Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Nica 1,55, Sosijedad 1,80, Klub Briž 1,58, Rapid Beč 1,43

Vreme čitanja: 3min | ned. 26.11.23. | 10:27

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su kec na Nicu protiv Tuluza u Ligi 1, potom jedinica na Sosijedad u okršaju sa Seviljom u okviru Primere, zatim dvojka na Klub Briž protiv Levena u okviru Župiler Pro lige, kao i kec na Rapid Beč u sudaru sa Blau Vajs Lincom u austrijskoj Bundesligi. Susrete šampionata Francuske i Španije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Nica je remizirala sa Monpeljeom 0:0 u poslednjem kolu Lige 1. Time je prekinut pobednički niz ekipe sa Azurne obale od četiri utakmice. A ako uzmemo svih 12 kola dosadašnje toka sezone, Nica je samo pet puta delila plen sa protivnicima. U isto vreme, Nica nema nijedan poraz i jedini je tim u ligi koji može time da se pohvali. Ujedno, primila je ubedljivo najmanje golova, samo četiri. Na tabeli, posle ovakvih rezultata, Nica je na drugom mestu, četiri boda daleko od PSŽ-a, koji je u ovom kolu već upisao tri boda. Tuluz ima potpuno drugačiju situaciju u Ligi 1 u odnosu na Nicu. Sa 12 bodova nalazi se na 15. mestu - odmah iznad zone ugroženih. Ljubičasti su u nizu od pet duela bez pobede u prvenstvu, ali zato uspeva da trijumfuje u Ligi Evrope. U poslednjim mečevima na međunarodnoj sceni Tuluz je pobedio LASK (1:0) i Liverpul (3:2).

SOSIJEDAD - SEVILJA (NEDELJA, 16.15), KEC 1,80

Sevilja nije pobedila u šest uzastopnih mečeva u Primeri i pokušaće da prekine niz loše forme protiv Sosijedada u nedelju. Domaći Real je na šestom mestu sa 22 boda posle 13 mečeva. Sosijedad je pobedio u poslednjem meču u ligi sa 3:1 protiv Almerije, dok je Sevilja remizirala 1:1 protiv Betisa u velikom gradskom derbiju i produžila seriju susreta bez pobede koji sada već iznosi šest mečeva. Ujedno, Rohiblankosi su nanizali pet ikseva, pa sada zauzimaju 14. mesto sa 12 poena. U prethodnoj utakmici između ekipa Sosijedad je trijumfovao sa 2:1 prošle sezone. Baskijski sastav je u poslednje vreme bolje prolazio u okršajima sa Seviljom, pošto je bez poraza u poslednja četiri ligaška meča. Sosijedad je sakupio 14 bodova od mogućih 21 u sedam domaćinstava ove sezone, dok Sevilja juri prvu pobedu ove sezone na strani, a do sada je van kuće doživela dva poraza i izborila tri remija.

LEVEN - KLUB BRIŽ (NEDELJA, 16.00), DVOJKA 1,58

Leven se muči i izgubio je tri uzastopne utakmice najjačeg belgijskog ranga, pa mu u nevreme dolazi susret sa Klub Brižom. Gosti su igrali nerešeno u gradskom derbiju protiv Serkla 0:0, i sada su stacionirani na sedmo mesto sa 20 bodova u 14 mečeva. Leven je na 14. poziciji sa 12 poena, i ​​izgubio je svoj poslednji meč sa 3:1 na strani od Genka. Kada su se dve ekipe poslednji put sastale bilo je nerešeno 1:1 u Brižu, a Leven nije porazio plavo-crne na prethodnih šest sukoba. Domaći Leven je osvojio osam od mogućih 21 boda u sedam duela na svom stadionu ove sezone. Klub Briž ima dve pobede, remi i četiri poraza u gostima. Briž je u nizu od pet mečeva u gostima bez pobede.

RAPID BEČ - BLAU VAJS LINC (NEDELJA, 17.00), KEC 1,43

Blau Vajs Linc će tražiti svoju formu u Bundesligi u nedelju kada otputuje da se suoči sa Rapidom na Alijanc stadionu. Rapid je na osmom mestu sa 18 bodova u 14 kola i izgubio je u poslednjem meču u šampionatu od Hartberga u gostima 1:0. Blau Vajs Linc je savladao LASK sa 2:0 na svom terenu u prošloj rundi. Kada su se ekipe poslednji put sastale u prvoligaškoj akciji, Rapid je trijumfovao sa čak 5:0 u avgustu. Na domaćem terenu ove sezone, Rapid je obezbedio sedam bodova od mogućih 21, dok sastav iz Linca ima dve pobede i pet poraza u gostima ove sezone u prvenstvenim utakmicama.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara