Vinisijus Žunior (©Reuters)
Vinisijus Žunior (©Reuters)

Mozzart daje najveću kvotu na svetu na keca u El Klasiku, kao i na pobede Lajpciga, Lucerna i Brentforda

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.10.24. | 11:22

Nigde nećete da nađete veće

Puca od fudbala ove subote, a epicentar je u Madrdu na Santijago Bernabeu gde ćemo večeras da gledamo prvi ovosezonski El Klasiko. Bukmejkeri Mozzarta daju najveću kvotu na pobedu Kraljevića protiv Barselone, kao i kečeve na trijumfe Brentorda u Premijer ligi, RB Lajpciga u Bundesligi i Lucerna u šampionatu Švajcarske.

REAL – BARSELONA (SUBOTA, 21.00), KEC 2,05

Izabrane vesti

Barsa blista ove sezone pod komandom Nemca Hansija Flika. Real nije bajan, ali je ušao u seriju pobeda, diže formu prvak Španije i Evrope. Pali se mašina iz Madrida, prepuna Galaktikosa. Tri boda više imaju Katalonci od ljutog rivala, verovatno jedinog konkurenta za titulu u Španiji, pošto je Atletiko već sada zaostao. Tm Karla Ančelotija je vezao tri pobede, a Barselona četiri. Oba tima su raspucana poslednjih nedelja. U El Klasiku ima mngoo golova u poslednje vreme. Na sedam vezanih utakmica je bilo 3+. Prošle sezone pobede domaćina u međusobnim susretima. Real je na svom terenu dobio sa 2:1, a Barsa sa 3:2. Najavu El Klasika pročitajte OVDE.

RB LAJPCIG – FRAJBURG (SUBOTA, 15.30), KEC 1,90

Bikovi iz Lajpciga dele prvo mesto Bundeslige sa Bajernom. Imaju tri pobede u nizu pred dolazak Frajburga koji zaostaje samo dva boda. Gosti podno Švarcvalda nemju i dalje remi na sedam utakmica u prvenstvu Nemačke. Učesnik Lige šampiona ove sezone nije primio gol na svom terenu u Bundesligi, a dao je pet (dva trijumda i remi).

BRENTFORD – IPSVIČ (SUBOTA, 16.00), KEC 1,67

Pčelice igraju mnogo bolje nego što to tabela Premijer lige govori, tek su na 13. mestu, ali igraju lepršav fudbal, na gol više. Često daju pogotke u uvodnim trenucima utakmica. Prošle nedelje je Brentford vodio na poluvremenu na Old Trafordu, ali je u nastavku Junajted preokrenuo. Ipsvič i dalje čeka na trijumf posle povratka u Premijer ligu posle više od dve decenije. Po četiri poraza i remija, a dva neuspeha u nizu. Tim iz Londona nije izgubio na svom terenu, ima tri pobede i remi, uz skoro po tri gola po meču u proseku. Tim Tomasa Franka je favorit protiv Traktor bojsa sa Portman Rouda.

LUCERN – IVERDON (SUBOTA, 20.30), KEC 1,50

Domaćin je na trećem mestu u šampionatu Švajcarske sa tri boda manje od lidera Ciriha. Iverdon je osmi, nije poražen već tri meča, pa je pobegao iz opasne zone. Lucern je na svom terenu osvojio 10 bodova u prethodna četiri meča, dok gosti nisu slavili na pet gostovanja, dva remija i tri poraza.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara