijumf u Grupi C zajedno sa Urugvajem, a takav status Jenkiji su opravdali na otvaranju turnira. U obračunu sa Bolivijom SAD je važio za izrazitog favorita i bez problema je pobedio sa 2:0.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

SANDEFJORD - HAM KAM (ČETVRTAK, 19.00), KEC 2,10

Sandefjord je podbacio na početku sezone u prvenstvu Norveške i trenutno je na dnu tabele. Ipak, pozicija tima još nije postala beznadežna, jer je samo bod daleko od spasonosne 13. pozicije. Remijem sa KFUM-om iz Osla u prošlom kolu 3:3, Sandefjord je produžio niz bez pobede na pet mečeva. Sakupio je ukupno devet poena i obe ovosezonske pobede ostvario je kod kuće. Ham Kam iz objektivnih razloga, ne može sebi da postavi ambiciozne ciljeve i uglavnom se oslanja na opstanak u ​​Elitseriji. KFUM je na 13. mestu na tabeli sa 10 bodova, a u poslednja dva kola je poražen.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

--------------------------

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

--------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara